Max födelsedagsfirande

Max fyllde ju som sagt 1 år här den 14 december och jag har inte hunnit med att blogga om det så jag tänkte att det var på tiden nu.
På självaste födelsedagen hade vi ett kalas härhemma för släkten. De som kom och firade Max var Mamma/Mormor, Svärmor/Farmor, Pappa/Morfar, Moster Linda och hennes man Jerker och deras hund Ozzy, Moster Nathalie och Morbror Tim.
Vi bjöd på tårta, bullar och kakor. Och dagen till ära fick Max en alldeles egen tårta med ljus i.
Max var dock först lite skeptisk till tårtan men sen gav han sig på den och smakade på den. Det var väl sådär tyckte Max. Hihi!!
Max fick fina presenter bl a, ett släp till sin Bobby-car och 200 kr att köpa kläder för av Mormor och Natha och Tim. Av Linda med familj fick han ett par jättetuffa jeans, en stickad cardigan, Bamses känna-bok och 2 bilar.
Av Morfar fick Max 1000 kr att handla nått fint för.
Av Svärmor fick han Learning-puppy, traktor med släp med djur på.
Tack för alla fina presenter!!!

   

Den 20 december hade vi ett kalas härhemma för Max kompisar. Då det var så tätt inpå jul så var det många som hade förhinder och vissa var sjuka eller firade egna barn som fyllt år, men dem som kunde komma och fira Max var Theo och hans mamma Maria, Vendela och hennes mamma Heidi, Sandra, Ottilia och hennes mamma Therese.
Vi bjöd på tårta även denna gång. :-)
Och Max fick så fina presenter: Av Theo med familj fick han en kryptunnel och en bil. Av Vendela med familj fick han en nappburk från Cult Design. Av Sandra och Ottilia med familj fick han ett presentkort på Lilla Blå i Gävle och en haklapp. Supertack!!

  

Kommentarer
Postat av: therese

fina bilder det ska börjas i tid att bli uppvaktad av grabbarna hahaha gott nytt år från oss

2008-12-30 @ 10:59:41
Postat av: Tina och Max

therese// Ja men precis. Om nått år du så får du låsa in henne. Gott nytt år från oss oxå!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback