Resumé

Söndagen spenderades med att kratta löv och fixa i trädgården och rensa stuprännan och ha på silikon på den och hoppas att den slutar läcka när det regnar.
Och nu är det måndag och en y vecka som ska tillbringas i högskolans lokaler igen. Idag gick vi till 16:30 och hade Försäkringskunskap med inriktning på privat. En jätte lärorik dag och rolig faktiskt. Vi fick även tillbaks en uppgift vi gjort om Familjen Svensson och det var tipp topp betyg på den för min del. Jihoo!!!
Sen har vi nystat igenom försäkringsvillkoren för Villahemförsäkringen hela eftermiddagen och än har vi en hel del kvar där som vi ska fortsätta med imorgon. Skoj!!

På Max fronten är det sisådär just nu, han är inte riktigt sig lik och hade även feber igår. Han har ju varit lite gnällig på sistonde så det kan mkt väl vara fler tänder på G. Han sover oroligt på kvällen/natten och har nu 2 nätter vaknat i panikskrik och gråt. Han har vart helt otröstlig och vi har fått väckt han liksom innan han kunnat sansat sig och då har han lekt lite och skratta och sen somnat om igen. Han har det inte lätt just nu Lilleman.
Men glad det blir han när man kommer hem från skolan iaf. :-)

Lilleman är badad och nattad och klar sen ett tag tebax och nu återstår det bara att göra sig klar inför kvällen med dusch och hela baletten. Sen blir det lite tv och sova säng!!!



Max tvättar händerna efter maten som är såååå roligt, speciellt att stänga av kranen hela tiden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback