Denna sömn!!

Min käre son har verkligen ärvt sina sovvanor av sin far.
Han behöver knappt nån sömn alls den här lillkillen. Jisses!!
Igår och i förrgår på dagen sov han bara 1 timme sammanlagt på hela dagen.
Då tänker man ju att han är dödstrött på kvällen, men näe då han är som vanligt och trilskas i sängen innan han somnar. Igår somna han vid 19:20 och vaknade sen många ggr som vanligt och fick nappen. Vid 02 inatt var han klarvaken och det tog nästan 1 timme att få han att somna om där i våran säng. Sen sov han till 06 och fick då mat och så trodde jag att han skulle somna om men icke!! Han har legat och busat hela tiden. Så det var bara att kliva upp det. Pust!!

Vette tusan hur man ska få han att sova bättre???

Nu sitter han på sin filt och leker med bollen som rullar iväg och han försöker ge sig iväg efter den, men det går ju inte så bra än då han inte kan krypa. Sötis!!!
Men träna det kan han iaf. :-)


Kommentarer
Postat av: Robin & Evelina

Hej & tack för din kommentar. :)



Rabatten hittar du under denna länk.

http://robinsgarderob.blogspot.com/2008/07/klickat-hem-frn-lindex.html



Tror tyvärr att den har gått ut redan.. :/



Jättetrevlig blogg du har! Måste kika vidare... ;)

Trevlig helg

Mvh Evelina Robins Garderob

2008-08-02 @ 21:35:30
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Linda

Det går inte att försöka lägga honom lite tidigare än 19.20?! Om han inte sovit mer på dagen menar jag... Vilgot somnar bäst om han får lägga sig runt 18.30. Väntar jag till 19-19.30 sover han sämre... konstigt med så är det. Prova det =)



Ha en bra dag!

2008-08-03 @ 09:39:38
URL: http://majsanfilosoferar.webblogg.se/
Postat av: Malla

Det är ett elände med icke sovande barn..



Jag har haft samma rutiner, vid läggning för alla mina 3... 2 funka det jättebra på..

1 inte/nej/aldrig.. Töcken från ankomst tills ungen lärde sig krypa/gå/prata.. Det verkade helt enkelt som min unge inte gillade att vara bebis.. För mycket "spring i kroppen".. Liksom!?



Från det att hon började röra sig, ta sig framåt så förändrades sovvanorna till det bättre.. Sakta men säkert.. Vid 1,5 års åldern var det färdigt med knökande sömnvanor..



Lindas erfarenhet är den samma som min.. Sent sängående resulterar, än i dag med sämre sömn.. Vet inte riktigt varför det är så...



Kanske inte är någon tröst för er.. Men det går över..



Ha det gott..



Pok



Mallaharlullatruntsomdrogadavattintefåsovaenhelnattpå1,5årbralla





2008-08-03 @ 12:33:24
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Miian

känner som föregående när det gäller Lowa´s sömn...ofta är hon trött redan runt 18 tiden och är vi hemma då så nattar vi henne...då kan hon sova som i natt,12 timmar...natten innan var hon inte i säng hemma förrän runt nio,då vaknade hon två vändor på natten...fast det är ju så olika...är han inte trött klockan 18,är det ju svårt att natta honom då...

hoppas verkligen det löser sig för er.kram

2008-08-03 @ 22:37:13
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Kristin

Ja vi har också en tjej som sover dåligt här hemma. Det är som att hon aldrig kommer till ro utan hon vaknar hela tiden under natten. Nu har jag fått henne att somna i sin egen säng så det är ett steg framåt för oss :)

2008-08-04 @ 08:01:02
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vi hade enorma problem med James sömn när han var mindre. Han sov nästan aldrig! Men så insåg vi att han inte visar sin trötthet, vi var tvungen att lägga honom trots att han verkade hur pigg som helst för väntade vi för länge var det omöjligt att få honom att somna (övertrötthet) Vi började ha en fast tid för sängläggning på kvällen oavsett om James var trött eller inte. Även dagtid var det bara att lägga honom och inte låta det gå för lång tid mellan vilorna. När han sov bättre/mer på dagarna blev även sömnen bättre på kvällen och natten.



Det är inte lätt det där med sömn, hoppas det snart blir lättare för er :)

2008-08-04 @ 20:29:38
URL: http://jennysanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback