Julafton

Denna julafton firades härhemma. Svärmor och Mattias bror med familj kom strax före Kalle Anka. Vi fikade och öppnade lite paket. :-) Tomten var väldigt snäll i år lär jag säga. Vår lilla familj ska nämligen få åka till Teneriffa. :-). Ingen överraskning för oss ( eftersom det är vi som bokat) men det var det för Max som vart sååå glad. Som han längtat!
Det var många fler fina överraskningar och bla så blir det en tripp till huvudstaden i april och kolla på Ägd med Schyffert och Lindström.
Max var också en mycket nöjd kille igår. Han fick Skylanders swap force, vilket han inte väntat sig. :-)
Han fick även en radiostyrdbil som kan köra på snö och vatten. Ska bli skoj. ;-)
Sen var det dax för lite julmat. Mumsigt! Dock så vart efterrätten bortglömd.

När Max la sig så berättade jag att idag kommer hans mostrar med familjer och morbror Tim hit och att vi ska byta lite julklappar och äta julegröt. Max vart jätteförvånad att han skulle få ännu mer julklappar.
Sen fortsätter vi vår färd till Hofors där vi ska fira jul med pappa och Bibbi. Mycket jul blir det.
Sen så är julen förbi och vi laddar om för det nya året. Kanske även hinns med en tripp till Tomteland och övernattning i Malung innan nyår. Återstår att se. :-)


Uppesittarkväll

I år körde vi med Bingolotto och deras uppesittarkväll. Max älskade att spela bingo och var mäkta engagerad i spelandet. Vi fick spela in sista spelet så han fick fortsätta med det på morgonen efter. :-)
Tyvärr ingen vinst för någon av oss. Men otroligt mysigt!!


Max 6 år

Min älskade lilla kille har nu blivit 6 år. Närmare bestämt i lördags. Vi kalasade hela helgen och hade en mycket nöjd kille härhemma som fått väldigt många fina och bra saker av alla som kom och firade honom. Tusen tack!!

Max är en väldigt klok och omtänksam kille. Just nu är det mycket funderingar kring att alla barn inte har det lika bra som honom. Vi har pratat mycket om detta och försökt svara på funderingarna så gott det går.
Han vill skänka bort sina pengar han har och vi har skänkt julklappar till barn som inte kanske skulle få nån julklapp annars. Vi gör det lilla vi kan.
En kille på skolan har inte frukt/riskaka med så ofta eftersom han glömmer bort det och Max frågade igår morse om han fick ta med en extra som han fick ge honom eftersom han jämt glömmer bort att ta med sig. Det fick han såklart göra igår, men då var killen typiskt nog inte där. Han är iaf en väldigt omtänksam kompis och mammahjärtat svämmar över av kärlek. Älskade kloka barn!!


Julfest

Två fina jultomtar på bild. :-)
Igår var det dax för skolans julfest. Som tradition är det förskoleklassen och ettorna som står för luciatåget. Min modiga son ställde sig upp och läste en dikt inför alla! Ensam kille och ensam från 6-års att göra det. Stolt mamma och pappa!
De var så duktiga på att sjunga de små och högt och tydligt. :-)
Finaste luciatåget jag sett på länge.
Sen bjöds det på fika och lottförsäljning. Trevligt och väldigt mycket folk!!
Så nu har man fått lite mer julstämning.

I helgen vankas det kalas gånger 2. På lördag får vi nämligen en 6-åring i familjen. :-)