Nu far vi snart!!

Tänkte blogga en sista gång nu innan vi far, vi åker ju ner till Arlanda imorgon på eftermiddagen och tar in på hotell en natt sen på fredag morgon går planet mot Lanzarote.
Ska bli så skönt att komma bort lite, men just nu är det tydligen kallt därnere. Hoppas det vänder fort!!!

Ett annat litet orosmoln är Max förkylning som inte vill släppa och bli bättre, nu har stackarn fått hosta också. Inte så mycket som duger om dagarna härhemma, mest famnen om han ska vara nöjd.
Så jag ringde till häsocentralen idag och vi ska ringa imorgon och få en akuttid för att kolla upp han imorgon innan vi åker så han inte har halsfluss eller öroninflammation eller nått sånt. Skönt att få checka upp det innan vi åker.

Så nu får ni ha det så bra härhemma så är vi åter i Sverige sent på fredag kväll den 12:e. Vi hörs och ses!!!
Lanzarote here we comes!!!




Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas de bara är en långdragen förkylning!

Ha det så underbart nu! KRAAAAM!

2008-12-03 @ 18:10:22
Postat av: Maria L

Ha det så skönt nu och hoppas att Max blir bättre! Vädret vänder nog ska du se, allt ska ni få lite sol! Ses väl när Max fyller år:-)

Kram till er alla

2008-12-03 @ 18:11:29
Postat av: pangis

Min dotter fick vattenkoppo i spanien som liten .. vi tog dit läkare och fick ett sjukintyg av honom. Då fick vi tillbaka en del på hemförsäkringen när vi kom hem, Bli han sjuk därnere så kontakta läkare och få ett intyg med datum du vet fr o m - t o m datum. Just det var tydligen viktigt.



Nässpray eller rinexin när han flyger!! Och gärna en flaska att suga på/dricka ur vid start och landning så slipper han få lock för öronen. Ananrs kommer ni fåt det kalas därnere! :-) Liite avis är vi allt här hemme i novemberregnet..

Postat av: katarina

Ha en jätte trevlig semester nu! Och hoppas det ger sig med Max förkylning!!!!

Kram till er alla

2008-12-03 @ 19:03:52
Postat av: Anna/Levindas Värld

Ha det nu så skönt :)

2008-12-03 @ 23:09:29
URL: http://levinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback