Semestertrippen

Nu har vi kommit hem från vår semestertripp (eller vi kom hem i söndags rättare sagt), det har verkligen varit en trevlig resa och mysigt har vi haft det.

 

I måndags morse började vi vår färd mot Kolmården med 2 stopp på vägen, ett för fikapaus och ett för lunchpaus. Max tittade myckt på dvd:n så bilresan funkade riktigt bra.
Väl framme så fick vi nog bo i huset med en av de bästa utsikterna över Bråviken, helt lovely uteplats, där har vi tillbringat en hel del tid och haft bla afterbeach med poolbad och massa gott att dricka. ;-)
Måndagen gick väl mest åt att handla mat och bli hemmastadda i huset.

  

Tisdagen tillbringade vi i djurparken och barnen var lyriska över att få träffa Bamse och Lilleskutt. Djuren var såklart också en hit. Varmt var det men det fanns gott om skugga att söka sig till iaf så det gick bra.

  

Onsdagen började vi med att åka safariparken, (har för den delen fått höra nu att de ska enbart ha linbana över det området sen, pga att det hänt så mkt med skador på bilar och så.) Vi fick en väldigt närgången struts som nog väldigt gärna vela picka lite på bilen om han fick. ;-)
Efter safarin åkte vi till badet på kolmårdens camping, men det var tyvärr ingen hit där då det var så mkt alger/tång i vattnet men barnen hade det skoj ändå i sanden.



Torsdagen bjöd på ännu en solig dag och då passade vi på att åka till Söderköping för att strosa längs Göta Kanal och äta glass på det berömda Smultronstället, där tog jag en hallon/lakritsglass, orka inte ens hälften. Notan sluta på dryga 200 kr för 3 glassar. ;-)
Sen åkte vi till ett poolbad som var toppen!! Det hade allt verkligen, massa pooler, jättestor lek/sandlåda med en massa roliga saker och ett sjörövarskepp där barnen älskade att leka. Och detta för bara 40 kr per vuxen och gratis för barn. :-)

       

Fredagen åkte vi till Arkösund och badade vid en camping och kikade på SM i segling så pågick där. Då var vi verkligen vid havet.
 
   

Lördagen började jag och Max med att gå på Tropicariumet och kolla på bla hajar, rockor, ormar, sköldpaddor och lösa apor som hoppade upp på axlarna på folk. Hua! En stackars kille fick dessutom dyka med hajjarna då han hade svensexa... Sen for vi in till Norrköping och Busfabriken som är ett megastort Lekland där barnen stortrivdes.



Söndagen bestod av packning och städning av huset, vi var klara för avfärd kl 9:45, inte illa pinkat va?
Vår lilla familj stannade till på Kista gallerian på hemvägen för lite mat och shopping.

Summa sumarum så har det varit en kanonresa och barnen har haft det så roligt ihop och såklart även vi vuxna med våra underbart mysiga spelkvällar/nätter ute på terassen. :-)




Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, terassen var en riktig höjdare med det underbara vädret vi hade:-) Fler resor hoppas vi på, med samma tur med boendet...

2010-07-20 @ 20:55:51
Postat av: Heidi

Hej vad mysigt ni har haft d =O) tänkte på lilleskutt å Bamse och alla andra filurer i figurer hm, fasen vilken het arbetsplats.

2010-07-21 @ 17:22:34
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.



Var gärna med & tävla =)

-->
http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara att radera den hära kommentaren eller nå:)



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-07-22 @ 17:50:16
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback