Vardagen har åter satt klorna i oss, tänk ...

Vardagen har åter satt klorna i oss, tänk att det går så fort. För en vecka sedan hade vi nyss vaknat för att påbörja resan hem från Turkiet. Ja vi vart ju kvar där 3 dygn extra då vi fick flygförbud. Längtar tillbaka till solen och den härliga värmen. Nu dröjer det ett tag innan man får njuta av det igen. Brrr!!


Vattkoppor

Ja vi är då förföljda av otur. Igår började Max få röda prickar på ryggen. Först reflekterade vi inte så mycket över det och tänkte om han fått myggbett eller värmeutslag. Men dem vart fler och fler och vi började genast misstänka vattkoppor och mycket riktigt i natt vaknade han av att det kliade och imorse var dem mer än dubbelt så många. Igår hade han en i ansiktet och idag har han säkert ett 20-tal där.
Vi var till läkare idag och han prata inte ett ord engelska men det var en tjej som tolka åt oss på engelska. Han konstaterade ganska snabbt att det rörde sig om vattkoppor. Läkaren skrev ut ett antibiotika som skulle hjälpa till med att få bukt på vattkopporna snabbare?! och dessutom mot hans förkylning han dragit på sig. Sen fick han även flytande medicin mot klåda och en salva som vi ska dutta på prickarna. Läkaren sa att det var inga problem att flyga på tisdag.
Men i min värld känns det som att Max alla koppor knappast har hunnit torkat ut tills dess, men enligt han skulle vi få ett fit for fly- intyg av han. Stackars alla andra passgerare säger då jag och alla blickar vi kommer få som släper ombord en prickig son.
Maxen är ganska loj just nu och orkar inet så mycket och vill inte vara med ut. Feber har han oxå nu.
Jag och Mattias har turats om och badat och solat vid poolen idag.
Imorgon bär det av till ett nytt boende. 5 stjärnigt. Gold City.
Det hade ju kunnat varit hur bra som helst om allt var som det skulle. men vi får se dem kanske inte ens släpper in oss där imorgon. ;-)

Här sitter nu jag på balkongen och har det hur skönt som helst ska jag vilja påstå så allt är inte fy och blä inte. ;-) Ska skicka ut Mattias snart så han får fixa lite hämtmat åt oss då Max inte är nån pigg kille ikväll.

Framme i Mahmutlar

Efter en lång resdag  var vi så framme i Mahmutlar inatt vid två tiden. Upp och hoppa igen vid nio till en stooor sol och klarblå himmel. :-)
Vi har idag handlat lite frukost och sånt och sen promenixa vi till stranden för lite bad. Det gick en del vågor så vi satt i strandkanten och myste och flög med vågorna. Sanden är såååå het att det känns som att man bränner sönder fötterna. Max hade jag packat med badskorna till men våra vart kvar i lägenheten tyvärr. Men jag lovar att dem blir med nästa gång. Efter en sen lunch på beachrestaurangen gick vi till poolområdet vid lägenheten och där badades det massor och åktes rutschkana. Sen har vi myst på balkongen innan vi gick  iväg till en restaurang (Kongen) i närheten för middag. Nu räcker inte energin till så mycket mer så det blir nog sängen snart för min del så man orkar med morgondagen oxå. :-)

Dagens roligaste: Till lägenheten finns det en manual om vad man ska göra och bör tänka på osv och den har jag ju läst. Idag när jag var inne på toaletten och stod framför spegeln så börjar det helt plötsligt tokspruta ut vatten från toaletten som ska tilläggas var stängd vid tillfället. Det enda jag tänkte var att jag läst att man inte skullle röra en spak vid toaletten då det kunde börja spruta vatten. men jag hade ju inte rört något. Jag skrek efter Mattias men kom i samma veva på att titta efter spaken och där hade en toalettrulle ramlat ner och lyckats komma åt spaken och satt på den inbyggda bidén. Fick iaf stopp på vattnet. Hihi!! 


Ändrade planer med resan! Fick en smärre h...

Ändrade planer med resan! Fick en smärre hjärtsnörp imorse när han vi ska hyra lägenheten av ringde och berättade att det blivit delvis dubbelbokat. Gulp!! Tisdag till lördag kunde vi bo i hans lägenhet sedan skulle han fixa annat boende resterande. Antingen i en annan lägenhet eller så skulle han försöka fixa all inclusive hotell. Det har iaf löst sig nu och vi kommer att de sista dagarna hamna på ett 4 plus stjärnigt hotell med all inclusive. Känns faktiskt bra. Oss gör det inte så mkt att flytta på oss. Nu fick vi ju dessutom gratis mat de sista 3 dagarna utan att det vart en krona dyrare. Han vela dessutom sänka priset med 500 kr, men dem får han allt behålla. Allt ordnar sig tillslut. :-)


Flyg och far!!

Jajjemen det är just det vi ska göra. Inte mindre än på tisdag så lyfter planet som kommer att ta oss till Turkiet igen. Denna gång landar vi Antalya och tar oss sen till Mahmutlar, en stadsdel av Alanya kan man säga. 8 km ifrån centrum. Där kommer vi att bo i en hyrd lägenhet på 110 kvm med jazzuci och havsutsikt. Tillgång till 3 pooler och tennisbana. :-)
Vi kommer att ha det sååå bra så. Allt detta kostar oss bara 4500 kr totalt. 1500 kr för flygstolarna för oss alla tre och sen 3000 kr för lägenheten. Som hittat!!
Vädret spås till 27-29 grader och strålande sol mestadels. Kanon!!
Vi bokade i fredags efter en massa om och men och saker som skulle falla på plats.
Nu ska här packas igen och denna gång hyfsat lätt då vi har egen tvättmaskin i lägenheten.


Lördag

En lördag med strålande sol och lite värme det är inte helt fel. :-)
Idag har jag varit på klädbytardag i vallhovskyrkan, varit på stan och kollat in marknad och tivoli, klippt Max, handlat present åt Max kompis som han ska på kalas hos imorgon, varit ut till gravarna i Kungsgården och shoppat inför den stundande resan. Mer om den i ett eget inlägg.


Mammas lilla hjärta har än en gång gjort i...

Mammas lilla hjärta har än en gång gjort illa tänderna. Denna gång på dagis. En tur till tandläkaren igen. Denna gång har han ont i tänderna också.:-( Hoppas vi slipper dra ur dem på han.


En dag gjord bara en kvar sen är det ledig...

En dag gjord bara en kvar sen är det ledigt en igen.:-) Snart hem och pussa på mina älsklingskillar.<3