Imorrn bär det av mot huvudstaden igen. Me...

Imorrn bär det av mot huvudstaden igen. Men denna gång blir det hotell 2 nätter och BARA jag och Mattias. Max får stanna hemma och bo hos farmor och Svängen medans. En liten tripp på tu man hand. Vi firar dessutom 5 år imorgon. :-)


Maxen ville till farmor en sväng igår så v...

Maxen ville till farmor en sväng igår så vi skjutsade han dit och när vi skulle hämta han så ville han sova kvar där. Liten blir så stor. Bara i sommar har han blivit så otroligt stor. I förrgår när vi var ute härhemma och han lekte med kompisar så så han till mig att han ville att jag skulle gå in för han ville leka själv med sina kompisar. Vart tog min lilla kille vägen???


Sjuka värld!!

Ryser av allt det hemska som hänt i Norge igår. Mina tankar går till dem som kämpade för sina liv på skräckön och till dem som inte klarade sig undan ondskan. :-(
Fy vad hemskt och vara jagad sådär. Det är ju inte direkt det man tror ska hända här där vi bor i Norden. Otäckt!!


Här är en blogglänk till en som kämpade för sitt liv på ön. Var beredd på att ögonen inte kommer att vara torra när ni läst detta hemska.


Plask!!

Mot Fyrishov för plask och lek med bästa syskonen idag. :-)

Grattis till världens bästa mamma som skulle ha fyllt 52 år idag. Vi saknar dig!!!

Jag och Max utforskade inte bara vattentor...

100media_imag020 (MMS)

Jag och Max utforskade inte bara vattentornet idag på vår utflykt utan vi var även till lekparken vid tennisbanan. Max vår så duktig så han cykla hela vägen fram och tillbaka. En tur på några kilometer iaf.:-)


Andra semesterveckan påbörjad. Det fina vä...

Andra semesterveckan påbörjad. Det fina vädret lyser med sin frånvaro. Jag och Max passar på att baka lite pizzabullar och tänkte göra en utflykt sen till vattentornet på Max önskan.:-)


Har varit seg och trött idag. Orsaken är e...

Har varit seg och trött idag. Orsaken är en utekväll igår med bästa Sandra. Var så skoj att ses och gå ut och ha lite skoj så det är värt segheten. Sen är vi ju precis hemkomna från semester i Stockholm. Mer om den sen.:-)


Max uppe långt före tuppen som vanligt. Va...

Max uppe långt före tuppen som vanligt. Vad ska man upp kl 5 och göra?? Tänk om han kunde ha ärvt mina sovgener istället för far sin. Idag bär det av på SEMESTER!!!! Las Stockholmos here we comes. Tips på vad man kan göra med barn mottages gärna.


Ska bli skönt att slippa den här utsikten ...

imag0190 (MMS)

Ska bli skönt att slippa den här utsikten nu tills den 8 augusti. Semester it is!!!!!!!


Bilder från Furuvik 26 juni 2011

Här kommer lite bilder fån våran Furuvikstripp förra söndagen. Nu har vi säsongskort där så det blir ju fler gånger vi kommer att spendera där. Mysigt!


Stolt mamma och moster!!


Happyface!! Älskade Lilleman med en go gla...

100media_imag018 (MMS)

Happyface!! Älskade Lilleman med en go glass efter några timmar på badhuset sist. Han har nu kommit på hur man flyter och simmar själv med puffarna och han är stolt må ni tro.