Changes

Sitter i soffan och myser av det "nya" rummet vi fått. Vi har funderat ett tag på att möblera om i vardagsrummet och idag tänkte vi testa och sen vart det kvar så här. Rummet känns såååå mkt större, dock hamnar tvn lite längre bort men det funkar. Det positiva är att nu får jag mer plats framför tvn att göra mina träningspass och Max kan leka och ända känna att vi är där. Toppen!!

Vi har ju en hel del projekt på G härhemma och det känns skoj men lite motigt ibland. Men det blir ju kanon när det blir klart. Ska lägga ut lite kort så ni får se hur allt blir. Kom ju på att jag inte visat hur vårat fina badrum vart efter rusten heller. Ska knäppa lite kort så ska ni få se.

Idag har Maxen varit hos Samme och Sängen = Farmor och Svängen, hela dagen och det hade gått bra. De dansade för fullt när vi kom och hämta han. :-)
Tror dessutom att svärmor behövde mysa lite Maxen idag då vi fått lite jobbiga besked gällande Lia och hennes kamp mot Leukemin, nu är det andra vägar som måste tas istället för att ta vägen rakt fram. Men hoppet är det sista som överger en, det här SKA gå!!!

Imorgon ska vi ta Max och bobben och vara ute, äntligen är de hemska minusgraderna nere på en behaglig nivå. Så nu ska det bli åka av i backen, förmodligen blir det Högbo eller så nöjjer vi oss med backarna i här i Vallhov. Återstår att se imorgon förmiddag.

Nu är det dax tänka på refrängen här. *trött*

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha en skön dag i pulkabacken vännen :)



Kramkram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback