Max dag är till ända

Max har nu stupat i säng efter firande i 3 dagar. Det är hårt att fylla år. :-)
Max har fått massa fint. Av mormor och Tim fick han supemysiga tuschpennor som var som figurer och det bästa med allt var att de går att tvätta bort jättelätt. Sen fick han magnetbokstäver och siffror som han har prydit hela kylsåpet med typ. En pulka fick han oxå.
Av moster Linda och Jerker fick han ett jättestort målarblock som man kan göra affischer av och ett Memory-spel.
Farmor kom idag och fira även på självaste födelsedagen. Och present hade hon med oxå. En kanin som hoppar och låter och massa kläder.
Idag var även Morfar och Bibbi förbi och de hade med sig ett stort paket med doktorssaker med en väska och en slant pengar fick Max oxå av morfar.
Så Max har fått en massa roliga saker som han gärna leker med.
Av oss har han fått en lekhjälm att ha ute, en kassaapparat och rittavlor. Sen tänker vi som så att han får leksaker lite mer året runt av oss istället då stackarn fyller år 10 dagar före julafton dessutom. Bättre att göra så från oss. Men självklart kan man ju ändå inte låta bli att köpa en del. *ler*

Nu ska jag ta och sätta mig och kolla igenom lite mer material inför 4-timmars tentan imorgon. Bläää!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja visst blir det svårt när dom fyller så nära inpå jul! Våran Frida är född 16:e december så vi har precis har 1 års kalas men en del i våran släkt resonerar som så att dom kan fira henne i samband med julafton. Det var inte ok för våran del :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback