Annandagen

Idag fick jag en extra timmes sovmorgon, så skönt! Max har snurrat runt och gnällt i sängen inatt. Upptäckte idag att en av tänderna längst bak har brutit sig igenom så det kan ju bero på det...

Idag begav vi oss av till Köpis och tänkte spana in rean, men jisses vad folk!!! Vi åkte aldrig till Siba som det var tänkt utan nöjde oss med att bara gå på Köpis.
Hittade en stickad kofta åt Max för 79,50 på rea. Superbra!! Och så vart det lite mer kläder inhandlade till han bla en pyjamas och en tröja. Mattias hittade oxå kläder men dock inte på rea.

På eftermiddagen idag har vi vart till Hofors och firat jul med pappa/morfar. Där fick vi julklappar som bestod av ett kuvert med pengar. Det är standard från han. *ler*
Så nu har Max en del pengar att köpa grejjer för. Ska fundera ut nå bra till han. Just nu känns det som att han har massor av leksaker. Men nått han behöver är ju kastruller och sånt till hans nya spis som vi köpte så han kan laga mat åt oss. ;-)
Ikväll skulle vi ha vart ut till Årsunda på fest men eftersom Max inte är riktigt sig lik så stannade vi hemma. Blir för jobbigt för mamma/mormor att ha han på natten när han är så här. Men han ska få komma och vara med mamma/mormor antingen imorgon eller på söndag dagtid istället.
Imorgon ska vi förmodligen upp på stan och byta lite julklappar och så.
Näe nu ska jag gå ner och ta Max ett tag så Mattias får mysa i fred ett tag oxå. *ler*


Gofisen i sin pulka

Kommentarer
Postat av: Kickan

Läste din kommenatr på vimmelmammans sida om att din mamma också hade fått besked om cancer i våras. Min mamma fick också besked om cancer i maj månad och har genomgått strålning och operation. Nya röntgen och prover har tagits nu och ytterligare skiktröntgen ska göras för att se om cancern har kommit tillbaka. Oron för detta kommer aldrig att försvinna eller hur ? Och man vill ju att ens barn ska få växa upp med sin mormor och morfar och att dom också ska få se sina barnbarn bli vuxna. Jag satt också och tänkte " hur blir det nästa jul " ? men jag är så oehört tacksam att hon är hos oss fortfarande och jag ber för att vi ska få ha henne många år till.

Ville bara göra ett litet inlägg hos dig om detta.

Tjingeling !

Postat av: M

Åh vilken underbart söt bild!

2008-12-27 @ 10:35:45
URL: http://www.lill-buddha.blogspot.com
Postat av: nikita

motorcykeln är köpt på biltema och kostar 400 kr =)

2008-12-27 @ 17:52:48
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback