Det gick ju bra utan mat

Ja inatt gick det ju kanon utan mat. Max fick en flaska välling vid 18:30 och sen fick han frukost vid 07 när han klev upp. Det är över 12 timmar det!!
Enda gången han gnällde till var när Mattias gick på toa imorse vid 06 och då trodde Max att han hade välling med sig när han kom så  spottade han ut nappen illa kvickt och vart superglad, men ack vad han bedrog sig. När han insåg att det inte var nån välling på väg så vände han på sig och myste lite istället.
Snacka om vanemänniskor vi är.

Nu sover han sin middagslur och när han vaknat ska vi ta och åka iväg till bla Pappershjälm och handla lite pärmar, en kalender till mig och block m.m.

Jag har en önskan och det är att få lite sol igen!!!
Som vädret är nu har jag ingen lust att åka in på Cityfesten imorgon kväll.

Näe nu ska jag ta oc klä mig lite anständigt här. *ler*

Kommentarer
Postat av: Linda

Näe de är ju inget höjdarväder att gå på cityfest precis, hoppas de blir lite bättre väder imorgon iallafall!



Pappershjälm, finns de kvar?! Haha, de minns jag sen pappa startade sitt lilla företag förut när de fortfarande var gifta.



Hoppas de går lika bra nu inatt med o inte ge något mål då till gofisen. Tur de inte blev rabalder imorse då av besvikelse. hihi!

2008-08-08 @ 17:58:34
Postat av: Anna

Hej!



Jamen vi får ta å boka in en dag för träff snart igen :) När jag har jobbat klart nästa vecka är jag ledig 4 dagar, (lör- tis) kanske det passar bra då?



Ja nu tycker jag också att det är dags för solen att hitta tillbaka, den skiner faktiskt just nu :)



Trevlig helg vännen!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback