Förberedelser

Efter senaste besöket på barnkliniken i onsdags så fick vi där tips inför vår utlandsresa angående förvaring av adrenalinpennan som inte får förvaras över 25 grader. Inte direkt lätt när man ska på solsemester och tillbringar stor del av dagen ute i solen och hettan. Pennan ska ju följa med överallt där Max är och kan då inte ligga på hotellrummet för där gör den ingen nytta om det händer nått........
Men seddu det finns det lösning på nuförtiden, det finns nämligen speciella kylfodral som man kan köpa som man lägger i blöt i ca 10-15 minuter och sedan ska den hålla rätt temp på pennan i upptill 3 dagar innan man måste göra om proceduren med att lägga den i i blöt. Väldigt fiffigt och en tacksam uppfinning måste jag säga. Många diabetiker använder även detta.
Här hittar du den!!

En röd vart det för oss.  :-)

 Individual Röd


Efter sjukhusbesöket igår fick vi roa oss ...

imag0375 (MMS)

Efter sjukhusbesöket igår fick vi roa oss med att åka bärgare med vår kära bil. Det hela började med att det kom fram en massa rök under bilen, trodde ett tag att bilen var på väg att börja brinna. Nu står bilen på verkstad och väntar på att få diagnos fastställd. Troligt kan det vara dieselvärmaren.


Nu är vi friska igen. Så skönt! Dock känne...

Nu är vi friska igen. Så skönt! Dock känner jag mig inte helt hundra än, lite yrslig till och från, men snart så!! Då SKA jag börja jogga lite, måste ju klara Tjejmilen och gärna gått ner lite till inför Turkietresan. Dax att börja kämpa igen. :-)


59 dagar kvar......

Ja det är precis vad det är tills vi får sätta oss på flygplanet som ska ta oss till Turkiet. Igår bokade vi sittplatser på flyget.
59 dagar det går rätt fort det, känns som att man måste börja planera packningen. ;-)

Sjukstuga

Ja Mars vart visst våran sjukmånad. Förra veckan var det Mattias som insjuknade i förkylning och feber. Den här veckan var det min tur, känner mig dock bättre nu om ännu förkyld. Igår insjuknade Max och fick en skällande hosta och vart hes, till kvällen kom hög feber som ett brev på posten. I natt har jag inte sovit särskilt bra då Max har rosslat och låtit tungandad. Idag är han uppe på benen och febern är lägre men hostan och hesheten sitter kvar. Så nu är egen sjukskrivning utbytt mot VAB..... Måtte detta vara sista sjukdomstillfället innan sommaren.


Härliga fredag!!! Ska bli skönt att få lit...

imag0356 (MMS)

Härliga fredag!!! Ska bli skönt att få lite helg igen. :-) Bjuder på en bild från förra helgen då vi var i Högbo och hade en härlig dag tillsammans.


Här kommer Emil Jönsson... ehh jag menar M...

imag0354 (MMS)

Här kommer Emil Jönsson... ehh jag menar Max Olsson!! Oj vad Lilleman imponerade med sina skidtalanger när vi åkte upp till Högbo och skidspåren. Trodde han skulle kunna åka nån meter men han pinna på i 2,2 km!!! Han stakade mestadels och där har Svängen gjort ett bra jobb. :-) På söndag ska Max vara med i Barnens vasalopp och där ska han få åka 900 meter. Han ser framemot det mycket och vill upp och träna igen imorgon på vår lediga dag. Så det får det bli. Nu ska bara vi inhandla skidor också för oj så roligt det såg ut att åka. :-)


Igår på vår lediga onsdag började jag och ...

imag0350 (MMS)

Igår på vår lediga onsdag började jag och Max dagen med att bygga ihop hans stora polisbåt i lego som han fick i julklapp. Den som spar han har. ;-) Max är den som ska ta åt sig äran för bygget för det klarade han galant själv. Efter lunch åkte vi till Högbo där det var sportlovsaktiviteter. Vi köpte grillad korv och fick då åka skoterpulka. Vi matade fåren och lammen och åkte häst och vagn. Sen spanade vi även in brandbilar, Max fick hoppa in i en och det vår spännande och så tog han säkert fyra varv runt den och konstaterade att däcken nästan var lika höga som honom. Ja det var en lyckad dag och alldeles lagom med folk.:-)