Dessa fina blommor fick jag av Max idag nä...

imag0397 (MMS)

Dessa fina blommor fick jag av Max idag när han kom hem från sin Farmor. Jag fick dem för att jag är sjuk sa han. Mammahjärtat svämmar över!!! Lite mer energi fick jag här liggandes i sängen. Hoppas bacillerna försvinner fort nu.


Tack för era tips! Men nu har jag hittat e...

imag0394 (MMS)

Tack för era tips! Men nu har jag hittat ett begagnat nintendo DS lite på blocket som vi köpte. Spel inhandlade vi två nya för 299 kr på gamestop, Kalle kunskap och toy story 3. Har även fyndat ett Little pet shop för 100 kr och ett New super Mario är på väg hem för 140 kr inkl frakt tack vare blocket. :-) Har en son härhemma som vart överlycklig iaf. Och vi kom mycket billigare undan, fast iofs så har Max köpt detta själv för egna pengar. Begagnat är bra i många fall!! :-) Nu finns lite sysselsättning till flygresorna också. :-) Man åker väl snart dit på det själv också kan jag tänka mig. ;-)


Jag är på jakt efter ett nintendo ds till ...

Jag är på jakt efter ett nintendo ds till Max. Söker även spel till t.ex. New super Mario, mariokart, Kalle kunskap, svampbob, Dora utforskaren m.m. Någon som har ett till salu?


Helgen bjöd på ett Uppsala besök i lördags...

imag0390 (MMS)

Helgen bjöd på ett Uppsala besök i lördags. Där hälsa vi på kära LillSis som ju fyllt år hon med. Snöat hade det gjort där också men det hade smält bort tills vi åkte hemåt. Vi var ute i lekparken också med barnen och denna klätterställning var en favorit hos Max, slutade dock med en alldeles för modig kille och ett fall. Det gick iaf bra, en öm rumpa bara. Var iaf trevligt att hälsa på Natha och tiden rusade visst iväg. Just nu kikar jag på hockey där Brynäs har chansen att ta SM-guld ikväll. 3-3 står det och 15 minuter kvar. Spännande värre! Mattias är där på plats och vi får se när han väntas hem ikväll/natt. Heja Brynäs!!


Idag fick Max äntligen komma till mitt job...

imag0373 (MMS)

Idag fick Max äntligen komma till mitt jobb och se hur jag har det. Spännande tyckte Max som glatt hejjade på alla och var inte ett dugg blyg. Sen begav vi oss till Sportys, som är ett lekland i Falun. Där härjade vi runt till halv sju innan vi styrde vår färd hem till sängen. En lyckad dag. Tack systeryster för att ni kunde ta med Max. :-)


Önskar er alla en Glad Påsk med en bild på...

Önskar er alla en Glad Påsk med en bild på våra egenmålade ägg. :-)


Glad Påsk!!

100media_imag038 (MMS)

Glad Påsk!!


En skön påskledighet på 4 dar har nu infun...

En skön påskledighet på 4 dar har nu infunnit sig. Börjar denna dag med lite Nils Karlsson Pyssling på tvn. Får se vad resten av dagen kommer att erbjuda. Vad har ni för planer?


Två bilolyckor med dödlig utgång inom lopp...

Två bilolyckor med dödlig utgång inom loppet av lite mer än 1 dygn. Det är så tragiskt! En av de omkomna är en jag kände sen förr och efterlämnade sig tre små barn som nu tampas med att förstå vad som hänt och har det inte alls lätt nu. Livet är så orättvist och kan förändras så fort. Vila i frid A!!


Skärtorsdag idag vilket betyder att jag sk...

Skärtorsdag idag vilket betyder att jag ska ut och resa idag. :-) Jag ska till ett ställe där vattnet är väldigt blått och det finns en del kullar. Tror inte jag blir ensam där. ;-) Födelsedagen då? Mkt lyckad lär jag säga. Vart firad efter jobbet av mina nära och kära. Fick många fina blommor och presenter. Jag känner mig lite bortskämd. Ska bla få gå och se Tomas Ledin, sova i sköna sängkläder, köpa nya fina kläder och skämma bort mig med skönhetsbehandlingar. :-) 44 dagar kvar till resan nu. :-)