Update

Nu var det ett tag sen. Men dagarna går så fort och vi är åter inne i vardagen med allt vad det innebär, så som jobb, träning, matlagning, se till att Max får med rätt saker till skolan vid utedagar i pulkabacken/inomhusidrott /simskolan/skridskoåkning. Ja you name it!! ;-)

En väldigt trist grej hände Max i skolan och det upptog mkt av mig känslomässigt. Jag bestämde mig fort för att detta inte är ok och ville veta hur man ska jobba för att detta inte ska hända igen och tog kontakt med rektorn. Vi hade ett bra samtal i över en halvtimme och jag fick bl.a vetskap om att de jobbar på bred front med problemet och att hon tyckte det var jättebra att jag ringde så även det kunde dokumenteras. För mig är det en självklarhet att mitt barn ska kunna gå till skolan utan att behöva vara rädd för vad som ska ske och därför tänker jag strida för det också när det behövs....


Lekdax

Sista lediga dagen och vi tog en tur till Falun och åkte till Sportys lekland. Max hade med sig Kerstin och de hade superskoj. Själv fick man vara med en enda klätterrunda och sen fick man höra att de vela vara själva. Så då vart man placerad vid ett bord och fick titta på. ;-)


Nyåret 2013/2014

Så var det ett nytt år igen. Välkommen 2014!!! Det nya året firade vi in härhemma med Johan och Maria och barnen. Alltid lika trevligt för både barnen och oss vuxna. Vi spelade spel och fick göra en del tokiga saker. :-)

Nyårsmenyn i år bestod av följande.
Förrätt: Potatis och sparrissoppa med ostcrostini.
Varmrätt: Sesampanerad kycklingfilé med urgod potatis och rosepepparsås.
Efterrätt: Ugnsbakade päronhalvor med aftereight och glass.

Det var mycket gott iaf. Det blir det fler ggr härhemma. :-) Glömde ta fram ostbrickan dock. :-/ Men den får det bli ikväll istället.

Tolvslaget firade vi ute och kollade på allt fyrverkeri. Max och Theo tyckte det var mycket spännande att få vara ute mitt i natten. De höll sig vakna till 02 detta nyår. Sovmorgon till 10 tog vi. Denna första dag tar vi det bara lugnt. Ledigt 1 vecka till nu sen drar den allra slitigaste perioden igång på mitt jobb så nu ska jag njuta av detta lugna tempo.
På återseende under 2014! ;-)