Min familj

Ja jag har en egen liten familj nu och är verkligen jättelycklig. Varje dag med er känns som en dröm och jag ler inombords varje morgon när jag vaknar och kommer på att ni finns där.
Ingenting får komma emellan denna lycka och jag vill verkligen leva med er resten av mitt liv!!!!
Att få en liten bebis kan lätt göra att man "glömmer" bort varandra mitt upp i allt, då man ska lära känna en helt ny liten varelse som kräver ens uppmärksamhet dygnet runt och mellan varven ska man få tid för återhämtning och vila för att orka.
Men de stunder man "kan få till" ska man verkligen ta vara på. En puss och en kram kan betyda så mkt mer än vad dem gjorde förut innan 2 vart 3. Att bara få ligga breve varandra och hålla om varandra är guld värt och man känner verkligen hur hela kroppen fylls med ny energi.
Så nu ska jag gå och pussa på min älskade sambo här innan vi får gäster. :-)



Kommentarer
Postat av: Malin!!

Ja att bara ligga och hålla om varann och att bara ge en kram får ni inte glömma,, det är det bästa tipset för en lycklig familj. Kram på er!!!

2008-01-04 @ 20:30:10
Postat av: Jenny

Jag är så glad för din skull Tina att du är så lycklig! Det är du verkligen värd! :) Ja det börjar verkligen närma sig för oss med stormsteg. Tror att det är 45 dagar kvar idag till beräknad BF. :) Jag har faktiskt redan köpt sånna där handdukar, men jag ska nog köpa fler. Jag förstår att det kommer att gå åt en hel del!

Postat av: Anna

Åh va härligt det låter, jag blir alldeles rörd när jag läser ditt inlägg *ler*. Så glad för dig och din familj!! Puss gumman :)

2008-01-05 @ 18:34:01
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: Alantilde

Hello! Very interesting and professional site.

2008-10-30 @ 10:09:55
URL: http://alantilde.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback