Dax att avslöja....

Ja min lilla dröm såklart och ingenting annat för den som trodde det.

Jag hänvisar till
denna sida för er som vill veta. ;-)


Höstblåsor

Härhemma är det sjukstuga igen. Max har gått och fått höstblåsor igen, ja man kan få det fler ggr än en men det är inte så jättevanligt men det förekommer. Denna gång är det värre än värst med blåsorna.
Hela tungan full, läpparna och insidan av munnen. Detta gör ju självklart JÄTTE ont på Lilleman och nätterna sen i onsdags har varit hemska för oss alla. Ingen medicin har gett den lindring vi velat ha tyvärr. Han får full dos ipren och flytande alvedon.
Äta vill han inte och vi försöker verkligen med allt, men det är inte mycket som slinkit ner i magen sen i torsdags. Fast igår överraskade han och åt 4 hela chicken mc nuggets. Vätska vill han heller helst inte ha, men det är han ju tvungen till så vi får spruta i han vatten med medicinspruta.
Imorse åt han en hel limpsmörgås så det kanske vänder nu. Hoppas!!
Av alla sjukdomar Max har haft så är det här den värsta tycker jag. Måtte han aldrig få det här igen.
Näe nu är det dax att göra oss iordning här.

Det går så fort

Ja tiden bara rinner iväg, veckorna svischar förbi. I den här farten är jag snart 40.

På praktiken går det bra. Lär sig mer och mer och om ett tag är det så dax att börja ta emot de första samtalen ensam. Spännande men samtidigt pirrigt och nervöst ifall man gör nått fel.

På Max-fronten händer det grejjer kan jag lova. Ord bubblar ur hans mun dagarna i ända. Han härmar det mesta man säger. Han kan supermkt olika ord men sätter inte samman i meningar än riktigt. Lite såklart. Men det säger nog bara pang så gör han det också. Han kan färger och jag vart så paff.
Snacka om att de lär sig mkt på dagis.
Dagis, ja det är ett ställe han trivs på och det är så skönt. Fast han oftast är bland de första på morgonen och oftast sist att hämtas. Han skulle lätt stanna ett tag till och leka han när man hämtar han.
Det känns superskönt att han trivs så bra när vi nu är "tvungna" att ha han där så långa dagar. Mest mammahjärtat som tycker det är jobbigt, Max bryr sig ingenting.

På sjukfronten har Mattias haft en rejäl förkylning/influensa och nu är jag förkyld men jag står på benen och kan gå på praktiken iaf. Max är lite snorig men inte värre än att han klarar av dagis.

Första snön har ju kommit också och den försvann lika fort, men snart så kommer den att stanna på marken ett tag, det känns i luften. Brrrr!!!

Min lilla dröm jag skrev om tidigare har jag faktiskt påbörjat och det är superskoj!! Kommer att berätta mer inom kort för er. De som vill kan få följa mig nämligen i min stapplande väg framåt. :-) Mer om det sedan.

Nu är det dax för mig att krypa ner i min sköna säng och få lite skönhetssömn.
So long!!!

Jo jag lever

Dax att uppdatera lite igen. Vad har hänt sen sist då??
Jo Max har varit sjuk i nästan en vecka och haft höstblåsor i munnen anar vi att det var och ont i halsen. Så inge dagis för han förrens igår. Glad som bara den vart han då iaf. :-)
Vi har fått hem världens sötaste dagiskort med en såå söt Max. *smälter*

Praktiken går väl bra, mkt att ta in och lära inför mina snart kommande egna samtal med kunder som ringer in och vill ha hjälp med att reglera sina motorskador. *gulp*
Kan ju säga som så att motorskadereglering inte är en lätt sak alla gånger. De som jobbar där jag har praktik är verkligen sååå duktiga, vilket ger mig stor prestationsångest. Men som sagt jag är inte utbildad och klar och ska ju absolut inte jämföra mig med dem då de jobbat mååånga år med försäkring. Alla från botten först och sen arbetat sig uppåt skyarna. ;-)

Långa dagar blir det iaf, sticker hemifrån kl 07 och är hemma vid 17 om jag får gå så jag hinner med tåget annars är det 17:30 som gäller. Hittills har jag sluppit det.

Ja det var i lite korta drag, för nu väntar sängen så jag orkar upp imorgonbitti.


Gangstar tävling


Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- hos
Gangstar
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!