Länge sen

Oj nu var det ett tag sen jag skrev sist. Så vad har hänt sen sist? Träningsmässigt har jag gjort framsteg framförallt med distansen. 19 juni sprang jag 4x8 min med gågn 1 min. Vart 5,62 km på 37 min. Det var ett jobbigt pass. Sen gjorde jag uppehåll tills i söndags och tanken var att springa 4 km nonstop, men det gick så bra så jag körde på i 6 km. Tiden vart 40:21. Igår sprang jag nonstop 8 km på 53:32. Är nöjd!! I övrigt så har vi hunnit med att fira midsommar, först var vi ut till Årsunda för att dansa runt stången. Men tyvärr missade vi det då annonsbladet skrivit fel tid. På kvällen var vi härhemma och fira med Johan och Maria och Theo. Trevligt!! Imorgon stundar Stockholmsresa med bröllop. max ska vara hos bästa moster Linda hela helgen.


Att jag inte har bloggat på ett par dagar ...

Att jag inte har bloggat på ett par dagar betyder inte att jag slarvat med träningen. Två rundor till sen sist har det blivit. I torsdags sprang jag med Sandra och följde då inte mitt program. Tog långa rundan i Trebo och det vart 4.05 km på 27:50 min. Sprang första backen och den tog kål på mig, resterande backar gick jag. Än är jag nog inte redo för detta. Igår följde jag mitt program som innebar 3x10 och 1x5 min löpning varvat med 2 min gång. Jag följde allt förutom att jag de sista 5 löpminutrarna fortsatte att springa tills slingan var slut. Resultatet vart 7.01 km på 47:44 min. Är nöjd!!


Crazy!!

Jajjemen det är vad jag är. Tjejmilen here I comes! Vi var ett gäng tjejjer som var ute och käka i och hade trevligt. Det slutade med att vi var 6 st som lovade att springa Tjejmilen 1 september och jag var en av dem.
Jag tror vi bara är 3 kvar. Min träning har kommit igång sent. Alldeles försent. Jag började min löpträning i fredags den 8 juni. Jag följer nu ett program inför tjejmilen men de är på vecka 9 nu och jag mixtrar lite av vad som känns ok så här ibörjan för att komma i kapp hyfsat. 
Jag har sprungit 3 gånger med idag och de två tidigare gångerna har jag kört jogg 5 x 4 min (ca 3,6 km jogg) och 5 x 5 min (ca 4km jogg) varvat med 2 minuters rask gång.
Idag var det tänkt att jag skulle köra 7 x 4 min jogg och varva med 1 min rask gång, men jag körde på med 12-7-4 min jogg varvat med 2-3 min rask gång. Totalt vart det iaf 4,65 km på 31 minuter. Jag är nöjd med det! Men bättre ska jag bli. :-))

Nu kommer jag att dokumentera lite om min träning här i bloggen dels för att det peppar mig och sätter lite press på mig och dels för att det är skoj att ha kvar och se hur man förhoppningsvis utvecklas och står där i startfältet den 1 september och känner sig i hyfsad god kondition. :-)

Så vill ni inte läsa om min träning hoppa över det. :-))


Bild lånad från tjejmilen.se


Barnarbete hemma hos syster/moster. ;-)

imag0442 (MMS)

Barnarbete hemma hos syster/moster. ;-)


Här kommer en bild som jag tog med mobilen...

imag0420 (MMS)

Här kommer en bild som jag tog med mobilen på vårat lilla baddjur som försökt lärt sig att dyka under semestern. :-)


Förändringar!!

Angående förändringarna jag nämde tidigare som skulle kunna komma och ske i våran familj så är detta nu klart. Det är som så att jag har fått ett nytt jobb inom Försäkringskassan, detta är placerat i Gävle och betyder att jag både sparar tid och pengar. Tiden är mest värt. Nu kan jag hämta/lämna Lilleman lite då och då på dagis bl.a. :-)))
1 augusti börjar jag där. Spännande!!