Semestern 2015

Vi tog en tur till Malung där vi fortsatte vår renovering. En hel del målande vart det. Men vi passade även på att avnjuta ett bad i poolen på campingen. 


Efter att ha landat hemma igen för ompackning så åkte vi till Stockholm där vi skulle vara husvakt. Vi besökte bland annat Tom Tits, Gröna Lund och Siggesta gård.

Väl hemma så försökte vi roa oss så gott det gick i det trista vädret. 
Vi tog en tur hem till syster och plocka blåbär i deras skog.


Jag och mina kära systrar hade planerat att ha en drinkkväll i sommar så den tog vi tag i och hade. Vi åt gott och drack sedan en massa drinkar. 🍹🍸Max ville ha en egen affär och sälja saker. Sagt och gjort. Lär säga att hans affär gick väldigt bra. 👍 


Vi åkte även till Stollgången som är en gammal gruva i Hofors/Torsåker. Det var en spännande och kall upplevelse. 
Vi tog sen ännu en tur till Malung. Max fiskade för första gången, tyvärr så nappade det inte denna gång i Albacksdammen. Vi åkte även upp till Sälen och fjällvandrade i cirka en mil runt Södra Kungsleden och lite till. Det var verkligen vackert, rofyllt och mysigt. Vi pausade efter ca 4 km vandring för lite korvgrillning vid en mysig tjärn. Sista kilometrarna var en utmaning då det var stenigt och även blött och lerigt på vissa bitar. Max lyckades halka och satt sig på rumpan i leran. 😊 Detta är något som vi gärna gör om igen allihopa. 
Näst sista semesterdagen (igår) så tog jag och Max och åkte till Furuvik. Vi hade en mysig heldag där med massa karusellåkande och badande. Hemliga fortet var även en favorit hos Max. Spännande att se hur de bodde för under marken när de skulle skydda Sveriges kust. 

Nu är semestern snart slut och solen har ju inte varit alltför givmild. Men det har varit skönt att fått varit ledig och imorgon väntar jobbet. Två hela dagar sen väntar helg. Nästa vecka har jag semester på fredagen så jag börjar lite mjukt. 😊