Fynden

Mkt nöjd med mina fynd idag. Allt detta för 210 kr. Då är adidasbyxorna som nya. :-) Dessutom en glad Max och en glad plånbok. ;-)


Ledig lördag

Den ska vi hela familjen tillbringa med att gå på hockey och se Brynäs spela. Ska bli mysigt! :-)
Men först ska jag ge mig iväg och se om det finns nått att fynda på klädbytardagen. Dax att kliva upp nudå!! Härhemma slog Max upp sina blå kl 05:43. Men vi ligger kvar i sängen än. :-)


Ångest

Har vetat sen helgen att det härjar magsjuka på Max dagis. Det får jag ångest av. Urk! Imorse när jag lämnade Max möttes jag av ett barn som kom springandes och berättade att ett annat barn precis kräkts. När jag hämtade Max så möttes jag av Max som berätta att ännu ett annat barn precis hade kräkts nyss. Hua!!! Jag verkligen hatar dessa kräktider!!!!!


Hela Sverige bakar

Torsdag den 20 september är det då jag som ska kolla på Hela Sverige bakar.
Då kommer
Niiinis vara med som jag följt många år här i bloggvärlden och som är en riktigt rolig prick. :-)
Jag visste att hon hade varit på casting för programmet och sedan vela hon inte säga så mkt mer. I somras var jag dock på bröllop i Stockholm och hamnade då brevid en ljudproducent som bl.a. haft hant om Robinson ett av alla åren. Han berättade att han dagarna före hade varit på inspelning av Hela Sverige bakar. Jag luskade ut att Nina förmodat fortfarande var med i programmet. :-) Så det ska bli riktigt skoj att få följa detta live nu! :-)
 

Spiderman


Husvisning

Idag har jag varit på husvisning här i Vallhov. :-) Jag håller utkik på Hemnet lite då och då och fick syn på detta hus som jag bara fastna för. Vi har inga planer egentligen på att flytta men dyker det "rätta" huset upp så är vi inte omöjliga. Det jag kan sakna lite med vårat radhus är att jag vill ha lite mer öppnare ytor och lite större. Huset jag var och kika på kändes öppet och stort. Men jag kan ju säga som så att jag var inte ensam om att vara där och titta. Sen när jag kom ut och det stod en Porsche på uppfarten så kunde man ju ana vad slutpriset skulle landa på. ;-) Näe tyvärr lite dyrt då det fanns lite som man skulle vilja göra där. Jag får fortsätta att drömma ett tag till.


Målning pågår

Kapp nu har vi äntligen tagit tag i att måla klart vårt radhus. Vi sparde delen på gaveln som var högst upp men nuså har vi börjat målat den. Är ju ca 6-7 meter högt så det är jag som målar högst upp då M inte är alltför förtjust i höjder. :-) Nu har vi iaf mindre än halva kvar och hoppas på att bli klar imorgon med det viktigaste.


Underbart


Näsblod

Igår när jag satt inne på mitt kontor på jobbet så kände jag plötsligt att det börja rinna i näsan. Jag fick lite panik och börja leta efter papper i väskan och märkte snabbt att det var näsblod jag fått. Jag fick tag på en näsduk för att stoppa upp det värsta och så skyndade jag in på toa helt blodig. Där vart jag sittande en halvtimme innan det slutade. Däremellan efter att jag tvättat av mig blodet som runnit längs armarna så gick jag ut till en kollega och berätta läget så de inte undrade vart jag höll hus. Blöder nästan aldrig näsblod och gör jag det så slutar det rätt fort. Nu trodde jag aldrig att jag skulle sluta blöda. Ja hur det kan gå! Tur man inte är på fel ställen när det händer. Kul och sitta på en buss och bara ha nån näsduk med. Hemska tanke! Så hädanefter ska jag ha papper med mig vart jag än går. Har ni fått näsblod på
"fel plats" och hur gick det isåfall??


En fullspäckad helg

Helgen har bestått av möhippa i fredags för nunnan Maria. ;-) I lördags åkte jag till Sthlm och där hejja jag på Malin, Sandra och Tina sprang Tjejmilen. Jag skulle också springa men då jag åkte på förkylning lagomt veckan före så stod jag över detta år. Utgång i Sumpan vart det oxå. Hade en mycket trevlig helg iaf!!! Tusen tack till alla inblandade. :-)