Halvt ihjälskrämd

Ja så var det slut på semestern nudå.
6:45 ska jag infinna mig img på jobbet.. Not nice!!
Tänk om man fick vara ledig så här oftare. Fast attans vad dyrt det skulle bli då i längden. För nog har man allt varit duktig på att gjort av med pengar under semestern. Det blir lätt så när man bara går o är ledig.

Igår så var det ju fest. Jag o Sandra gick ner på stan och kolla på Sommartoppen med Patrik o Norling. Sen gick vi och åt mat på Heartbreak och vart attackerade av getingar och Sandra välte ut en öl.

Efter maten så hade jag o Sandra bestämt oss för att åka karusell och det var ju inte direkt en snäll karusell utan den värsta på hela cityfesten. Batman eller vad den hette..  Shit vilken läskig!! man hängde upp o ner och snurra runt både baklänges och framlänges.. scary!! sen när vi skulle av så satt jag fast i bygeln medans alla andra knatade ur.. Fick hjälp att ta mig loss och tur var väl det så jag inte behövde åka med flera varv.. ;-)

Sen gick vi iväg till Boulogern där Patriks massa kompisar från Bollnäs satt o parta. Stanna kvar där ett tag och drack en öl o prata innan jag o S gick hem till P för att göra oss klara för en kväll på stan..
Vi knäppte en massa flumkort och hade skoj.. =)

Vart skrämd till tusen också då Norling helt plötsligt studsade in via balkongvägen och skrämde skiten ur mig. Såg bara i ögonvrån att det var nån som kom inrusandes. Jag skrek för allt jag var värd och trodde att jag skulle bli mördad. Sandra skrek på bra hon också för att hon vart så rädd för att jag skrek så hemskt.. Trodde verkligen min sista stund var kommen där... Grrr!!!

Satt på förfesten ett bra tag gjorde vi innan vi gick ner mot stan o öltälten. Gick in på o´learys öltält där Mattias o hans kompisar var. Stannade bara en liten stund eftersom vi skulle vidare till Rådhustorgets öltält o lyssna på Midnight Express. Jag o Sandra jagade runt halva stan också för att hitta en bankomat som fungerade, vilket vi inte lyckades så bra med...
Vid 00 så skulle dem andra dra in på Grand men jag var inge sugen på det så jag gick till öltältet där Mattias var. Hittade inte på dem först så jag var nästan på väg att gå hem då det varken gick att ringa eller sms:a. Men precis då så såg jag min prins.. =)

Vi var kvar tills dem stängde kl 01 och sen gick vi och åt lite mat. Kinamat vart det.. starkt som bara den.. puh!! Sen stanna vi till på en godis butik och köpte med oss godis hem som vi mumsa på längs vägen..

Vart lite ledsen där när vi kommit hem då jag fick en del dumma tankar o funderingar. Men det är ju tur att jag har världens bästa pojkvän iaf...
Jag tycker om han så mycket så mycket att jag nästan blir lite rädd... tankar som att -tänk om han inte känner lika osv dyker ju upp fast man inte vill... Men man måste ju våga för att vinna.. och jag är ju inte direkt van att ha nån så här nära inpå mig. Men jag njuter av varje stund vi har tillsammans...
Tänk att äntligen få ha hittat rätt !! 

Idag när jag skulle ta bilen och åka efter Mattias hem till han så upptäcker jag att det är punka på bilen!! Men åååå!! Har inte direkt tur med bilar just nu känner jag... Blää!!

Nu ska jag ta och göra mig lite kvällsfika här och förbereda mig mentalt på att jag faktiskt ska upp o jobba imorgon igen...

Men det har vart en toppensemester iaf lär jag ju säga.. =))






Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe, den där balkongen verkar inte direkt säker o ha öppen - nu är det bevisat för andra gången! ;)

2006-08-14 @ 11:09:33
Postat av: Anna

Va skönt att få gå tillbaka till jobbet med alla dessa fina stunder och upplevelser i minnets behåll från sommaren =)

Postat av: Lauritshelena

Wonderful and informative web site. I will recomend this site... Excelent work

2008-05-12 @ 15:01:33
URL: http://www.pandablogs.com/lauritshelena

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback