Julfest imöra

Ja då stundas det Julfest. Inte ens december men det ska väl gå ändå. ;-)
Är medbjuden på Folksams julfest och det känns ju skoj bara det att få va med där.
17:45 ska vi träffas på Folksam-kontoret och mingla lite och "leka" lite tror jag bestämt, sen bär det av till Kajkanten och julbord. Årets första!!
Så vi få väl se om det blir nå skandaler och vem som blir fullast. Kanske den man minst tror?
Själv ska jag vara städad för att göra ett gott intryck.. Hihi!!
Ha det gött!!

Badrumsrenovering

Ja det är vad som tar upp vår fritid numer.
Badrummet är från 1978 så det är behov en rust, ska bli skönt att bli av med de hemska gula maskroserna på väggarna och knallgula golvet.
Efter rusten kommer det gå i svart/vitt/grått. Kommer bli kanoners!!!

Dessa möbler ska vi. Men bara en spegel och handfat.

Du är så stark!!

Jag har inte ord för vad jag känner. Sorg är vad det är men samtidigt en så stor glädje. En glädje som borde vara så underbar rakt igenom men som bara är det till hälften. Men jag vet att allt kommer att bli till det bästa i slutändan vad det än blir för resultat. Tror jag iaf? När vet man om man gör rätt? Aldrig tror jag. Man får göra det som känns mest rätt för stunden och det är vad som sker. Mitt hjärta värker för din skull men det är du som tröstar mig och säger att allt blir bra när det är jag som säga de orden till dig egentligen.
Du är så stark min kära och jag beundrar ditt mod i denna situation. En sak ska du veta och det är att jag finns här för dig vad det än gäller och det livet ut. Hur illa/bra det än är. Tveka aldrig på det!!! Det är du som vet när allt känns rätt.
I en del av mitt hjärta kommer jag för alltid ha plats för ditt lilla alster.
Det är mkt som händer och jag måste få lätta lite på trycket. Nu handlar detta inte om mig och Mattias för en bråkdelssekund om det är nån som tror det. Detta är någonting helt annat som jag känner att jag inte vill gå ut med här och nu, eller kanske aldrig. Allt har sin tid. Varför skriver jag då här undrar säkert nån.
Ja varför har man en blogg?? Jag har denna blogg för att dokumentera mitt liv och med livet menas både glädje och sorg, tankar och funderingar om både det ena och det andra. Och detta är nånting som verkligen påverkar mig och fler i min omgivning som jag håller mkt kär, därav mitt bloggande om detta.

VAB

Ja då var det dax igen för en sjuk Max. Denna gång är det en envis hosta och snorig näsa. Max har varit hemma med Mattias måndag och tisdag och idag är han hemma med mig. Imorgon är han nog tillräckligt pigg för att gå på dagis igen iaf.
Idag är det Mattias födelsedag dessutom. Hurra!! Paket på morgon fick han av sin kära son. Snart är det Max tur att fylla också. 1månad kvar bara.
Näe nu ska jag göra mig iordning här sen ska jag ta Max i vagnen och gå ut en sväng. Luft behöver man fast man är sjukling. So long!!!