Ingen lätt start här i livet

Lillemans feber steg igen igår och har legat på 38,1- 38,5 hela eftermiddagen/kvällen/natten.
Han är en trött kille som sover mkt, men han äter iaf bra.
Igår kväll var vi ju till läkaren och han lyssnade på Max lungor som lät bra. Sen tog dem ett stick i hälen på han för att kolla hans sänka. Den visade 8 och man ska ju inte ligga över 10. Läkaren ringde dessutom till barnkliniken och rådfrågade barnläkaren där och hon sa att dem inte kunde göra så mkt mer därinne än vad dem gjort på HC.
Men om febern inte gett med sig tills idag så skulle vi kontakta HC igen för att få komma till läkaren igen och kolla upp Max.
Och febern den har hållt i sig hela natten och morgonen och så även nu. Så 15:40 ska vi till läkaren igen med Max. Man vill ju vara extra försiktig när det gäller ett så litet barn som inte har fullt immunförsvar än. Då det kan bli allvarligt fort.
Känns iaf skönt att han inte har problem med andningen och att äta. Så länge han får i sig min bröstmjölk så kurerar han sig.


Ja Max har då verkligen haft en tuff start här i livet.
Först tog det tid att krysta ut han så han fastnade lite, men envis som han och mamman är så kom han ut utan hjälp av sugklocka.
Sen det första dygnet låg han och kräktes fostervatten och mådde jätteilla våran lillplutt. Plus att han mitt upp i det skulle lära sig att ta rätt tag om bröstet för att få i sig mat. Och det var ju inte det lättaste säger Max, men tillslut så gick det som en dans. :-)
Och så nu har han gått och fått feber 2 veckor gammal bara. Det skär i mamma och pappa hjärtat att se han sjuk!!!

Nu hoppas vi verkligen att febern släpper så att han får bli frisk och må bra......


Kommentarer
Postat av: Majsan

ja, det skär i bröstet på mig med... stackars liten! Hoppas hoppas att det blir bättre snart nu. Ta hand om er! kram

Postat av: Emma

Nämen lilla tossen. Hoppas han blir bättre snart!
*peppar peppar*

2008-01-02 @ 20:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback