Solig dag i Högbo


Sylust


Glad Påsk


Det syns

Idag på jobbet så var det en som jag inte träffar så ofta som tyckte att jag gått ner i vikt sen första gången vi sågs i december. Kul när det syns! :-)


Bara jag vaken nu.


Kusinmys!!

Vi har pärlat en brandsläckare. :-)


Almost there

Fy fan vilken kick att ställa sig på vågen idag och den visade 67,2 kg. Fattar ni!!! Hittills ner 8,2 kg.....När jag började min resa den 7 januari så var mitt mål att nå 67 kg. Jag satt det målet för det kändes kunna vara realistiskt efter lite kamp. Nu är jag nästan där och inser att jag inte har behövt kämpat så som jag trodde. Jag inser nu att jag satte ett för lågt slutmål för innerst inne har jag haft/ har ett slutmål som jag vill till men som jag tänkt att dit kommer jag inte att komma, det är inte realistiskt. Jag ville inte göra det för svårt från början och sen inse att jag misslyckats igen. Men nu när jag är nära dit så inser jag att jag faktiskt kan komma dit. Mina 67 kg är ett delmål.
Oroa er inte nu för att jag kommer att vilja väga mindre och mindre hela tiden. För så är det inte. Jag vet och har insett att jag inte kommer få en perfekt kropp. Jag har faktiskt fött barn och kroppen åldras. Dit jag vill komma är att kunna få känna mig hyfsat nöjd och framförallt att få må bra och få en starkare kropp. Punkt! :-))


Fikapaus


Home sweet home

Borta bra men hemma bäst!!
Det var skönt att få komma hem igår kväll igen efter att ha varit borta sen i onsdags morse. Jag har haft två mycket intensiva dagar med effektiv utbildning varje minut fram tills klockan 16:30 båda dagarna. Man är rätt slut i huvudet sen. :-)
Men vi har iaf roat oss med att ha ätit gott och haft trevligt. Men nu måste jag åter in i mina rutiner för att kämpa mig till en kropp jag kan må bra i.


:-)

Jag har det bra här i Stockholm. ;-)


En liten tripp

På väg mot en ny arbetsdag. Sen efter jobbet ska jag bege mig mot Stockholm för utbildning i förvaltningsrätt i dagarna två. Detta innebär två hotellövernattningar och två dagar med hotellfrukost.
Är hemma igen fredagskväll lagom till Gladiatorerna och fredagsmyset. :-)


Mörbultad AB

Har lyckats dra på mig en låsning vid revbenet i ryggen. Haft ont sen i torsdags. Lyckades få en tid till sjukgymnast igår. Han försökte rätta till det men det var envist värre. Han hade inte varit med på maken vad det satt fast. Han höll på och mjuka upp och knäcka till i mer än 30 minuter. Det lättade lite men inte helt. Så nu har jag fått övningar att göra hemma för att mjuka upp och så får vi se hur det är på onsdag.
Igår kväll hade jag ONT!!! Men det är helt normalt att få efter den behandlingen.


En mysig stund med familjen i backen


Tand nr 2

I fredags så tappade Max tand nummer 2 på dagis. Tanden glömdes dock kvar på dagis men tandfen hon hittade hit ändå. ;-)


Bowling

Igår var vi och bowla här i Sandviken med Max. Han tyckte det var väldigt roligt så det blir garanterat bowling fler ggr. :-)


Happy!!!

7,4 kg ner nu. Woop woop!!


Tjejkväll

Jajamen i lördags var det så dax för tjejkväll.
Vi började kvällen med lite bowling där jag tog hem vinsten i första serien. ;-)
Sen fortsatte vi till Kalles bar och grill där vi åt väldigt gott och drack en massa goda drinkar. Mums!!
Senare hamnade vi på O'learys och där var vi nog trötta tjejer allihopa så vi gav upp och åkte hem.
En lyckad kväll iaf!!! :-))