När mamman kom hem med ett hockeyspel som ...

imag0237 (MMS)

När mamman kom hem med ett hockeyspel som hon fyndat på loppis då skulle det spelas gärna hela dagen lång.:-)


Det märks att dagis har börjat på allvar i...

Det märks att dagis har börjat på allvar igen med alla baciller som frodas. Max vart dålig i magen natten till onsdagen och hade diarré och kräktes en gång men var i övrigt pigg tills han åkte på en rejäl förkylning. I natt har han hostat massor pluttisen. Som att det inte var nog med detta så hände det en olycka härhemma i torsdags. Max lekte superhjälte och hade en cape, bara det att han snubblade och föll handlöst rakt ner i golvet med ansiktet. En mkt ledsen Max och blod som strömmar från munnen. Resultatet vart en svullen näsa och sår under läppen, ett besök hos tandläkaren och en anmälan till försäkringsbolaget.


Har nu avverkat sommarens sista semestertr...

Har nu avverkat sommarens sista semestertripp som var till Leksand strand sö till sö. Jag har dock jobbat under tiden och pendlat därifrån istället, vilket gav 99 mil i bilen på en vecka. Max har varit med sen i onsdags. Vi har iaf hunnit med bowling, Sommarland, shopping, Framtidsmuseumet och Aqua Nova. Dock hamnade jag på akuten i Falun med Max i onsdags kväll pga allergireaktion. Mer om det sen. Nu känns det iaf som att sommaren är slut och att hösten är på intågande.


Loppisen igår gick bra. Var massa folk i b...

Loppisen igår gick bra. Var massa folk i början och sen droppa det in lite då och då. Men vi sålde bra och det minskade på grejjer.:-)


Max har ritat ett flygplan i sanden. Ser n...

100media_imag022 (MMS)

Max har ritat ett flygplan i sanden. Ser ni landningshjulen i bak och motorerna på vingarna?


Den härliga semestern har lidit mot sitt s...

Den härliga semestern har lidit mot sitt slut och vardagen har tagit vid. Bara att gilla läget! Förresten nu på lördag den 13 augusti kl 11-15 så kommer det att vara loppis hos svärmor i Storvik på Centralvägen 23. Kom och fynda!!! Det kommer även finnas en del barnsaker och kläder.


Övning ger färdighet!

imag0227 (MMS)

Övning ger färdighet!


Bästa Max vid mormor/mammas grav. Det är s...

imag0216 (MMS)

Bästa Max vid mormor/mammas grav. Det är skönt både för han och mig och åka dit. Saknaden är väldigt stor!! Vi kollar på filmer härhemma tillsammans på mamma/mormor och då pratar han med henne som att hon hörde vad han sa.