Stockholm o Gräsö med min prins...

Så var man nu återigen hemma efter en helt underbar semester med min prins.. och om jag tyckte om han mycket förut så är det ännu mera nu!! Jag är kär på riktigt gott folk.. och det känns sååå bra!!
Nåja vad har vi nu gjort under dessa dagar som vart 6 stycken..

Onsdag:  Vaknade vid 7:30 av väckarklockan, vi hade inte sovit så mkt då vi kom fram vid 2 på natten o somna senare än så. Men vi hade bestämt att vi skulle njuta av en dag ute i skärgården eftersom det skulle bli finväder, så då var det inte så svårt att kliva upp ändå.
Vi tog tunnelbanan ner mot stan och gick sen till hamnen där vi hann med 10:00 båten ut till en ö som heter Grinda.
På båtresan satt vi samma bord som en liten tjej o hennes mamma o vännina?. Mattias o tjejjen böt kex med varandra. Muminkex mot Kalle Anka kex.. *sött*
Båtresan tog 1 timme o 20 minuter och var som balsam för själen.
På själva Grinda var det verkligen urmysigt och fint. Vi la oss på en klippa på filten o solade och myste med vin o kex. Hur underbart som helst.
Vi ångrade oss massor att vi inte hade tagit med oss grejjer så vi kunde ha sovit kvar där en natt. Men det får bli nästa gång helt klart!!
När klockan var 16:30 tog vi en färja in mot Stockholm igen.
Där gick vi och åt en pizza och avslutade kvällen med en lugn o skön filmkväll. Ja jag somnade såklart ifrån filmen hela tiden så jag gav upp och gick o la mig istället. *ler*
Vaknade när Mattias kom o la sig o pussade på mig *me like* och sen somnade jag om lika fort igen..

Torsdag:  Ännu en dag med soligt väder. Vi beslutade oss för att åka och bada.
Så vi åkte först till Smedsuddsbadet men det tilltalade inte oss så mycket, så vi bestämde oss för att gå över bron till Långholmen istället och gå till Långholmens strandbad. 
Där var det mycket mysigare och lite mindre. Var i och badade en hel del då det var så hett. På eftermiddagen vart det supermycket folk så man låg nästan på varandra där ett tag kändes det som. Ett populärt bad det där. 
Vi bestämde oss för att gå vidare mot Söder och Tantolunden. Det var en jättepark verkligen!! Vi la oss på
klipporna där o njöt av solens strålar och varandra såklart.. =)
Vi låg tydligen 2 meter från en "kändis". Han som var Olyckan (Ted Åström) i Trazan & Banarne. Inte för att jag kände igen han men Mattias gjorde.
Sen tog vi oss hemåt lägenheten och gjorde oss klara för en öl eller två ute.
Vi började på Medborgarplatsen (Medis) på en uteservering där. Var jättemkt folk ute.
Efter två öl så begav vi oss vidare till ett ställe som heter "Hotell Eken".
Och där var det verkligen jättemysigt. Man kunde sitta i fönstrena och spana ut över vattnet och mysa tillsammans. Ja det stället gillade jag mycket!! och det var där jag fick höra väldigt fina ord från Mattias som gjorde mig jätteglad =)
Sen gick vi iaf vidare och spanade runt på lite olika saker...Mer förtäljer inte historien.. ;-)


Fredag:  Hade bestämt oss att ta en shoppingdag idag eftersom det skulle bli regnväder.
Men när vi vaknade så var ju vädret mycket finare än väntat.
Men vi åkte upp på stan iaf och så gick vi in på Åhlens o kolla först. Mattias köpte ett par jeans som han velat ha länge.
När vi kom ut därifrån så var det ju sååå varmt o solen sken på den mest blåaste himmel.. !!!..
Både jag o Mattias tänkte samma tanke då att här kan vi ju inte gå en sån här fin dag, så vi åkte tillbaka till lägenheten och bytte om och sen gick vi till en park i närheten där "Tessinparken".
Där fanns det en liten bassäng som man kunde svalka fötterna i.. *härligt*..
Sen efter nån timme började det åska så vi gick hem igen och bytte om än en gång och åkte sen upp på stan och åt mat och kollade i lite roliga affärer.
Sen prata Mattias med hans kompis Pelle som vela att vi skulle ses på Medis och ta nån öl ihop med han o hans tjej. Sagt o gjort vi åkte hemåt än en gång och bytte kläder och begav oss upp på stan igen. Tur att vi hade så pass nära ändå. (Gärdet)
Jag o Mattias hade tänkt att gå på Grönan sen efter att vi träffat dem en stund. Men med regnet som vräkte ner kändes det inge lockande direkt. Dessutom så åska o blixtra det rejält... Puh!!
Så vi tog en öl med dem på "snaps" som ligger vid Medis.
Sen skulle dem gå o äta på Gamla Stan vilket vi ju redan hade gjort så vi gick till  "Eken" igen som man nog kan kalla för "vårat ställe" nu.. *mys*
Efter ett tag så dök även Pelle o hans tjej upp där. Satt o prata en stund innan vi bestämde oss för att gå vidare. Gick då till "Krönet". Var där ett tag också innan vi bestämde oss för att gå hemåt.
Och precis när vi klev utanför dörrarna så vart det ett jädrans liv därute.
Var ett gäng killar som gav sig på två vakter. Så dem hade fullt sjå att försvara sig med batongerna. Och det dröjde inte länge förrens det kom fler vakter som kunde hjälpa dem där två stackrarna.. men polisen dröjde ett bra tag dem! Vi gick iaf vidare o inte ner i tunnelbanan på det stället som vi egentligen skulle ha gjort...

Lördag:  Idag vart det iaf shopping för hela slanten... Började på Gallerian och jobbade oss upp mot Biblioteksgatan och förbi Stureplan och Kungsgatan upp mot Drottninggatan. Fanns en hel del affärer lär jag ju säga då.. Haha!!
Mattias var den som hittade mest av oss. Han köpte många fina tröjor och jag inhandla ett par Fornarina-jeans på en sån butik.. och så var det 40 % på dem å.. Inte klaga jag iaf.. =)
Vi skulle äta på Kungshallen men där var det proppat med folk så vi gick till ett kebabställe alldeles i närheten. Sen så gav våra fötter upp och vela verkligen inte gå nå mer så vi åkte hemåt nöjda men med ömma fossingar.. Resten av kvällen vart en mysig filmkväll..

Söndag:  Idag skulle vi vidare mot Gräsöbadens camping så klockan ringde 7:30 så vi skulle hinna njuta nått av dagen o solen som utlovats.
Det gick fort att åka dit och vi hann med färjan från Öregrund kl 10.
Vi checkade in och satte upp tältet, vilket gick galant. Mattias som varit lite orolig för det.. *ler*
Sen packa vi med oss grejjer o la oss på klipporna nere vid havet o sola och bara hade det riktigt bra.. =)
Vi hann även med lite minigolf och banorna var väldigt annorlunda lär jag ju säga. Bilder på det kommer.
Och behöver jag säga att det inte var jag som vann??
Efter det åkte vi in till öregrund och åt lite mat nere vid hamnen innan vi begav oss till tältet igen. Där jag vart halvt ihjälskrämd av en jättepadda som hoppade vid vårat tält. Och som att inte det räckte så höll jag på att kliva på den på vägen tillbaka från toaletten. *ryser*
Sova i tält var mysigt lär jag ju säga.. Men lite kallt vart det mitt natten där då vi lära krypa ut båda två för att kissa.. Men sov gott sen till 8:30 iaf..

Måndag:  Dax att åka hemåt. Packade ihop tältet på ett kick som vilka vana campare som helst *ler* och sen gav vi oss iväg hemåt. Stannade till på Bremmen och solade o badade i 3 timmar och vart attackerad av en uppblåsbar banan där på stranden.. *ler*  Vi låg o myste o prata en del om framtida resor.. =)

Ja dem här dagarna har verkligen varit toppen!! Och levt med Mattias så här nära inpå har bara gått bra och känts bra. Jag mår verkligen superbra med han.
Pratade med min systeryster när jag var i stockholm och berätta för henne hur bra jag hade det och så och hon började gråta för min skull. Ja det var glädjetårar dock.. =)
Har verkligen varit underbart att få vakna upp med han varje morgon nu i 6 dar och att ha fått upplevt dem här fina platserna tillsammans med han. Vår andra semester ihop egentligen.. men man kan säga att det är vår första "riktiga" semester ihop. Och jag hoppas på fler...


Nu är det sängen som hägrar här...

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh.. vilka härliga dagar du haft dig! Nu har jag tårar i ögonen igen *ler* Vet inte vad som tar åt mig, ha ha!!

Me loves you!

2006-08-01 @ 01:44:52
Postat av: Anna

Åh va underbart att läsa om din semester och hur ni är så kära, man riktigt ryser *ler*. Allt är så härligt med en ny kärlek, och allt som kommer med den, åååhhh!!! Puss!

2006-08-01 @ 10:27:11
Postat av: Stina

Åhh va ni har haft det härligt nu blir jag riktigt avis =) Vill oxå vara nykär och galen hihi. Är så glad för din skull Tina. Puss

2006-08-01 @ 20:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback