Jag gjorde det!!!

Jihoooooo!! Jag är numer fast anställd av staten dvs på Försäkringskassan i Falun.
Min nuvarande chef kom med det glada beskedet att både jag och min syster fått tjänsterna vi var på intervju för. Men det var inte på föräldraförsäkringen vi skulle få hamna utan där vi varit nu hela sommaren,Underhållsstöd/barnbidrag, de hade lyckats fått 2 tjänster och passade då på i samma veva att omplacera oss där då det tyckte vi passa bäst där och just att det trivdes bra med oss. :-)))
Så nu gör jag min sista dag på sommarjobbet imorgon 31/8 och går på "nya" jobbet på onsdag 1/9. :-)

Imorgon blir det officellt på jobbet så det ska bli roligt att se och höra vad alla arbetskamrater säger. De har varit så ledsna för att vi ska behöva sluta, men nuså blir de glada igen. Hihi!!

Nu kan jag äntligen släppa tanken på att bli arbetslös på onsdag och planera framåt i livet igen. :-)

Kalas


Jag tävlar om ett presentkort värde 500kr från
Kalaslagret i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!


Max bakar chokladbollar


Onsdag mitt i veckan

Ja det vor ju konstigt annars om det inte vore så. ;-)
Idag lyxade jag till det genom att flexa ut 1 timme, måste ju göra av med flexen jag arbetat in tills jag slutar på tisdag.
Intervjun då?? Ja hur gick nu den? Svårt att avgöra men jag gjorde inte så bra ifrån mig som jag hade önskat :-(
Men men bara att ta nya tag och vänta och se för besked skulle fås nästa vecka.
Is i magen får man ha så länge. Hoppas de ringer på referenserna iaf och får den rätta bilden av mig då. *ler*

Maxen har ju börjat ny avdelning nu han sen förra veckan och nu går han på Stjärnan med de lite större barnen. Har själv inte varit dit än men ska förhoppningvis hinna dit på fredag när jag slutar tidigare.
Han verkar iaf trivas och det är ju huvudsaken det. :-)

Nu ska vi  börja göra kväller härhemma så vi alla orkar med våra dagar. *ler*Är det nu det händer?

Ja det kan man ju undra?
Dax för jobbvecka igen men inte vilken jobbvecka som helst, återstår nu bara 7 arbetsdagar för mig vad jag vet hittills.
Men imorgon efter lunch ska jag gå på arbetsintervju för en tjänst jag sökt på NFC inom föräldraförsäkringen. Så nu får ni hålla en tumme för mig att jag får en av tjänsterna de annonserat om. *hoppas*

Om inte så går jag mot arbetslöshet den 1 september, men jag är inte så vidare värst orolig faktiskt för att vara arbetslös. Jag tror och hoppas att jag ganska snart kommer att hitta ett jobb som passar mig och som jag kan trivas med.
Möjligheterna står framför mig, så ser jag på det hela iaf och då löser sig nog det mesta.
Men fråga mig igen om en sisådär 3-4 månader och jag fortfarande är arbetslös, då kanske självförtroendet har rasat i botten.

Så var med mig i tanken imorgon efter lunch. :-)

Dax igen

Febrigt värre var det härhemma.... :-(
Blir VAB imorgon antingen för Mattias eller mig. Stackars mammas hjärta!! Hatar verkligen när ens barn blir sjuk, om man ändå kunde ta över...

Kärlek vid första ögonkastet


Max i Leksand


Max i Kolmården


Sommarland


Loppisfynd!!

Allt detta plus en till bok om Totte (som Max har haft som kvällsbok) har jag fyndat idag på Loppisen när jag var och lämna dit mer grejjer. Bara 100 kr för alla dessa böcker och pusslet. Ja plus en sån där resväska i kartong med döskalletryck på. De är i skick som nya. Pinsamt billigt ju!!
Om ni nu undrar vart Loppisen är så är det i Örta på Polhemsgatan. De kommer att ha öppet imorgon Torsdag mellan kl 16-20 och så på Lördag mellan 11-15 så passa på att gå dit och fynda för det fanns mycket grejjer där nu. :-)Arla morgon

Har nyss avnjutit en frukost med en vy av mina fina rosor som jag fick igår av M. *kärlek*
Snart ska jag skynda mot tåget och starta en ny arbetsdag, men snart så har jag semester. Nämligen i morgon eftermiddag ända fram tills på söndag.
Så ikväll blir det till att packa inför Leksand som jag och Max ju åker till på onsdag kväll.
So long!!

Utförsäljning -Gangstar

Jag har sänkt priserna kraftigt på alla mina GANGSTAR kläder jag har kvar, mer än halva priset på de flesta. Nu har ni chansen att köpa direkt av mig. Dessa kläder kommer jag att lämna bort för försäljning på Loppis på tisdag så är det nått ni är intresserad av så säg till före tisdag, antingen här på bloggen eller maila mig på
[email protected]
ALLA kläder är alldeles nya!!Klänningen INEZ blå med rosa sömmar, passar jättefint till byxorna nedan strl 92 ca 2 år, NU 90 kr


Ceriserosa byxor AMANDA, strl 92 ca 2 år. NU 80 krCeriserosaTröja i Farfarsmodell, AUGUST, strl 98/104 ca 3år, NU 90 krGrön klänning med brottarrygg, EMMY, strl 110/116 ca 4 år, NU 100 krShorts FILIPPA, strl 98/104 ca 3 år, NU 70 krVit tröja i farfarsmodell, JULIE, strl 80/86 ca 1år NU 90 krBlå piketröja med rosa detaljer, MILLE, strl 80/86 ca 1år  NU 90 krGrön cardigan MY, strl 68/74 ca 6 månader, ganska stor i storleken, NU 80 krGrön längre t-shirt/nattlinne, OLIVIA, strl 80/86 ca 1 år, NU 70 krT-shirt med linne över, PETTER, strl 110/116 ca 4 år, NU 90 krCeriserosa linne med brottarrygg, SIXTEN, strl 98/104 ca 3år, NU 75 krJeansskjorta THELMA, strl 80/86 ca 1 år, NU 110 krFodrad overall WILMA, strl ONE SIZE ca 56-68, NU 250 kr