Lite egentid både mammsen och pappsen idag

Ja idag kom mamma/mormor hit och skulle passa Max en stund så vi fick göra lite på egen hand och att han ska vänja sig med lite barnvakt.
Mattias hade en tennis inbokad på 2 timmar så jag passade på att åka till Köpis själv. Där strosade jag runt i alla butiker nästan och provade en massa kläder i lugn och ro. Men tyvärr vart det inte så mkt med hem utan bara ett par ljusgula halvlång tunnare jeans.
Kollade inte på ett enda barnplagg. Det ni!!! ;-)

Vi var borta i lite mer än 2 timmar och när vi kom hem tog Max knappt nån notis om att vi kom. Haha!! Så saknad var man av han.. *ler*
Det hade iaf gått jättebra. Det kändes skönt!

Vi passade på att åka en sväng till Miljöstationen och slänga lite skräp när mamma ändå var där, så hennes barnvakteri fortsatte ett tag till. :-)

På Lördag är vi bjudna hem till Perra och Karin på sommarfest och vi hoppas på att båda kan gå. Det hänger lite på om mamma kan passa han på lördag eller ej. Mamma får nämligen besök av hennes syster från Danmark och jag förstår absolut om hon vill umgås med dem. Men ev kanske dem ska till en annan släkting på lördagen och då kunde mamma komma och passa Max.
Om det blir så så blir det premiär för öl för min del. *ler*
Annars så får Mattias gå själv och parta lite.

Nu håller Mattias på att lägga en trött Max här, hoppas han somnar snart och sover bra inatt.
Natten som var somna han inte förrens 20:45 och vakna sen "bara" 4 ggr och kl 06:30 vela han ha dag våran lilla herre. Pust!!!! Man vet att man lever iaf. ;-)

Näe nu ska jag ta och kika runt lite och sen ta och fundera lite på om hur vi ska göra vår ommöblering/rustning härhemma.


Trött kille


Glad vaken Lilleman

Kommentarer
Postat av: Tess

så härligt att det gick bra!

skönt med lite egentid ibland... barnfri shopping e verkligen oslagbart!!! :P

Postat av: Bondbrud

Kan slå vad om att du ringde hem och fråga hur det gick minst en gång! Eller har jag fel!?

2008-07-09 @ 20:40:44
Postat av: Tina

Bondbrud// Näe faktiskt så gjorde jag inte det. Vet att mamma skulle ringa om det skulle bli nått och han var otröstlig.

2008-07-09 @ 21:13:37
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Linda

Absolut! Är de knapert med utrymme så vad gör man? :D



Va skönt o ha lite egentid för sig själva! Det är ni verkligen värda :)

2008-07-09 @ 21:51:25
Postat av: Miian

Åh mysigt med egentid,men det känns så bakvänt på nåt vis att gå utan barnvagnen,men det tiden är guld värd,att få ladda upp batterierna på =)

Ser att nätterna blivit liiite bättre nu iallafall,hoppas det går framåt nu så att han snart sover lite längre pass,är ju jobbigt när de små vaknar så tätt!

Hoppas det blir lite party för er båda i helgen,kram

2008-07-10 @ 09:04:03
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback