Ingen cityfest för mig

Näe jag tar och stannar hemma ikväll. Jag orkar helt enkelt inte stå och trängas med alla som ska med bussen hem sen. Är för bekväm för det idag känner jag.
Jag stannar hemma och myser med min lilla familj istället. :-)
Vi hade tänkt att ev gå en golfrunda ikväll (läs Mattias golfar och jag går med Max breve i barnvagnen) men himlen öppnade sig just här. Trist!!
Vi får ta det en annan gång helt enkelt.

Har precis busat med Max härhemma och han ska ju klättra överallt så nu tog vi bort en soffdyna så han kunde resa sig upp mot soffan lättare. Han kan men vågar inte riktigt. Han står på knäna iaf och försöker dra sig upp men det är ju så halt på golvet, får ta av han strumporna nästa gång så går det nog lättare för han. *ler*

Max höll sig utan mat från 18:45 till 07:45 imorse. Det är 13 timmar!!! Och han gnällde inte om mat eller nånting imorse så han kunde säkert ha klarat sig ett tag till om det så var.
Det trista är ju att han inte sover lika bra som han är på att vara utan mat. Tror hans längsta sovperiod på en natt är på 3-4 timmar. Vad förvånad jag skulle vara om han sov 6 timmar i sträck nån natt.
Han gjorde ju det förr men inte nu inte. Busen!!!
Men som Bvc-sköterskan sa är ju att i hans ålder så drömmer dem så otroligt mkt just nu och har fullt sjå att sortera alla intryck för dagen. Och Max har ju alltid varit känslig för intryck så klart att det ska återspegla sig nånstans. Dessutom sa hon att Max förmodligen ärvt Mattias sovvanor, dvs ett väldigt litet sömnbehov.
Jag blir riktigt avis när alla säger att deras bebisar sover middag flera timmar osv. Max han sover som längst 1 ½ timme och det är inte så ofta.
Men ingen kan iaf komma och säga att vi inte vet hur det är att ha småbarn och få sova lite. För det vet vi hur det känns. *ler* Sen finns det ju dem som har det mkt värre än oss så vi ska vara glada ändå. Och det är vi ju såklart. För Max är världens snällaste bebis och glad jämt och ständigt. Han är en riktig charmör och leker bra på egen hand.
Han är Toppen våran Lilleman. Och sååååå älskad!!!!
Jisses så man kommer att sakna bebistiden..........

Idag har vi grejjat härhemma, mest Mattias, vi håller bla på å ska tömma ur poolen. Och jisses vilken tid det tar med trädgårdsslangen. I den här farten ska vi vara glad om vi blir klar om 1 vecka. Haha!!

Nu ska Mattias få ut och springa lite och jag ska gå ner och se efter Busungen.


Med tv-spelsdosan i högsta hugg!!!

Kommentarer
Postat av: Nathers

Haha, buskille är vad han är :)

2008-08-09 @ 20:34:53
Postat av: Linda

Han ser så härligt busig ut =)



Va skönt att han inte behöver äta på natten iaf. Han kommernog sova längre pass.. Ni är duktiga som kämpar för nåt ni vill tycker jag =)

Postat av: Miian

Åh så söt han är!

Måste bara fråga,hur Max är på natten då när han vaknar och inte får/vill ha mat,skriker han då eller han mest bara jämrar sig och vill ha napp eller dylikt?

Lowa vaknar minst en gång mellan 19-07 men då vrål skriker hon som "hungerskrik" ungefär,och för att skona grannarna går jag snällt upp och fixar lite mat,man läser ju dock att dom inte bör vara hungriga om nätterna,utan ska klara sig nu när de är lite äldre,knepigt det där...man kanske får ta tjuren vid hornen snart och vara hård ;)

Kramis

2008-08-09 @ 23:09:59
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Miian

Precis =)

Jag ska minsann ge det ett försök i natt puh

det får ta den tid det tar,som du skrev så lär hon nog somna till slut!

tack för svaret =)

Kram från ett regnigt skåneland

2008-08-10 @ 10:46:08
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback