Wallmans on tour

Igår kom ju Sandra förbi och hade med sig lite fika. Vi satt och prata och mumsade götta medans mattläggaren höll på för fullt däruppe på övervåningen. :-)

Sen gjorde jag mig klar inför kvällens gallej. Hittade lite kläder tillslut och kände mig någelunda fin iaf. *ler*
18:45 skulle vi träffas vid Estraden och det var skoj att träffa dem från jobbet. Frågorna haglade över en om Bebben och så. Och alla samtidigt helst också.. Haha!!
Det var många gissningar på en kille i magen nu. Ett tag var det mest tjej som var på tapeten för folk.

Wallmans var jättebra, men dem var lite seg i början att få igång folket, men ju längre kvällen gick så var det ett himla liv på alla. :-) Men jag antar att det har nått att göra med att alkoholen hade börjat göra sitt i kroppen på folk också.. Hehe!!
Jag satt iaf med mina nyktra jobbarkompisar och vi hade minst lika roligt som dem som söp sig askalas. Eller bättre ändå tror jag närmare bestämt. Då det fanns en och en annan som vart lite väl överförfriskad och hade svårt med gång och tal. Minnet av showen kan inte vara så värst stort idag dock.

Det bjöds iaf på förrätt som jag inte kunde äta då det  var lax. Sen till varmrätt fick vi fläskfile med stekt potatis och rödvinssås. Och så kaffe och kaka som efterrätt förstårs.... Allt smaka bra. Dock så spillde den stackars unga servitrisen sky på hela min arm och i mitt knä när hon skulle servera köttet, som tur var hade jag lagt ut min servett där. Pust!!

Dem som sjöng och dansade var jätteduktiga verkligen och såg ut att ha superkul ihop. Dem sjöng många låtar som man lyssna på förr om åren så man vart helt lyrisk när man hörde dem och skrålade med precis som alla andra.. Haha!!
En av killarna i showen kom och la sin hand på min axel och sjöng för mig, sånt är pinsamt tycker jag!! Sen räckte det inte med det heller utan då får man även en stor strålkastare mitt i nyllet samtidigt så att ingen kan missa en... Haha!!

Kvällen var lyckad men sen var det en mycket trött tjej som kom hem framåt 23:30.
Men skulle prompt kolla på Idol som jag ju missat och jag lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken tills jag fick se vem som åkte ut.

Idag klev jag inte upp förrens vid 9:30, men har känt mig seg hela dagen. Trött och sliten!! Kan nästan fundera om det var jag som söp till igår. Haha!!

Vi har iaf vart iväg idag och kolla på lister till barnrummet och sen var vi upp på stan i lite ärenden innan vi shoppa lite inför kvällen och ett besök på McD.
Svärmor var hit på eftermiddagen med en fin adventsljustake som vi ska ha i köksfönstret. :-D

Idag kommer min syster med man hem från Thailand. Stackrarna att komma hem till detta vinterväder från ett varmt Thailand.. Brrrr!!
Välkommen hem iaf!!!!!

Nu ska jag nog gå upp och tappa i lite badvatten här.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ååå jag ville osså gå på det men det rann ut i sanden!! Nån gång så :D

Postat av: Nathers

Låter ju som en kanonkväll det där :) Skönt att bebisrummet strax är färdigt också, så har ni det ur världen.

2007-11-17 @ 21:30:31
Postat av: M

Du höll dig inte alls vaken men när din jobbige pojkvän knäppte med fingrarna öppnade du ett öga när Mattias blev utröstad ;) Förstår att du blev trött efter den långa kvällen så du var värd all sömn.

2007-11-18 @ 09:21:36
URL: http://jack71.blogspot.com/
Postat av: Tommymarlen

Very interesting & professional site. You done great work.

2009-07-17 @ 08:26:33
URL: http://tommymarlen.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback