Nytt år

Ja så var det år 2009 nu och här sitter jag efter en skön sovmorgon till kl 11. Max och Mattias klev upp vid 09. Men iofs så kom vi inte i säng förrens kl var 04 igår heller.
Vi hade iaf en jättetrevlig kväll igår hemma hos Maria och Johan och Theo. Det började med att Johan kom och hämtade oss strax före 17 igår så barnen skulle hinna leka lite innan läggdax. Det bjöds på ostbricka före maten. Theo gick i säng vid en 19 då han var trötter. Max han fortsatte vara uppe med oss till nästan 22. Han vill verkligen inte missa nånting när det händer nått. Så han somnade tillslut i mitt knä på sin kudde.
Men före det så bjöds det på jättegod mat, kyckling med fetaost och soltorkade tomater med klyftpotatis till och sallad.
Efter maten spelade vi deras Wii och började med tävling i bowling och jag tog hem segern med över 160 poäng nånting. ;-)
Vi hann även med att spela tennis och golf innan det var dax för efterrätten och lite sällskapsspel. Vi hade tagit med vårat spel "Med vilda gester" så det premiärspelade vi. Det var skoj och bjöd på många skratt!!!
Vips så hade klockan nästan blivit tolv och vi skynda fram med champagneglas och bubbel och skålade!
Sen fortsatte vi vårt spelande och gav oss även på spelet "Party-alias". Men detta hann vi aldrig spela klart innan våra kära söner gav sig till känna och funderade varför vi var vakna mitt i natten och det var då vi upptäckte att klockan var 03!!! Efter en del besvär att få tag på taxi så lyckades vi få en iaf. Vi hade bokat en med bilbarnstol för att kunna transportera hem Max säkert. Och det gick jättebra!

Ja och här är vi då nu, ett nytt år och en Max som sover hos sin mormor inatt.

Kommentarer
Postat av: Miian

oj oj oj ni verkar ha haft det underbart igår ;)

Vad mysigt att Max sover hos mormor igen,hoppas han sover lika gott i natt som sist ;)

Kram på dej!

Postat av: Linda

Det var värst så han sover hos mormor! ;) Skönt för er iallafall! Hoppas ni får en mysig kväll och att lillskrutt uppförs sig hos mormor!



KRAM!

2009-01-01 @ 21:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback