Torsdag är det idag

Idag fyllde M`s bror år så idag har vi varit ut till Årsunda och firat han, mkt firande nu. Mammsen igår som vi firade med tårta och ballonger. :-)
Max lekte med kusin Milton som är 14 månader nu och det gick bara bra.
Mindre bra gick det med deras stora hund som inte har så stor koll på hur stor han är när han blir glad, så Max vart halvt nerknuffad från trappen det första som hände när vi kom. När hunden lufsade in sa Max lite förstrött  -Hej! 
Så gooooo är han....
Innan vi åkte hemåt var vi ner till bryggan och kollade in deras nya båt som är en elbåt med plats för många. Jättemysig inuti men kanske inte världens snyggaste. Hihi!! En riktig partybåt att umgås i var det iaf och barnvänlig. Max och Milton stortrivdes i den. Det blir förhoppningsvis en tur med den här nåndag och utforska Storsjön lite.

Nu sover Max efter en relativt snabb läggning, dock med en del nedhoppningsförsök från sängen. Hoppas det blir bättre och bättre nu. En kväll hade jag 48 nedhoppningsförsök på 15 minuter och en annan hade jag 10 på 15 minuter så det tar sig. Skam den som ger sig!!!

Näe nu blir det sängen för mig, lär upp med lilleman imorgonbitti. Har varit bortskämd med att Mattias tagit han alla mornar nu den här veckan men imorgon ska han jobba lite så då är det bara att kliva upp igen. *ler*
Natti natt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback