Tänkte bara skriva och säga att vi har det...

Tänkte bara skriva och säga att vi har det bra här borta i Turklandet. Solen skiner och alla är nöjda.


Vulkanutbrott på Island igen!! Detta kansk...

Vulkanutbrott på Island igen!! Detta kanske medför att vi inte kommer iväg på tisdag. Förra året vart ju Mattias och hans kompisar drabbade av askmolnet som var då och så nu detta. Vad är sannolikheten att drabbas av båda? Nåja nu får vi hoppas att askmolnet blåser åt ett annat håll och att askan inte är av den sorten att den kan förstöra flygplansmotorerna, så vi får flyga.


SEMESTER!!!!!

SEMESTER!!!!!


Bara 2 arbetsdagar kvar nu. Idag ska vi sp...

Bara 2 arbetsdagar kvar nu. Idag ska vi spela minigolf och äta lunch ute på jobbet. Ska bli trevligt.:-)


Om 1 vecka precis sitter vi på flygplanet ...

Om 1 vecka precis sitter vi på flygplanet och väntar på att det ska lyfta. Jiho!!! Har dock lite packångest och allt jag ska hinna med innan.


En av Max favoritsysslor numer. Att slå nu...

100media_imag018 (MMS)

En av Max favoritsysslor numer. Att slå numret själv och så prata lite, Farmor är den som är mest utsatt.


Igår efter dagis begav vi oss till Prix ja...

Igår efter dagis begav vi oss till Prix jag och Max. Han på cykel och jag till fots. Ett riktigt äventyr för Max del och få cykla så långt. Men det tog ju lite tid dock då det fanns mkt spännande att är längs vägen. :-) Sen upptäckte vi nått mindre roligt och det var ett litet getingbo i vårat förråd så idag är det jag som ringer försäkringsbolaget om det så det får komma och ta bort det. Hua!!


Härliga väder! Vi vuxna njuter och Max nju...

Härliga väder! Vi vuxna njuter och Max njuter. Max vill mest bara cykla nu förtiden, är svårt att få in han på kvällen för han ska bara cykla lite till.*ler* Undrar om han kommer att klara sig utan cykeln i Turkiet. ;-)


Mot jobbet! Idag är Maxen piggare igen. Ha...

Mot jobbet! Idag är Maxen piggare igen. Han sov nästan 2 timmars middag igår!!! Sen efter det var det full fart på han. Den här veckan blir det bara jobb tisdag till torsdag för mig. På fredag ska vi ha urnnedsättning för mamma.:-( Fast ändå skönt på ett vis att man får en plats att gå till. Älskade mamma saknar dig så!!!!


Vab

Hemma med en Max som inte var alltför pigg imorse när han vakna kl 05:30. Han var absolut inte sig lik och var arg som ett bi och helt förstörd. Skrutten!
Så vi tog beslutet att han fick vara hemma idag och pigga på sig. Igår gav vi inte Max någon allergimedicin och jag tror att det är det som är boven i dramat. Nu har han fått idag och är genast en annan Max.
Max sover ute i vagnen nu (ja han är som sagt inte helt hundra annars sover han inte på dagarna) och jag tänkte ta och sjunka ner i en solstol medans lilleman sover och får lite ny energi.

Kul att dem sänkt samma resa som vi bokade...

Kul att dem sänkt samma resa som vi bokade i veckan. Typiskt! Men man vet ju aldrig hur länge man vågar vänta heller innan den riskerar att ta slut och vi vågade inte mer då vi verkligen vill dit. Men ändå.....


Önskar att dygnet hade fler timmar. Har so...

Önskar att dygnet hade fler timmar. Har sovit på tok för lite några nätter nu och det märks dagtid. Tröttmössa. Sen är det ju min första heltidsvecka och det gör väl sitt. Bara en dag kvar och sen ledigt! Snart dax att packa ju. ;-)


Hej hej Turkiet!!!

Jihoo!! Då var resan beställd.
24 maj bär det av till Kusadasi och det härliga hotellkomplexet
Aqua Fantasy med en stor vattenpark vägg i vägg.
All inclusive är det också så nu ska vi njuta riktigt ordentligt hela veckan lång!

Som Max har tjatat om att få åka till solen och nu så ska vi det äntligen!
Till Max glädje finns det piratklubb där för barn, han är ½ år för liten men med föräldrar får han vara med. Lyckan är stor!
Flyga flygplan är också nått han ser framemot. För min del är inte det bästa men det tar mig ju till sol och värme och då är det bara att gilla läget. Tycker mest att det är trist att behöva sitta still så länge.

Mattias kompis Fredrik och hans familj kommer också att vara där då och det kommer bli skoj.
Vagnen åker med så Max kan sova i den på kvällarna om han blir trött så blir vi inte så låst vid att vara på hotellrummet. Är det semester så är det. :-)

Ja nu är det bara 20 dagar kvar!
Lite bilder från Nazar.se

Det går framåt

Ja Max har blivit så duktig med att säga till när han vill kissa. Han har inte haft något intresse av det förut utan det är vi som fått tjatat, men det ska ju faktiskt vara så att han ska vara med på det oxå annars så funkar det inte.
Nu säger han till dagtid när han är kissnödig. Vi har blöjan på ändå då han när han leker med nån glömmer av sig så då har vi den som backup.
Men idag var vi i lekparken och lekte och då sa han för första gången när vi var ute att han är kissnödig, jag sa att vi skulle skynda oss in och kissa men det vela han inte för han vela kissa i blöjan. (han hade inte tid) Jag förklarade att då kommer han inte att lära sig. Men han vela inte gå in iaf. Suck tänkte jag. Men sen när han kom in vela han kissa direkt och då visade det sig att blöjan fortfarande var torr och han hade hållt sig istället för att kissa i blöjan. Då kan jag lova att jag vart stolt!! :-)
Max var dessutom torr i blöjan imorse när han vakna och var jättekissis. Men där får nog blöjan sitta på ett tag till. *ler*

Max har även idag lärt sig att cykla ordentligt. Han har inte heller där haft intresse och har testat för 3:e gången idag och då satt det. Hejja Max!!

I går på sista april så var vi hem till Mattias bror med familj i Årsunda och grillade och hade det trevligt. Barnen lekte massor och hade så roligt förrutom några utbrott av Max då han vaknade supertidigt som vanligt igen igår morse och var megatrött efter kl 17. Själv njöt jag av ett par glas vin till maten medans Mattias fick äran att köra och vara nykter. ;-)

Idag väntar jag finbesök från Bollnäs. Ska bli skoj!!