Afterwork

Igår kväll stod afterwork på schemat med alla mina arbetskamrater. Det började med bubbel och snittar och massa annat gott tilltugg som chefen hade ordnat. Sen begav vi oss iväg till Interpool där vi körde en omgång virtuell bowling. Kom iaf 3:a i min grupp. Sen avnjöt vi god mat och dryck. Det var en trevlig kväll och roligt att få umgås utanför jobbets väggar.
Idag är jag lite trött trots min alkoholfria kväll. Undrar då hur de känner som drack ett par glas? :-)


I did it!!!!


Tandlös

Igår "tappade" Max sin första tand. Han har haft två lösa tänder sen i början på december och dessa har inte velat lossna. En av de permanenta tänderna som ville upp började därför växa upp en bit bakom den lösa tanden och väldigt snett dessutom. Den har nu växt upp en bit och den lösa tanden framför hade ingen brådska att ge sig av hur mkt vi än vickade och höll på.
Jag ringde därför rådgivningen och fick till svar att det där kommer att rätta till sig sen när den lösa tanden lossnar. Man brukar inte dra ut de lösa tänderna utan de får lossna av sig själv. Jag gav mig inte och ville ha en bedömning av en tandläkare. Vi fick en tid och väl där konstaterade tandläkaren att det var bra att vi kom och att hon bedömde att tanden skulle dras ut. Sagt och gjort. Nu har han sin första glugg. Dock har ju tanden redan kommit upp fast sitter långt bak. Nu hoppas vi tanden kan leta sig in i gluggen så han slipper tandställning sen.
I natt var tandfen här och hon var dessutom så snäll att hon lämnade kvar tanden eftersom det var hans allra första tand som han "tappat". Den ligger tryggt i den lilla skattkistan som han fick av tandläkaren. En mkt stolt kille!! <3


Stark

Ja idag känner jag mig stark. Stark i kropp och psyket. För första gången på länge så kände jag mig helt ok när jag titta min kropp i spegeln. Även om det är en bra bit kvar så gör detta mig stark. Finner styrkan att kämpa vidare och nå mina mål. För jag kan och jag vill!!


41 dagar

Kände att jag tappat räkningen på hur länge sen det var jag åt godis och sötsaker och räknade efter idag och det är visst 41 dagar sedan. :-)))
Oki då en egengjord minisemla med vaniljkräm i har jag ätit. Men det är allt. :-)


Uppvaktad

Har glömt att visa hur jag vart uppvaktad på alla hjärtansdag. Fina blommor från mitt lilla hjärta och presentkort att använda till skönhet och välbefinnande av mitt stora hjärta. <3


Snart så...

Ja nu är jag 1 hg ifrån mitt första delmål. :-)
Undrar hur jag ska fira det? Kanske köpa mig nått fint? Nya jeans skulle jag behöva då dem jag har börjar kännas lite hängiga.
Denna vecka har de blivit dåligt med träning. Dubbelpass i måndags bara. Malin fick magsjuka stackarn och jag kände mig inte helt 100 i onsdags och igår vela jag inte gå själv på Trx:en.
Men en ny vecka väntar och det med nya tag!!! Men minus på vågen iaf. Det tackar vi för. :-)


Alla hjärtans dag

Lyckan är stor!!


Ta kampen över kroppen

Ja det är precis det jag försöker göra. Vid start den 7 januari så vägde jag 75,4 kg och den 8 februari vägde jag 70,5 kg. Alltså 4,9 kg ner på en månad.
Mitt första delmål är att väga under 70 kg och dit har jag inte alltför långt nu. Jihoo!!!
Jag räknar kalorier och håller mig till det antal som är bestämt för mig. Jag är aldrig hungrig!!
Jag har inte ätit godis och sötsaker på 36 dagar nu. Men idag ska jag unna mig egengjord minisemla. Dock får jag hålla mig inom ramen av mina kalorier.
Jag försöker träna pass på Parkbadet 3 ggr i veckan och ibland dubbelpass. Jag känner i kroppen att jag blivit starkare. Får till och med beröm av tränaren nu att jag gjort stora framsteg och då framför allt på TRX.
Så nu är det bara att fortsätta och kämpa på.


Aj aj!!

Var till tandläkaren imorse för att laga ett hål. Det var ganska djupt och nära pulpan så de sa att nerven kunde vara irriterad sen. När bedövningen släppte hade jag tandvärk from hell.
Firandet av svärmor fick jag stå över då inte alvedon och ipren kombinerat gjorde varken från eller till. Jag bäddade ner mig i sängen istället. Lyckades somna efter ett tag och när jag vaknade så hade det allra värsta lagt sig. Tandvärk är bland den hemskaste värk man kan ha. Nu hoppas jag att jag slipper mer av den varan.
Det var den lördagen det!


Simskola