Imorgon

Ja då ska jag få jobba igen efter 2 ½ vecka hemma med sjukdomar hos oss alla 3 och lediga dagar. Helt sjukt va lång tid ju!!
Imorgon är det kvällsjobb som gäller, för att redan på Tisdag förmodligen kommer att behöva vabba med Max igen.
Mattias blir hemma och vabbar med Max imorgon som behöver ett par dagar till för att bli "hel" igen. Skönt även för Mattias att få en dag hemma för att bli människa vilket han verkligen behöver efter magsjukan. Fast det värsta är ju att Max är så sjukt uttråkad stackarn av att bara vara hemma och inne alla dessa dagar. Pluttis!

Imorgon blir det till att ringa HC tidigt och höra oss för lite, bla behöver Max läkarintyg och sen ska vi diskutera lite om pencilinet han äter och varför hans förkylning/hosta snarare blivit värre sen han börja äta pencillinet. Det borde ju bli tvärtom?
Vilket fall som helst så hoppas jag Max får sova inatt och slippa hostan och att han vaknar upp piggare imorgon. 

Det känns som att jag bara skriver om sjukdomar nu för tiden, men det är ju det som upptar vår vardag just nu tyvärr önskar jag hade roligare information.

Ja så var OS över efter idag, 4 år tills nästa. Skidor har varit roligast att kolla på tycker jag. :-)
Vart ju precis ett brons i 5-milen. Hihi!!

Näe nu ska jag se om det är nå skoj på tvn. Tjing tjing!!

What tha` f**k

Imorse vart jag väckt av Mattias som säger att han mår jätteilla och har jätteont i magen. Som tur är mådde jag hyfsat bra när jag vaknade imorse.
Så det var bara ner och ta hand om Maxen och nu är det Mattias tur att vara isolerad på övervåningen. Det tog inte lång tid förrens han började att kräkas däruppe. Så nu har det tagit om även på han!!!!!

Måtte Max slippa denna omgång nu när han äter pencillin och dessutom har en jättejobbig rethosta. Det räcker så!!
Nu får det vara nog, får nippran snart av att vara instängd härhemma och Max blir ju måttligt rastlös stackarn.

Någon som har bra tips för hosta??


Lite nytt

Lite mer nytt i sybloggen

Sjukstuga nr 1

Ja det är vad vi har här i vårat lilla hus. Jag vart ju som sagt magsjuk förra söndagen och jag var dålig länge med ett illamående som satt i så fort jag var uppe. Så det var soffläge på mig i stort sett hela tiden dessa dagar. Hade sen ledig helg fre-sön vilket var skönt.
Men på lördagskvällen var det igång igen och denna gång var det Max som kräkte ner hela sig och sängen. Och natten till måndag var det Mattias tur. Så det var bara till att Vabba med Max måndag och tisdag, och nu även imorgon.
Som att det inte var nog så vaknade Max natten till i måndags och var ledsen från och till hela tiden, anade öronen och så var det ju oxå. Så nu går han på pencillin igen i 1 vecka. Max blir hemma hela veckan, men jag kan troligtvis jobba fredag kväll och lördag dag/kväll som är tänkt på mitt schema. Mattias är på bättringsvägen och då får han Vabba på fredag. Jag har då inte jobbat på 2 veckor pga lediga dagar och sjukdom. Helt sjukt!
VAB-ruari var det nya namnet på Februari.....

Nu ska jag passa på att sy lite innan jag ska krypa ner i sängen och sova.


;-)

Att få följa med på den här resan skulle ju inte vara fy skam.. ;-)
Nån som förstår vinken?? Hihi!!!

tjejplan-gry-510

Nominera någon du tycker är värd att få följa med på resan här....

Syfestivalen nästa

Japp så blir det, imorgonbitti bär det av till Stockholm/Älvsjö och ska kika på Syfestivalen. Som sällskap har jag min kära syster. Det ska bli skoj!!
En liten road-trip.

Update i sybloggen

Har äntligen uppdaterat lite i sybloggen.

Skydd mot solen

Då sommaren närmar sig och så även en förmodad utlandsresa så passa jag på att fynda lite solskyddskläder till Max. Denna hittade jag på rea på sunblock.se för 249 kr, ord pris 499 kr.
Sunblocks solskyddskläder har dessutom fått bäst i test så det känns toppen!!!

Gangstar

Imorgon släpper ju Gangstar sin vårkollektion och jag funderar på att ha ett party härhemma, tänkte bara höra hur intresset skulle vara om jag skulle ha ett.

Skulle du vilja komma på ett party härhemma hos mig om jag har ett nu i februari eller början på mars??



Sugen på??

Ja jag är lite smått sugen på att åka ner på Syfestivalen (mässa) en dag i Stockholm som är den 19-21 februari.
Skulle vara skoj att få klämma och känna på lite tyger och annat pyssel. Och kanske fynda nått oxå. ;-)


Nån som ska åka på det??

Ps. Gå in på sidan och var med och tävla om biljetter till festivalen för er som ska dit.


bild lånad från butik.barntyger.se

Härligt värre!!



Lyckan är stor när man får kladda med fingerfärg.


Lediga dagar

Ja nu har jag och Max 2 ledig dagar, eller en är ju redan avverkad idag.
Mattias är på konferans igen i 2 dagar, denna gång i Sthlm och jag har då tagit föräldraledigt, bla för att dagis inte öppnar förrens kl 06:30 och jag börjar kl 07:00 i Gävle. Det funkar inte tyvärr.
Så idag har vi myst hela dagen lång tillsammans. :-) Vi åkte och hämta mamma/mormor och sen åkte vi hem allihopa till syster Linda och hälsa på. Där vart vi bjuden på nybakt bröd. Mums!!

Vid 14-tiden åkte vi därifrån och skjutsade hem mamma/mormor för att sedan styra kosan mot Årsunda och hälsa på Susanne och lilla Ellen på 7 månader. Det var trevligt! Max börja leka på en gång med Ellens alla saker och kände sig som hemma där han. Många blöta pussar fick Max av hunden Sally oxå, vilket han bad om själv. Max vela inte åka hem sen utan sa att han vela stanna. Haha!!

Imorgon har vi inte så mkt inplanerat på fm, mer än några ärenden på stan. Vid 17-tiden är bjudna hem till Malin o Hugo, dit även Katarina och hennes lilla Thea ska komma. På tiden att jag får se underverket nu som hunnit bli på tok för gammal redan. Alltså tiden den rinner bara iväg.

På fredag ska jag jobba dag och slutar kl 15, sen är det ledigt i helgen igen. :-) Fast i helgen ska vi jobba härhemma istället, svida om till målare och måla trappen vit då vi förmodligen kommer att få hit mattläggare i veckan (ev måndag). Ska bli sååååå skönt att få det klart. :-)
Sen är det bara resten kvar. ;-)

Näe nu ska jag gå upp och lägga mig så jag orkar upp imöra .