Då var det slut på påsken och vardagen tar...

Då var det slut på påsken och vardagen tar vid. Denna vecka ska Mattias på konferens till Stockholm torsdag till fredag så denna vecka har jag tagit min föräldrarlediga dag på fredag för att det ska funka smidigast. På torsdag får jag lämna Max kl 7 och ta bilen. Med lite pussel så funkar det.:-) Ha en bra dag nu!


Badkläder - NYA Bikinis och baddräkter säljes!!

Har en massa NYA badkläder med lapparna kvar att sälja för en mycket reducerad penning. Bland annat Panos Emporio!!!
Vilka ska ha första tjing, jo självklart mina bloggläsare. Är det nått som är av intresse hör av er till mig antingen här eller på min mail tina__79@hotmail.com

Detta set finns i storlek 38 och 44. Nypriset ligger på 429 kr och säljes NU för 150 kr för hela setet.PANOS EMPORIO  modell Lagonisi- detta setet finns i storlek 38 och nypris är 689 kr och säljes NU för: 220 kr 
Detta set finns i storlek 38, 40, 42 och 44. Nypriset ligger på 330 kr och säljes NU för: 120 kr för hela setet.PANOS EMPORIO modell Varkiza - detta set finns i storlek S, M och L. Nypriset ligger på 640 kr och säljes NU för 200 kr. Delarna finns att köpa var för sig också men kostar då 130 kr styck.


PANOS EMPORIO - detta badlinne finns i storlek S och nypris 379 kr och säljes NU för 100 kr.PANOS EMPORIO - denna bikiniöverdel finns i storlek 36D och 38D. Nypris ligger på 320 kr och säljes nu för 100 kr.PANOS EMPORIO - dessa bikinitrosor finns i storlek 36 och mudden går att välja om man vill ha den uppe eller nervikt. Nypris är 320 kr och säljes NU för 100 kr.


Denna baddräkt finns i storlek 38 och 40. Nypris 325 kr och säljes NU för 100 kr.Denna bikiniöverdel finns i storleken 40 och 44. Nypris är 129 kr och säljes NU för 60 kr.
Denna går att kombinera snyggt med ett par helsvarta bikinitrosor.


Denna svarta vadderade bikinöverdel finns i storlek 38. Nypris 129 kr och säljes NU för 60 kr.Denna svarta bikiniöverdel finns is torlek 38, 40B, 46C och 46D. Nypris är 149 kr och säljes nu för 50 kr.PANOS EMPORIO modell Mythos sky - Denna överdel finns i storlek S. Nypris 270 kr och säljes NU för 120 kr.
Passar jättefint till ett par helsvarta bikintrosor.PANOS EMPORIO - denna bikinitrosa finns i storlek 38


Denna skärmkeps har ett nypris på 79 kr och säljes NU för 30 kr.


Skynda att fynda!!!
 


Snart är påsken förbi och vardagen tar vid...

Snart är påsken förbi och vardagen tar vid igen. Jobbar drygt en månad sen har jag semester i lite mer än 2 veckor. Nice! Är en del att fixa och ordna tills dess så tiden kommer nog att rusa fram. Lilleman har överraskat med att sova i egen säng hela natten i 2 nätter i rad. Dock vaknar han vid 6 men det får man väl ta.


Idag när jag satt på framsidan i solstolen...

Idag när jag satt på framsidan i solstolen och njöt lite så kom det en strumpa flygande. Ja ni läste rätt. En blöt vit sportstrumpa landade precis nedanför min stol. Snacka om att jag vart överraskad. Kändes som att den kom från himlen. Men jag anar att det var två busungar som jag såg gick förbi ca 10 minuter senare.


Idag blir det till att fixa pass och sen s...

Idag blir det till att fixa pass och sen ska vi hälsa på Heidi och barnen en sväng när vi är i Gävle.:-) Hoppas dagen bjuder på massa sol igen .


Påsklov för mig och Max från och med idag ...

Påsklov för mig och Max från och med idag och det firar vi med att vakna kl 05:25. Max förkylning och hosta som drygar sig. Idag ska vi fixa lite saker som måste göras och kanske att vi tar en tur till Gävle och skaffar nya pass när vi ändå är igång.:-)


Snart är hela vintern borta. Detta är den ...

100media_imag016 (MMS)

Snart är hela vintern borta. Detta är den enda snön vi har kvar på våran gård och det känns så skönt. Välkommen våren!!!


Max status

Magsjuka i helgen, förkylning med hemsk hosta som började i söndags och idag vaknade han med ihopgeggade ögon. Ska det aldrig ta slut??!!
Hemska bacill försvinn!!!!


Igår vårt det min tur att få magsjuka. Jag...

Igår vårt det min tur att få magsjuka. Jag kände mig lite orolig i magen under dagen på jobbet till och från. Slutade tidigare då jag skulle träna och på tåget började jag må dåligt. Klev av och vart upphämtad av M och jag kände att jag lära kräkas så jag haffade åt mig en spypåse och så var det kört. Men det var enda gången och sen dess har jag inte kräkts eller varit dålig i magen. Känner ingenting. Idag vabbar jag med liten Max som blivit förkyld med en hemsk hosta som hållit han vaken inatt. Snart så är det sommar och VAB-dagarna är förbi.


Magsjuka igen...

Ja så var det dax igen för magsjuka nummer 2 för i år för Max.
Det går magsjuka på dagis och det var ett barn som precis hade kräkts i tisdags när Mattias hämtade Max så vi är väl inte förvånade.
Hoppas nu bara att det är av lindrig sort denna gång.

Allergi

Idag har jag vart med Max till hälsocentralen då han igår vart röd på ett öga. Jag tänkte att det är nog ögoninflammation. Men sen så efter lite eftertanke så började vi smått ana att det kan vara en reaktion på pollen.
Förra veckan så påpekade Max dagisfröken att han inte alls var sig lik på dagis utan att han gick på sparlåga och vissa stunder bara satt. Men vi märkte ingenting hemma här förrutom att han bad själv om att få lägga sig vissa kvällar och det händer ju iofs inte alltför ofta.
Med facit i hand så var det säkerligen tröttheten av att ha allergikänning i kroppen. Pluttis!!
Barnkliniken vela att hc skulle kolla på ögat utifall att det var en infektion och inte en allergireaktion så därav hamna vi där.
Allt annat såg bra ut och läkaren trodde att det var en allergireaktion på ev pollen. Så nu ska vi prova att medicinera Max med Aerius veckan ut och se om han har annan ork på dagis. Sen får vi se om vi testar utan för att se om det blir en reaktion igen, då vet vi ju att det är pollen.
Ett tag trodde jag att det även kan vara reaktion på hund, då han lekt med Milton precis då han fick reaktionen på ögat. Ja vad vet man egentligen? Det lär väl visa sig.
Ska ju in till Barnkliniken igen om 3 månader och ta nya prover för nötallergin och då skulle vi tydligen även testa mot pollen hade barnläkaren skrivit in i journalen men det sa han aldrig till mig på telefonen. Men det är ju bra det då så får man det svart på vitt lite mer vad det är.
Fast tydligen så är proverna inte 100%-iga varken pricktestet eller blodproverna. De kan visa att man inte har allergi fast man har det. Därav att vi ska ta prover igen nu om 3 månader för då var dem lite mer säkra.
Ja det är en hel vetenskap det där.

Nu får vi hoppas att Max får må bra och inte plågas alltför mkt av pollensäsongen som drar igång nu. Önskar att man kan ta över detta för han.

Vet ni förresten att det är spår av nötter i Singoalla kakor till och med!!! Varenda kaksort jag vände och läste på til mitt kalas så stod det att det kunde innehålla spår av nötter. Så det gäller att läsa nu!


Max är väldigt morgonpigg nu för tiden. Se...

Max är väldigt morgonpigg nu för tiden. Senast kl 6 är han vaken nu mer. Förr kunde han sova iaf till 7 halv 8 på helgerna. Men den tiden verkar vara förbi. Tur det finns barntv så kan man få ligga kvar i sängvärmen lite till iaf. Bolibompa it is. ;-)