Vattkoppor

Ja vi är då förföljda av otur. Igår började Max få röda prickar på ryggen. Först reflekterade vi inte så mycket över det och tänkte om han fått myggbett eller värmeutslag. Men dem vart fler och fler och vi började genast misstänka vattkoppor och mycket riktigt i natt vaknade han av att det kliade och imorse var dem mer än dubbelt så många. Igår hade han en i ansiktet och idag har han säkert ett 20-tal där.
Vi var till läkare idag och han prata inte ett ord engelska men det var en tjej som tolka åt oss på engelska. Han konstaterade ganska snabbt att det rörde sig om vattkoppor. Läkaren skrev ut ett antibiotika som skulle hjälpa till med att få bukt på vattkopporna snabbare?! och dessutom mot hans förkylning han dragit på sig. Sen fick han även flytande medicin mot klåda och en salva som vi ska dutta på prickarna. Läkaren sa att det var inga problem att flyga på tisdag.
Men i min värld känns det som att Max alla koppor knappast har hunnit torkat ut tills dess, men enligt han skulle vi få ett fit for fly- intyg av han. Stackars alla andra passgerare säger då jag och alla blickar vi kommer få som släper ombord en prickig son.
Maxen är ganska loj just nu och orkar inet så mycket och vill inte vara med ut. Feber har han oxå nu.
Jag och Mattias har turats om och badat och solat vid poolen idag.
Imorgon bär det av till ett nytt boende. 5 stjärnigt. Gold City.
Det hade ju kunnat varit hur bra som helst om allt var som det skulle. men vi får se dem kanske inte ens släpper in oss där imorgon. ;-)

Här sitter nu jag på balkongen och har det hur skönt som helst ska jag vilja påstå så allt är inte fy och blä inte. ;-) Ska skicka ut Mattias snart så han får fixa lite hämtmat åt oss då Max inte är nån pigg kille ikväll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Antibiotika låter ju helskumt, det ska ju inte hjälpa mot vattkoppor... Ni har verkligen otur!! Håller med dig om att det inte känns riktigt ok att flyga, min kompis har en vän som råkade ut för samma sak och de fick absolut inte flyga hem utan fick stanna en vecka till. Hoppas ni kan få några bra dagar och Max inte blir alltför besvärad. Kram på er

2011-09-16 @ 18:15:11
Postat av: Linda

Ja inte hade jag tänkt att er vistelse skulle vara så här, hoppas Maxen piggar på sig snart så ni inte behöver vara inne så mycket. Kram!

Postat av: Heidi

Man får välja att se saker som sker med ljusa ögon :) Ni har iaf en förhoppningsvis underbar miljö att vabba på :) Kram till er och Max

2011-09-20 @ 09:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback