Besök

Igår hade vi besök av Nisse och Susanne. Med sig hade dem paket åt Max med fina kläder i. En body och ett par byxor. Tackar!!
Max skötte sig exemplariskt som nästan alltid då vi har besök. Är iofs mest bara på nätterna han stökar och bökar.

Inatt somna han inte förrens vid en 1:30, men sen sov han till 4 och fick mat och sen somna han om igen till en 6:30. Men då var det färdigsovit tyckte Max och vela kliva upp. Så vid en 8 fick han upp en trött mamma och pappa. *ler* Medans han själv somnade om ganska fort och gott i bärselen. Haha!!!

Idag har han äntligen fått badat igen också. Idag var det jag som fick bada han. Och han älskade det!! Så roligt att han tycker om att bada, det bådar ju gott inför framtiden då vi gärna vill gå på babysim med han. :-)

Vid en 16-tiden fick vi besök av Persson,Vicky och deras dotter Emma. Av dem fick Max också paket. Han är bortskämd redan lillkillen. ;-) Han fick en body med en fin pullover till, byxor och strumpor. Så nu kan han bli riktigt fin!! Tackar!!
Emma var helt överförtjust i sin fyrmänning som hon och Max ju faktiskt är. Och Max han stortrivdes i hennes famn också. :-)

Idag har Max haft sin Puma-body med tillhörande mössa som han fick av Mattias faster. Så söt är han i den. :-)
Nu sover Lillkillen gott i soffan medans pappan kollar på Junior-VM på tvn.
Jag ska nog ta och gå upp och lägga mig och kolla på lite Desperate Housewifes på dvd:n innan han vaknar och vill ha mat igen.
Ha en skön lördagkväll!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad jobbigt det låter att han inte vill sova på nätterna..
Nelly somna vid 23 tiden igår och ville inte ha mat förrän kl 5 igen! Vi har haft tur hittills!

2008-01-05 @ 22:14:54
Postat av: Tina

Linda// Ja tänk om vi hade den lyxen.. *ler*
Men det kanske vänder för oss sen. *hoppas*

Postat av: Majsan

Svar: Usch, jag ska inte klaga på Vilgot... det är ju bara tre nätter han har vaknat nu. Innan dess sov han ju hela nätterna i över två veckor. Men man vänjer sig så fort... och det har varit så skönt att inte vara trött hela tiden. Jobbigt att komma tillbaka till det. Snart ska du se att lille Max också sover längre mellan amningarna. Kram

2008-01-06 @ 14:29:11
URL: http://www.majsanfilosoferar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback