Vi slapp tyvärr inte ifrån sjukdom denna r...

Vi slapp tyvärr inte ifrån sjukdom denna resa. Max har fått urinvägsinfektion. Vi var till doktorn igår och fick penicillin. Symtomen han hade var ont i magen och att han inte kände när han var kissis alla gånger plus att han var kissis ofta. Igår kväll fick han feber och inatt har han haft vakenperiod med feber och magont. Har inte magsmärtorna släppt tills imorgon så ska vi tillbaka till läkaren.


Här kommer en liten hälsning från oss i Tu...

Här kommer en liten hälsning från oss i Turkiet. Vi har det bra här och njuter av god mat, sol och bad och piratklubben. Härligt med över en vecka kvar!!!!


En dag kvar!!! Sen så ska vi njuta i vecko...

En dag kvar!!! Sen så ska vi njuta i veckorna två! Max ramla och skrubba ansiktet igår typiskt nog. Hoppas det hinner läka ihop fort. Hemma har vi nu bara packningen kvar nu. Men först mot Falun och lite jobb.


Verkar bli en solig dag idag. Bjuder på en...

100media_imag040 (MMS)

Verkar bli en solig dag idag. Bjuder på en bild på Lilleman i en lekställning vid Valbo köpcentrum. Idag är det bara 3 dagar kvar tills vi ska iväg och njuta i sol och värme. Inget är packat ännu. Gulp! Idag ska håret få lite vård och omsorg iaf. :-)


God morgon! Idag är sista dagen på arbetsv...

God morgon! Idag är sista dagen på arbetsveckan förutom min övertid jag ska göra imorgon då, men bara 6 timmar så det känns inte så tungt då. På söndag ska vi iväg och shoppa lite nya kläder och sånt vi behöver inför resan. Bara 8 dagar kvar nu. Jiho!!


Bacillerna stannade kvar och bråkade med m...

Bacillerna stannade kvar och bråkade med mig hela veckan, länge sen jag känt mig så sänkt och kraftlös. Men nu börjar energin komma åter även om jag kände mig lite yrslig idag på städdagen. Men det går åt rätt håll.:-) Härhemma har vi tillika nedräkning till resan, om 2 veckor är vi på väg till Arlanda med resfeber. :-) Här framöver kan det dessutom komma att bli förändringar i mitt och min familjs liv. Positiva förändringar. Vad detta är och innebär återkommer jag med så snart jag har mer kött på benen. Nu ska jag försöka ta tag i nånting härhemma.:-)