Sista dagen igår

Ja igår var så sista dagen på min praktik och jag vart avtackad med en fin present av dem alla och så vart jag bjuden på lunch av chefen och min handledare. Trevligt!!
Och om behovet finns så har jag ev sommarjobb i sommar. Skoj att han har mig i åtanke. Ska skicka in vilka veckor och så jag kan tänka mig att jobba isåfall. Så får vi se vad det blir av detta nu.

Fina slutord fick jag också av min handledare förrutom på 2 punkter, men dem kan jag inte rå på själv utan det beror på att jag inte har den kunskapen om jobbet och att det krävs en annan längre utbildning egentligen för att kunna jobba som skadereglerare. Men att jag har gjort så gott jag kunnat.

Och faktiskt så har jag ju svarat i telefonen och reglerat skador direkt med kunder och det är det jag ska få sitta med i sommar isåfall och lägga upp skadorna fast på andra handläggare. Ja jag har som sagt gjort så gott jag kunnat och har lärt mig en massor iaf. :-)

Nu har jag självstudier ons-fre och ska läsa ut en bok om kommunikation och ta fram några frågor/punkter ur den. Men det får vänt tills Maxen är på dagis igen. Fast det ska iofs vara klart på fredag, men det ordnar sig nog.

Max sover middag nu ute i vagnen och hoppas han sover nån timme nu så jag kan dona lite härhemma. So long!!!

Kommentarer
Postat av: Tess

vad trevligt, och härligt med beröm!



tack så mycket, det känns verkligen superkul med husbygget! :D



kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback