Dag 4 på inskolningen

Ja med ett litet uppehåll för sjukdom.
Idag skulle vi vara där mellan kl 09-11 men då vi inte visste hur Max skulle må idag när han vaknade så avvaktade vi lite och han vaknade strax före 09 idag efter en joooobbig natt. Men han var fortfarande feberfri och kändes hyfsad så jag ringde dagis och hon sa att han var välkommen om vi vela då han varit feberfri över 1 dygn.
Så i med lite frukost och sen gav vi oss iväg hemifrån vid en 09:30. Jag gick in i personalrummet och läste lite läxa medans Max lekte på utan mig i nästan 1 timme. Allt hade gått jättebra när jag kom tillbaka, men han var väldigt trött.
Så imorgon ska vi dit mellan 9-12 och då ska Max få äta där och vi lämnar han längre imorgon. Så då ska jag få gå hem och vänta. Nervöst!!

Nu ligger Max och sover helt utslagen. Jobbigt att vara förkyld och sova dåligt och gå på dagis i en och samma kombination.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det kommer att gå jättebra imorgon också!!



Vitt bröd har funkat bra här hittills idag. Även en potatis har åkt ner. Men det blir inget annat idag.. vågar inte. Provade ni majsvälling sen?!



Kram och krya på dig Max

Postat av: Linda

Okej... var det direkt efter eller när? Vågar inte chansa o prova o få bakslag igen =/ Vi köper majsvälling idag så har vi det hemma iaf..

2009-01-20 @ 14:23:45
URL: http://majsanfilosoferar.webblogg.se/
Postat av: Tess

vad duktig max e som redan varit själv en stund!

kommer kännas konstigt att gå hem själv imon va ;) hihi

2009-01-20 @ 15:42:22
URL: http://leonitanova.blogg.se/
Postat av: Linda

Värsta dialogen här nu men... =)



Så han fick bara vätskeersättningen då första två dygnen? Det har gått bra m vitt bröd här idag och magen verkar mer okej.. vi får se om vi provar en dl majsvälling till kvällen här.

2009-01-20 @ 17:39:33
URL: http://majsanfilosoferar.webblogg.se/
Postat av: Icka

Spännande att läsa om er inskolning. Min lillkille fyller 1 år på måndag och vår inskolning börjar om 2 veckor. Oscar kan inte heller gå.

2009-01-20 @ 19:53:33
URL: http://ickson.blogg.se/
Postat av: Maria

Lider med er i ert elände...Vilken start på året! Hoppas du kommer kunna göra din praktik nu så du slipper ta igen den senare. Hoppas de kryar på sig snart så vi kan ses nått. Kram

2009-01-20 @ 21:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback