Vecka 40

Måndag 2okt:  14:00- 20:00
Tisdag 3okt:     Ledig
Onsdag 4okt:   15:00- 21:15
Torsdag 5okt:  06:45- 14:00
Fredag 6okt:     08:00- 15:00
Lördag 7okt:     Ledig
Söndag 8okt:    Ledig


Tiden finns inte till allt..

Länge sen nu som jag skrev. Men tiden den rinner iväg ibland och man har inte tid för allt som man vill.

Den här veckan så känns det som att jag o Mattias bara sovit ihop typ. Det blir så när båda tränar och på olika tider.
Sen har jobbet tagit upp en del av tiden också och så har jag försökt att packa undan lite därhemma och tagit till Sandviken. Så nu sakta men säkert börjar lägenheten i sandviken även fyllas med mina grejjer. Och det blir ju lite rörigt här innan allt hittat sin plats.

Så i torsdags så tränade jag boxercise med Sandra och kollade även på bilen som krånglar. Den verka läcka styrservoolja eller nått åt det hållet. Fyllde iaf på i behållaren så får vi se nudå hur länge det finns kvar i den.

I fredags så gick jag o Anna ner på stan en sväng. Tiden rann i väg där också och vi hann inte gå i alla affärer, men hann med det viktigaste iaf. Anna hitta present åt Hjalle som fyllde år och jag hitta ett par vinterskor. 500 kr bara. Perfekt!!
Sen så var det hem o byta om till träningskläder då jag skulle på ett spinningpass. Det var jobbet som ordnat gratis prova-på-pass för oss. Och det är väl klart att man ska gå då om man kan. Tyvärr vart vi bara 4 stycken av 56 som jobbar där. Lite dålig uppslutning lär jag ju säga.
Passet var iaf väldigt bra och jobbigt. *ler*
Och det känns idag. Träningsvärk har man i benen o rumpan. Men man ska väl känna att man lever också. hihi!!

Imorse så vakna jag o Mattias strax före 6 och låg o prata om en massa. M klev upp efter en stund o jag somna om o sov vidare till 9.
Klev upp o åt frukost och sen började vi plocka en massa och M:s bror kom hit och vi plockade ur förrådet nere i källaren och åkte iväg på återvinningen med det. Så nu är det skräpfritt därnere. =)
Mattias är på fotbollskväll med killkompisarna hans och jag passar på att slappa lite härhemma. Så skönt så!!!
Sandra ska ha fest ikväll och jag funderade ett tag om jag skulle åka dit o parta med dem och gå ut på krogen. Men jag känner mig inte riktigt uppladdad för det tyvärr. Men det skulle ha vart skoj om jag hade haft orken. Men det kommer väl fler ggr.
Ska väl iaf ta o hoppa in i duschen här nu tänkte jag...



2 månader idag.. ;-)

Idag hade jag lite sovmorgon iaf och vaknade till när M klev upp men somnade sen om till 9:30. Skönt!!
Klev då upp o gjorde mig klar för en ny dag.
En ny dag som skulle börja med ett gynbesök. Mindre kul kanske men nödvändigt.
Fast det vette tusan om jag vart så mkt klokare. Jag vart typ tilldelad ännu mer hormoner för att försöka ställa allt tillrätta. Men ingen garanti på att det kommer att funka tyvärr...
Så jag vet inte riktigt än hur jag tänker göra. Är rädd att ställa till det "lilla bra" jag har nu... Nåja.. Jag får fundera lite till.
Men allt annat såg ju bra ut iaf.  *glad*

Sen så kom M hem på lunchen och hade med sig 3 röda rosor till mig. *love*
Vi har våran 2 månaders dag idag. ;-)
Ja fast egentligen så har det ju "vart vi" längre på sätt o vis. Men när vi var i sthlm på semester så bestämde vi att det var vi på allvar så det fick bli våran start på förhållandet.
Det har varit 2 underbara månader med min älskling och jag är såååå lycklig.
Allt känns så lätt i livet nu när jag har han vid min sida. Kommer ofta på mig med att le o smygkika på min prins. =) Och hur många ggr har man inte gått o trallat på jobbet. Trots att vädret utanför inte är det bästa.  Ja dem på jobbet har nog märkt stor skillnad på mig nu. En gladare Tina som har kommit till ro på nå vis.
Ja jag har verkligen hittat rätt nu känner jag.
Tina+Mattias = Sant

En mindre rolig grej som hänt idag är att min bil krånglar igen. Grrr!! Nu verkar det vara nått med styrservon på nå vis. *suckar djupt*
Så Mattias fick komma o hämta mig ikväll efter jobbet. Och min bil står i garaget så länge.
Ska kolla oljorna imorgon om den förhoppningsvis bara läcker lite. *hoppas*
Annars kan det bli dyrt. :-(

Imorgon så blir det iaf träning för mig igen. Då får man boxas lite igen. Skönt!!
Näe nu är det duschen som hägrar här.




Utv.samtalet

Oj vad ett utvecklingssamtal kan ta musten ur en.
Var helt färdig när jag klev ut från rummet vi satt i. Jag fick ur mig en del av det jag gått o haft inom mig i dessa 4 år jag jobbat där. Om en person som "trampat" på mig ett X antal ggr. Säkerligen utan att själv tänka på det vissa ggr. Men far man fram som en ångvält så plöjjer man ju oftast ner ett par på vägen om man inte ser upp. Man måste tänka sig för ibland innan man kväker ur sig en massa.
Men jag kan ju säga att jag har utvecklats till en starkare människa genom allt det här som varit. Och hon sätter sig inte på mig igen. Glöm det!! Och dem vibbarna sänderna jag ut till henne också och jag vet att hon känner av dem många ggr.
Jag trivs på mitt jobb i det stora hela och det är viktigt. För hur skulle det annars vara att varje morgon vakna med en stor klump i magen för att man ska gå till jobbet. Näe så kan man inte gå en längre tid då går man in i väggen tillslut.
Men jag känner på ett vis att det är dax för mig att röra på mig. Dem där 5 åren har snart gått som min chef pratade om på det allra första utvecklingssamtalet. Då hon trodde att jag inte skulle jobba kvar om 5 år. Att jag antingen pluggade eller att jag jobbade med nå helt annat. Hon kan ha rätt... *ler*

Nu är det dax för sängen o Veckorevyn.. :-)

Tina-kvällar

Igår hade jag en Tina-kväll hemma i sandviken då M var och kika på fotboll i Gävle.
Åt lite mat och plocka upp en del saker som jag hade haft med mig. Fastnade en stund på Tradera innan jag la mig i soffan och myste framför tvn.
M kom hem och var kall som en isbit. Brrr!!

Imorse vaknade vi före klockan och låg och myste o prata lite innan det var dax att kliva upp och möta en ny dag.
Jag styrde min bil mot Gävle o Förflyttningsutbildningen. Idag skratta vi en hel del och det var närkontakt av högsta grad. En tjej knäade mig mitt mellan benen och det gjorde lite ont lär jag säga. Så hoppas man inte får nå blåmärke där.. *ler*
Vid 11:30 så var kursen slut för den här gången,
och jag åkte o tanka bilen och åkte sen till Ica Maxi en sväng och kikade på ett par skor som jag sett där, men dem var inge bra på.
Köpte mig en baguette med tonfiskröra och så hem å åt upp den och här är jag nu.
Väntar på att klockan ska bli 14 så ska jag gå o jobba. Ska på utvecklingssamtal idag också. Inte precis det jag vill idag, men men...
Slutar iaf 20 idag. Skönt!!!

Det blir nog en Tina-kväll idag också. M ska kanske på hockey ikväll. Ja han är en riktig sportkille. Men det är ju skönt att han gillar nått så "ofarligt" som det iaf då. Värre vore ju om han älskade att åka fort på MC eller cross. Då skulle man ju gå och vara lite orolig varje gång att det skulle hända nått.

Imorgon är det dax för det jag gått o väntat på i mer än 6 månader. Min gyn-tid.
Ja det låter knasigt att längta till gyn kanske, men så är fallet iaf. Och det skulle nog många med mig göra om dem vart i samma sits.
Näe nu ska jag gå o kika på utvecklingssamtalspappret.

Ha en skön höstdag!!!


Återvinningen idag

Lördagen gick bara bra å jobba. Skönt när arbetsdagen svichar förbi sådär. *ler*
M kom o hämta mig efter jobbet. Skönt att få sätta sig breve, men jag längtade ganska mkt efter att få köra bil igen.
Åkte o inhandla lite godis och sen hade vi myskväll. Lovely!!
Jag verkligen älskar den där mannen.. *blink*

På söndagmorgon så slog jag upp mina två blå redan kl 7. Pust!!
M sov till o med längre än mig!!!
Jag knäppte på " Tusenbröder " som jag somnade ifrån kvällen före.
Det är verkligen en serie att rekommendera. En av dem bättre svenska serier som gjorts tycker jag.
Vi kikade på filmen " Tusenbröder- Återkomsten " på kvällen och den var riktigt bra den å.. Är lite sorgligt att det är slut på det roliga nu.
Anna kom o hälsa på oss igår också. Vi mumsa bullar o prata en massa medans M låg o kolla på golf o fotboll i sovrummet.. *ler*

Imorse när jag klev upp 5:50 så var det kolsvart ute. Var riktigt tugnt att kliva upp då men det gick. Visste ju att jag skulle får sluta 12:30 idag.. Lovely!!
Efter jobbet så plocka jag ihop en massa grejjer o åkte iväg till återvinningen med. Och där var det fullt med bilar. Verka som att alla kom samtidigt som mig också..
Har en del kvar att åka med sen, men lär ta itu med mitt förråd först bara.
Nu ska jag fortsätta mitt packande härhemma in Gavle.. :-)

Lyckan kommer när man minst anar den...

Tänker tillbaka på sommaren som var och hur underbar den verkligen varit.
Perfekt väder, perfekt semester och vad mer kan man begära??
Jo jag gick o vart störtkär till på köpet och fick världens bästa pojkvän. Min blivande sambo. Lovely!!

Och det är så roligt att Sandra också har gått o blivit kär och ska bli sambo hon också. Det är hon verkligen värd efter allt hon fått gått igenom. Lyckan kommer när man minst anar den..
Det kan man lugnt säga att den gjorde för mig i vintras/våras. Jag vart så chockad den dagen M hörde av sig till mig. Vågade inte riktigt då tro o hoppas på nånting. Jag var lite på min vakt. Men jag kände redan då att jag aldrig glömt han och aldrig skulle göra heller.
Och nu är det vi två på riktigt och för en lång tid framöver förhoppningsvis.
Tänk hur allt kan förändras i ens liv... *ler*
Tina den eviga singeln är numera snart blivande sambo... hihi!!!
I love it!!!!


Madrassen

Ja så har jag tillbringat ännu en natt på madrassen och sömnen vart likadan som sist. Den är ju bekväm o så det är inte det, utan den är ju såååå liten. Men nu är det förhoppningvis inte alltför många nätter kvar att tillbringa på den. *ler*

Ska strax gå iväg til jobbet och påbörja min arbetsdag som slutar kl 20 ikväll. Hoppas den går fort!!
Ha en skön lördag!!!

Projekt byrån

Igår var en riktig slappardag!! Gick omkring i myskläder hela dagen.
Ingen träning vart det heller. Fast det var lite synd för nu vart det ingenting den här veckan. :-(
Så har man en pojkvän som redan nu hunnit med 3 träningar den här veckan. Då känner man sig lite lat.

Å andra sidan så har jag inte ens varit sugen på godis den här veckan. Otroligt nog!!!
Men idag så är det fritt fram iaf om jag känner för det.

Igår bakade jag förresten tre äppelpajer så har vi i frysen o ta fram bara. Perfekt!!

Vi var även duktiga och satte ihop byrån igår kväll.


Det tog ju sin lilla tid. och vi skruva o skruva. *ler*
Men nuså är det finfint inne i sovrummet och den smala andra står så fint så ute i badrumshallen.
Så nu är det bara å fylla dem. =)

Skulle dessutom sätta upp nya gardiner i vardagsrummet men gardinerna var på tok för korta. Måste lätt vara 240 härhemma. Hmm....
Fast å andra sidan så får jag ju ut o leta helt nya gardiner. Det som jag gillar.. =)))
Gardiner kom det upp i köksdelen igår iaf. Så nu ser det lite mer hemtrevligt ut.

Men oreda har vi härhemma just nu. kartonger o grejjer överallt typ. Puh!!!
Och mer lär det ju bli.

Näe nu ska jag ta o hoppa in i duschen här. Ska åka o jobba kväll o sova kvar i Gävle inatt då jag börjar kl 7 imgbitti och inte får köra bil än.
Men på måndag då tänker jag banne mig köra bil iaf.

Ha en skön fredagskväll!!!






Barnlängtan

Idag är det mulet ute och solen gör några tappra försök att bryta sig igenom ibland.
En sån där dag då man bara vill mysa omkring hemma. Och det är precis vad jag tänkt göra också. =)

J från jobbet ringde precis och sa att hon kunde byta pass med mig nästa vecka på onsdag.
Har ju äntligen fått min efterlängtade tid till gyn då. "Bara" 6 månader efter jag ringde o satt upp mig på kön. Ja men nu ska jag iaf äntligen få komma dit.
Passar på att varna lite för p-spruta för dem som funderar på det eller har den. Det kan som sagt ta väldigt lång tid efter att man slutat ta den innan kroppen blir normal igen. Jag är inne på 1 år 7 månader sen jag tog sista och än är det inte regelbundet..!!!!
Det är ju tur att vi inte planerar att skaffa barn precis här o nu iaf då.

Ska kolla runt lite efter olika dagis idag här i sandviken. Skulle vara roligt att få vara på dagis igen. Och då helst i 1-3 årsgrupp. Jag tror jag passar bäst där. Tänk att få mysa runt med barn i Vendelas ålder hela dagarna och leka och ha roligt. Men självklart skulle det vara ganska jobbigt också. Men jag vill så gärna ändå.. :-)
Kanske Nattis skulle vara nått för mig. Är ju van att jobba skift och det gör mig inget att göra det.
Ska iaf hålla ögonen öppna och kanske att man tom kan höra av sig till dem olika dagisen och berätta att man är intresserad av tjänst eller längre vikariat.
Har jag tur så kanske jag tom kan få tjänstledigt nån månad.

Näe nu är det dax att klä på sig lite mer kläder här.



Hugo på besök

Oj vad jag sovit dåligt i natt på madrassen. Har vaknat varje gång jag vänt på mig, för då har jag vart nära att trilla av varje gång. Och har det inte vart det så har det vart kudden som rymt.
Ja en 80 säng är nog inte att rekommendera till en Tina. *ler*
Men nu ikväll så är jag hemma i Sandviken och ska sova. Skönt!! Som jag har längtat dem här dagarna.
Mattias kom o hämta mig efter jobbet ikväll så fick jag med mig lite grejjer hit på samma gång. :-)

Malin o Hugo och Katarina kom o hälsa på hos mig idag på lunchen. Så stor han blivit då Hugo. Han växer så det knakar han.. *ler*
Gosa lite grann med han innan han tyckte det var dax för lite tuttmat och var trött på att bli lurad av nappen. Sötis!

Imorgon är jag ledig igen en dag. Så då ska jag nog sätta upp gardiner i köket här. Och luncha med min blivande sambo. *mys*
Sen på kvällen hoppas jag på att det kan bli lite träning. Få röra på sig litegranna.

Nu ska jag ta o lägga mig o  kramas med M.
Natti natt!!


Värme o sol -Ja tack!!

Ska erkänna att jag längtar en hel del utomlands just nu..
Satt o kolla på mina o Heidis kort från Turkiet  idag och kände riktigt hur skönt o underbart det var då.
Nästa gång så ska jag allt åka med min älskling hela resan. Få njuta tillsammans med varandra i ett härligt paradis... Kan det bli bättre? *lovely*
Gå hand i hand på stranden och sitta o titta på solnedgången tillsammans. Mysa med god mat o dryck på en fin restaurang. Älska med natten som åskådare. Ja bara få rå om varandra och mysa dagarna lång..
en dag så.... ;-)


Förbudet råder än...

Ja idag så vakna man med Röda damen på besök. Så trist att få henne på besök!!!
Men vad gör man?? Bara att se glad ut ändå... Det förklarar ju även min knepiga dag jag hade i söndags. Shit vad man kan känna av sånt där. Helt otroligt egentligen!!!

I dag har det vart sjukhusbesök med ögat igen och det gick bra. Men linsförbud en vecka till minst. Svullnaden hade gått ner väldigt bra men inte helt. Så det var ju skönt det iaf då.. =)

Tog mig sen en promenad hem till Sätra o hälsa på Heidi. Hjälpte henne med datorn medans Vendela sov. Fick lunch där och åt tjockpannkaka med bacon i. Mums!!
Sen lekte jag lite med Vendela och kasta lite boll o läste bok med henne.
Fick äran att klä på henne nya kläder, det var bara jag som dög åt henne idag. *ler*
Hon är så mysig nu så det är helt otroligt!!
Sen fick jag skjuts hem av dem och så följde dem med in en sväng och Vendela "städade" åt mig hon. Hihi!! Vi gick iväg till affären en sväng och då var det bara mig hon vela hålla i handen när vi gick över gatan. Lilltjejjen där!!!

Sen så har jag grejjat en del härhemma. Ja jag vart kvar i Gävle en natt till så slipper jag åka så mkt buss fram o tebax nu när jag inte kan köra bil.
Har passat på att tömt vitrinskåpet och lindat in alla glas i tidningspapper, alltid en början. =)

Och jag är såååå kär!! Saknar min prins!!!!  *love*




Nån som vill??


Köksbord


Rumsbord


Vitrinskåp med belysning


Databord


Hyllplan med konsoler


Video


Hylla


Tv-bänk





Fixa o dona

Ja bullar vart det då bakade igår. Sen att dem vart mer eller mindre brända är ju en annan femma. Men faktiskt så smaka dem bra trots allt.
En lite irriterad Tina vart resultatet iaf efter bullbaket och den konstiga ugnen.
Ja lätt å skylla på ugnen va?? Men så är faktiskt fallet. Den lever sitt eget liv ibland. Grrrr!!!
Fast jag fasar lite för att en del av bullarna "mystiskt " kan ha försvunnit ur frysen idag... *ler*

Hade en "sådär dag " igår. Kände mig totalt utömd på all energi. Undrar vart den höll hus?
Men solen i mitt liv lyckas alltid få mig att må så bra jag bara kan för tillfället och det är jag glad för.
Han är verkligen toppen!!

Idag så har jag jobbat och M skjutsa in mig till jobbet. Jättesnällt verkligen!!
På jobbet så gick det bra iaf. Skönt!
Sluta vid 15 idag och sen var det bara hem o grejja o fixa med en massa. Har ju en del att göra härhemma innan jag flyttar till S-viken för gott.  =))

Har rensat ur en massa kläder och bland gardinerna. Så nu känns det väldigt oredigt härhemma. Puh!!!!
Men man lär ju börja nånstans.
Ska göra en låda också med massa onödiga prylar som jag kan ge bort till det där katthemmets Loppis. Så kanske dem kan komma till nytta nån annanstans. *ler*

I morgonbitti är det dax för återbesök på Ögonmottagningen. Och jag hoppas på att det ser lika bra ut som det känns.
Och förhoppningsvis så kanske jag kan få börja använda linserna lite smått igen.
Ja iaf på ena ögat kanske.
Är ganska drygt att gå o se så här dåligt lär jag ju säga.
Fast lika bäst att lyda så man inte går o blir blind eller nått sånt otäckt...

I kväll/natt så sover jag ju i Gävle och det innebär att jag får sova ensammen. Hua!! Nu när man är så van att sova ihop med Mattias. *sakna*
Men får säga som han brukar säga. -Desto mysigare när man ses igen.. =)))

Näe nu ska jag ta o gå o göra mig lite varma koppen-soppa o smörgås innan det blir sovdax








svärmor o bullbak

Gårdagen avslutades med ett avsnitt av serien "Tusenbröder". Den är faktiskt riktigt bra.
Den rekommenderas att se för dem som inte gjort det redan.

Men jag somna ju såklart ifrån ett avsnitt igår kväll,
så det såg jag klart på imorse innan vi stack iväg till IKEA o inhandla en till byrå till sovrummet.
Åkte dit till öppningsdax och det var lite folk. Thanks!!
Nu återstår det bara att sätta ihop den, men det väntar vi med tills senare i veckan.

M kollar på fotboll hela eftermiddagen/kvällen idag så jag tänkte roa mig med att baka lite bullar medans. Efter IKEA idag så åkte vi till Storvik och jag träffa svärmor för första gången. Det gick bra. Hon åt inte upp mig.. *ler*  Dessvärre råkade jag sätta mig på hennes linnedukar hon hängt ut på vädring på stolarna. Pinsamt!! Trodde det var fina överdrag jag.. Haha!!
Fick äppelpaj o vaniljsås där och en påse äpplen med hem som jag ska göra lite äppelpaj på tänkte jag. Mums!!!

Nu ska jag återgå till mitt bullbak här.
Man lär ju fylla upp frysen så man har när man får besök. =)

So long!!


En riktig fixardag

Hemma från jobbet blir jag hela helgen. Men ska försöka att jobba på måndag igen tänkte jag.
Känner redan att jag blivit lite bättre i ögat på dem här dagarna. Skönt!!
I fredags var jag upp till Synsam o köpte ett presentkort på 500 kr som from måndag till början på Dec dubbleras och är värt 1000 kr. Perfekt nu när jag ska inhandla ett par glasögon som jag kan trivas i.

Idag har jag o Mattias rensat ur massa kläder i hans garderob och så har vi vart iväg till återvinningen med en del prylar. Och så har vi gjort så fint så i badrummet. Satte upp två hyllor o en handdukshängare. Vart ett helt annat badrum nästan. Snyggt!!
Skulle ju köpa en lite smalare hög byrå på IKEA att ha i sovrummet, men då har den utgått!!! Typiskt!! Så nu har vi fått tänka om lite och ska köpa en till stor hög och sen ställa den smala i hallen vid badrummet. Så får det bli.. =)

Mattias skulle in på fotbollsmatch i Gävle idag vid 16 så då passa jag på att åka med hem och har rensat ut lite kläder jag också och sorterat ut en del sommarkläder.
För även om det är superskönt väder ute så är det ju faktiskt höst ute och vi går mot vintern. Brrr!!

Så om en liten stund kommer han o hämtar mig så ska vi hem o laga fläskfilé. Mums!!



<3 Dem finaste orden har smekt mitt hjärta  <3






Sjukhuseftermiddag

Gårdagens eftermiddag tillbringade jag på sjukhuset/hälsocentralen.
Hade tid vid kl 13 och min familjeläkare kollade på ögat och sa att jag lära upp till ögonmottagningen och träffa en ögonläkare.
Hon skrev en remiss dit och jsg fick komma dit redan kl 15:30
Så jag tog en buss upp till sjukhuset då jag inte kan köra bil med det här seendet.
Fick vänta ett tag där innan jag fick komma in. Väl därinne så såg hon på en gång att min hornhinna var väldigt svullen och därav min dimsyn, men det var ingen skada på hornhinnan iaf som tur var. Hon såg även några prickar som hon var lite osäker på, så hon kallade in en till läkare som fick titta. Och tillsammans konstaterade dem att det var vila från båda linserna som gällde ett bra tag framöver. Fick en tid för återbesök nu på tisdag. Så fick jag lite ögondroppar utskrivna att ta när det kändes torrt o irriterande.

Ja så jag var inte på väg att bli blind iaf och det känns ju skönt.. =)
Men att vara utan linserna så länge kommer bli drygt.
Ska upp idag till Synsam och höra mig för lite om glasögon och så tänkte jag. Underlättar ju att ha sånna att variera med och ha på jobbet ibland där det är så torr luft.

Så nu blir jag hemma från jobbet nån dag här. Iaf idag, imorgon o på söndag till att börja med. Trist att behöva vara hemma fast man är frisk liksom men det går inte att jobba så här heller. Jobbigt att anstränga ögonen hela tiden.

Näe nu är det dax för en dusch här.

Ögat spökar

Nu har man äntligen kommit igång med träningen igen. Underbart!!
Man känner sig som en helt ny människa när man har tränat.
Idag är det dax igen för ett boxercise-pass om allt går som jag vill.

Har ju haft lite problem med ett öga och inatt när jag vakna så var det värre. Har som en dimma över ögat och ser inte som jag ska. Otäckt!
Kontakta hälsocentralen igen och fick idag en akuttid vid 13 för att kolla upp ögat. Hoppas verkliegn att det inte är nått allvarligt eller att det blivit nån skada eller nått.
Så det blir till att ta bussen in till Gävle för nån bil kan jag inte sätta mig i så här. Sen skulle M komma o hämta mig.

Igår var vi på vånings möte uppe i Hemlingby. Vi satt i ett av konferansrummen där, chefen o gruppchefen gick igenom lite angående utvecklingssamtalet vi ska ha och en del om ekonomin och även lite andra roligare saker.
Som att vi ska få gå på Fjärran Höjder på relaxen i oktober nångång och det bästa av allt.. Vi ska få gå på Wallmans salonger när dem kommer till Gävle i november.. Lite kul!!! =))
Det är många fördelar att jobba privat.. hihi!!!
I julas fick vi ju gå på Julgalan och det var underbart roligt!!!
Men på mötet igår så sa alla att den "lilla svarta" fick stanna hemma denna gång för min del. *ler*
Nu när jag har pojkvän o ska bli sambo..  hihi
Och jag håller med dem.. Jag har hittat min prins redan =))

Näe nu ska jag ta o göra mig klar här så jag kan ta en buss in till Gävle strax.

Håll en tumme för mig nu!!


Skön dag...

Kan morgonen börja bättre??
Vakna av att min telefon ringer o i andra ändan är min M.. *glad*
Hade beställt väckning då jag glömt min mobilladdare i sandviken och batteriet är inte det bästa.

Ja i natt har jag sovit i Gävle. Jobbade till 21:15 igår o idag ska en tjej komma o kolla på lägenheten så jag vela plocka undan lite i min flyttröra.
Det blir så tomt o sova själv när man nu har blivit så van att sova med M.
Fast iofs så har jag ju legat på en 80 cm bred luftmadrass inatt så sådär värst mkt utrymme har jag ju inte haft... *ler*

Idag ska jag börja min arbetsdag med att gå på Lyftteknik-utbildning. Ganska skönt o få komma ifrån sådär ett tag. Den håller på ända till 11:30 dessutom.. sen ska jag tillbaka o jobba till max kl 15.. Nice!!
Imorgon så ska vi ha möte med jobbet uppe i Hemlingby mellan 10-14. Så före det ska jag jobba 6:45- ca 9:30. Så det blir också en skön dag... =))

Efter jobbet idag så ska jag o Sandra gå på Boxercise. Ska bli skönt att få komma i gång igen med nånting. Men befarar att det kommer att vara superjobbigt. Man har ju noll kondis nuförtiden. Puh!!
Men det ska banne mig gå!!!

Nu är det dax för att göra sig klar här o ta bilen o leta på stället jag ska vara på idag.

So long!!!

Min rädsla

Snurr snurr i huvve vart det precis. :´-(
Jag är superglad att jag har hittat min prins och att han har blivit min..
Men.. ja  idag finns det ett men...
Jag är så rädd att jag ska mista det underbara jag/vi har.
Världen kryllar ju av snygga tjejjer. Smala, blonda och otroligt vackra tjejjer som lätt skulle kunna överta min plats.
Rädslan över att min prins stöter på en av dem och upptäcker att det var just en av dem han sökte egentligen.

Det är min rädsla..

Men jag vet att min M håller mig kär och tycker om mig som jag är och det är en underbart härlig känsla.
Är bara jag som är lite fånig som tänker så där. Men ibland kommer ju faktiskt sånna tankar också. Otrevligt nog. Skönt att få vädra av sig lite tankar så kan andra roligare tankar få plats.
Tankar om vårat snart gemensamma hem och våran framtid.
Om våra/t barn vi kommer att sätta till världen.
Om vårat framtida boende med lite trädgård/uteplats.
Om våran första jul o nyår tillsammans.. tihi!!!
Ja det finns många många fler tankar såklart..

Ja kärleken är väl underbar ändå trots allt...  =)))




Snickers kakor


Värm i en kastrull:

2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 dl cocos
1 burk jordnöts smör.

Rör ner:

1 liter flingor
1 tsk vaniljsocker

Bred ut i en oljad långpanna.
Smält 250g block choklad och bred på.

Låt stå kallt.

Skär i bitar och njut !!!!

11 september

Idag är det 11 september.
Ett datum som ändrade hela livet för många i USA.
Ett datum med känslan av skräck, sorg o saknad för många. Och framförallt förtvivlan och frågan VARFÖR?

Jag kommer så väl ihåg den dagen för 5 år sedan. Jag låg i soffan o vilade och somnade till och när jag vaknar upp sen så får jag se på tvn hur ett plan åker in i ett av tornen och det andra brinner redan för fullt.
Trodde först att det var en film men fattade sen att så var det ju inte. Otäckt!!!

Ja man kan ju bara hoppas på att dem efterlevande orkat kämpa vidare utan sina nära o kära på ett bra vis.

Såg förresten den där filmen dem gjorde "Flight 93" och den var riktigt sorglig. Hua!!!

Längtan efter barn igen

Har en del tankar å funderingar på att börja jobba med barn igen. Skulle nog helst vilja jobba på småbarnsavdelning isåfall, där tror jag att jag skulle passa bäst.
Alltså jag trivs ju bra på jobbet och så men har länge känt att jag vill göra nå annat. Antingen jobba på sjukhuset eller på barnkliniken eller nått.
Men ju mer jag tänkt nu så skulle jag kunna tänka mig att jobba på dagis.
Jag ser ju hur glad Anna blir av det. All glädje barnen skänker henne.

Barn är så spontana och ger ju en så många goda skratt.
I helgen fick jag höra ett samtal inne på en affär som fick mig att riktigt le...
Det var en kvinna som sa till ett litet barn:
-Så du ska bli storesyster du!!
-Ja,  säger barnet stolt
-Vad tror du att det blir då?
-En bebis, svarar flickan som att det var det enda rätta.

*ler stort*


Ska hålla lite utkik efter tjänster att söka. Har läst i tidningen att dagisplatserna inte räcker till till alla barn i sandviken så dem lär kanske öppna fler dagis och då bör det ju bli nån tjänst att söka iaf.. *hoppas*



New things!!

Ja så var snart den här helgen över också. Det går så fort!!
Ibland önskar man att man kunde stanna tiden för en liten stund. Men nu går ju inte det tyvärr.
Så det är bara å hänga med...

I helgen så har jag i stort sett bott i Sandviken. I mitt nya hem.. =)
Vi har vart på IKEA igen och inhandlat ett nattduksbord och en till badrumshylla. Men dit tänker jag inte åka igen iaf en lördag förmiddag. Shit vad folk!!
Så ska vi dit så får det bli på en vardag kväll nästa nångång. Ska ju inhandla en till byrå att ha sovrummet. Så nu kommer vi att få det så fint så.. *ler*
Var även in på Owes o inhandla likadana nya handdukar.
Det är så roligt och få inreda ett hem tillsammans med nån.. *glad*

Just nu håller Mattias på å donar o grejjar härhemma och stuvar om i lådor o skåp. Så nu blir det ordning o reda iaf o mer plats till mina grejjer å.. ;-)

Idag blir det en tur upp till Bollnäs och hälsa på LillSis. Se hur hon kommit iordning i sitt nya hem.
Man saknar ju henne en hel del nu när hon bor däruppe. Men hon är ju inte superlångt borta direkt heller och sen så finns ju både internet o telefoner...

Nu ska jag gå o hjälpa min kära här med garderoben.
Ha en toppen dag!!!


My car is back....

Hej o hå!!!!!
Var ett tag sen jag skrev här. Har haft en del att göra och så har jag ju jobbat en massa. Skönt att veckan snart är slut. Ledig även denna helg. Rena rama lyxen!!!

Så vad har hänt sen sist då??

* Har fått tillbaka min bil.. Jippie!!
* Har blivit av med min säng. Pappsen som köpte den.
* Fått nån förkylning som satt sig på balansen på nå vis. Drygt!!
* Blivit ännu mera kär..  <3 <3 <3

Ja det var väl det som hänt i stora drag.

Idag så kommer Anna hit en sväng o hälsar på mig. Skoj!!
Det ekar ganska tomt härhemma nu sen sängen försvann. Men nu så är ju en sak ur världen iaf. Bara resten kvar.. *ler*
Har satt ut annons på blocket idag om min stereo, så får se då om nån vill köpa den. *hoppas*
Det är iaf en kanonbra stereo så dem som tar den kommer garanterat bli nöjd.  =)

Jag längtar nu tills jag o Mattias har allt på plats och kan börja leva vårat samboliv på allvar...
Men det är ju en rolig tid framför oss nu då vi ska försöka komma ense om hur vi vill ha allt.. *ler*
Men det ska nog inte vara några problem, vi vet ju i stort sett redan nu hur vi vill ha det så...

Får se om vi orkar sätta upp badrumshyllan i helgen. Jag har funderat lite och tycker att vi ska inhandla en till och ha ovanför. Ska framföra det till min sambo och se vad han tycker.. =)

Näe nu ska jag ta o se vad som kan tänkas ätas om en stund här....
So long!!!







Surströmming...

Hur kan man tycka surströmming är gott??? Ja det kan man fråga sig.
Var surströmmingslunch på jobbet idag och jag höll på att kräkas när dem öppna burkarna.. Urk!!!!
Men pensionärerna tyckte det var trevligt så det är ju det som är huvudsaken... *ler*
Var en av dem som höll ett tal till oss personal och berätta hur bra dem hade det hos oss och hur glada dem var för att vi ordna det Lilla Extra i deras vardag med olika fester och trevliga stunder.
Var jätte roligt att höra och jag vart väldigt rörd.. =)

Nu ska jag gå o mumsa på lite kvällsfika här som min underbara kille har gjort iordning till mig...
*lovely*



Bakis idag...

Ja så sitter man här bakis o jävlig..urk!!
Men var ändå ganska lugnt igår ändå. Jag o Anna var ut på Heartbreak och glad vart man när man upptäckte att dem öppnat upp så man kunde vara både uppe o nere..  =)
Var massa folk ute igår också. Jätte mkt!! Jag o Anna tappade bort varandra där på slutet och det var omöjligt att hitta på henne igen så jag fick gå hemåt ensam då jag visste att hon hade sällskap av sin jobbarkompis.
Träffade på Jonas ute igår så jag pratade lite med han när jag var ensammen där på slutet.
Berätta att jag skulle bli sambo och hade hittat min prins.  =)  Pratade lite om våra Saabar också såklart..
Mulle o Hasse var också ute så jag stod med dem ett tag och lyssna på bandet som spelade uppe.
Och Rosie o Pelle träffa jag på också. Skoj!!

I fredags så träffa jag Malin o Hugo en sväng. Vi gick ner på stan o kiak i affärer och sen satt vi oss på Java och åt lite lunch. Han har blivit så stor nu Hugo. Han växer så det knakar riktigt.. *ler*
Sen kom Anna till mig och vi strosade ner på stan igen och shoppade lite till.. Sen vart det Köpis nästa, tog sen bussen hem till Mattias eller till mitt nya hem ska jag väl kanske säga numer.. *ler*
Vi åkte o handla lite gotta och sen gick vi på bio.. Offside såg vi.. Den var helt ok.. en normal 3:a typ

På lördagen vaknade vi jättetidigt och låg o prata en massa o planera. Så tillslut vart vi så sugen på att åka in till IKEA och kika. Där köpte vi dem första grejjerna till vårat gemensamma hem.. Mysigt!!
Det vart en stor plastlåda att ha under sängen för förvaring av extra täcken och sånt. Sen handla vi en trähylla att ha i badrummet och även krokar för handdukarna.
 Idag ska jag ta dit min dvd och tar nog med nån till grej... Snart så bor jag där ju. Underbart!!

Nu ska jag ta o hoppa in i duschen här och få ordning på håret som står på ända nu efter gårdagen.
Sen ska jag ta o åka till Sandviken så fort jag vågar sätta mig i bilen....

Bye bye!!