Det säger svisch!!!

Vad helgerna går fort!!!
Snart har vi en ny vecka med nya äventyr framför oss.

I Fredags hade vi myskväll i soffan framför tvn med lite gotta. Sen sov Max ganska bra den natten. Vaknade ganska ofta och vela ha mat förstårs men somnade om igen sen på en gång.

I Lördags badade jag o Max i badkaret och gjorde oss kalasfina, för på eftermiddagen åkte vi mot Storvik och skulle fira svärmor som fyllde år i fredags. Det var meningen att även Mattias bror med familj skulle komma men Mattias bror hade fått ryggskott stackarn och var ganska orörlig.
Max var inte på sitt bästa humör utan skrek mestadels när han var vaken. Han var väldigt trött och vela bara sova. Sen när vi kom hem så vart han på bra humör igen. *ler*

Inatt sov Max bra. Vi la han för natten vid 23:30 och sen vakna han vid 04 och åt. Sen sov han till 06 och sen så vi ända till 10 han och jag medans Mattias åkte iväg tidigt imorse han och spelade rinkbandy på läkerol arena.

Idag får vi besök av mina systrar och Jerker. Skoj!!
Sen ska vi nog åka till Storvik igen. Mattias ska koppla in en tv-box åt sin mamma så hon får lite fler kanaler än 1:an, 2:an och 4:an... Hehe!!!
Sen ska vi mysa hela kvällen.. :-)

I veckan som kommer så har vi lite saker inbokade..

Måndag: Ev så kommer Natha och hälsar på
Tisdag:
Onsdag:
Läkarbesök för Max kl 10:15
Torsdag: Får vi ev besök av Katarina
Fredag:
Lördag: Ska vi på kalas i Årsunda och fira Olivia i efterskott
Söndag:

Vart utmanad av
Majsan filosoferar om att göra ett inlägg om hur min och Max dag kan se ut. Så får se om vi tar tag i det nån av dagarna i veckan. :-)


Kommentarer
Postat av: Markuskamilla

Great Site thanks


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback