Snart nytt år

Ja och detta 2008 har bjudit på barnskrik, blöjbyten, sömnlösa nätter, amningshjärna, spyor på kläder, snoriga näsor, kladdande med mat och ändå har det varit ett fantastiskt underbart år som jag absolut inte vill ha ogjort.
Samtidigt som jag fått upplevt en sååå lycklig tid så har jag även upplevt en jobbig tid med mammas cancerbesked och allt vad den hemska sjukdomen bär med sig.
Så nu hoppas jag verkligen på ett mycket bättre 2009, ser framemot allt vad detta kommande år har att erbjuda.
Skolan blir klar i december 2009 och förhoppningsvis kan jag då få användning av mina nyförvärvade kunskaper och byta bransch helt.
Max ska skolas in på dagis i januari och det ska bli underbart att få följa hans utveckling framöver, han kommer garanterat att lära sig att gå iaf under 2009 ;-)
Kanske vi får till badrumsrusten oxå under årets gång. Och en resa till solen vill vi gärna ta oss råd med.
Sen är det ju några bebisar som ska till att födas under 2009 också som vi ser framemot att få träffa.
Och jag ska ju gå och bli säljare för barnklädesmärket Gangstar så det ska bli en rolig utmaning.
Sen ska vi ju såklart mysa som familj och även som par mycket under detta år.

Så välkommen 2009!!!

Gott Nytt År!!!!

Tentaplugg

Ja idag var det så dax att ta tag i pluggandet inför tentan vi har den 9 januari i Privat försäkringskunskap. Så hela dagen har ägnats åt att sammanställa anteckningar och skriva ut föreläsningsmaterial och gjort iordning Försäkringsvillkoren så det är lätt att hitta i dem inför tentan. Pust!!

Lilleman har varit med mormor och lekt sen kl 10 idag och vi ska åka och hämta hem honom om ett litet tag.
Ikväll blir det bad härhemma för hela familjen så vi är riktigt rena inför morgondagen.

Imorgon är det ju nyårsafton och i år ska vi fira med Johan, Maria och lilla Theo hemma hos dem. Det ska bli skoj!! Får barnen leka lite och även vi vuxna då dem inhandlat ett Nintendo Wii. *ler*

Näe dax att kika runt på det viktigaste innan det är dax att hämta hem Lilleman.
Ha en trevlig kväll!!!

Max födelsedagsfirande

Max fyllde ju som sagt 1 år här den 14 december och jag har inte hunnit med att blogga om det så jag tänkte att det var på tiden nu.
På självaste födelsedagen hade vi ett kalas härhemma för släkten. De som kom och firade Max var Mamma/Mormor, Svärmor/Farmor, Pappa/Morfar, Moster Linda och hennes man Jerker och deras hund Ozzy, Moster Nathalie och Morbror Tim.
Vi bjöd på tårta, bullar och kakor. Och dagen till ära fick Max en alldeles egen tårta med ljus i.
Max var dock först lite skeptisk till tårtan men sen gav han sig på den och smakade på den. Det var väl sådär tyckte Max. Hihi!!
Max fick fina presenter bl a, ett släp till sin Bobby-car och 200 kr att köpa kläder för av Mormor och Natha och Tim. Av Linda med familj fick han ett par jättetuffa jeans, en stickad cardigan, Bamses känna-bok och 2 bilar.
Av Morfar fick Max 1000 kr att handla nått fint för.
Av Svärmor fick han Learning-puppy, traktor med släp med djur på.
Tack för alla fina presenter!!!

   

Den 20 december hade vi ett kalas härhemma för Max kompisar. Då det var så tätt inpå jul så var det många som hade förhinder och vissa var sjuka eller firade egna barn som fyllt år, men dem som kunde komma och fira Max var Theo och hans mamma Maria, Vendela och hennes mamma Heidi, Sandra, Ottilia och hennes mamma Therese.
Vi bjöd på tårta även denna gång. :-)
Och Max fick så fina presenter: Av Theo med familj fick han en kryptunnel och en bil. Av Vendela med familj fick han en nappburk från Cult Design. Av Sandra och Ottilia med familj fick han ett presentkort på Lilla Blå i Gävle och en haklapp. Supertack!!

  

En sockerbagare


Koncentration på hög nivå

Lillprinsens natt hos mormor

Nu ska vi strax åka och hämta Lillprinsen som sovit hos mamma/mormor. Och som vanligt har han sovit som en prins därhemma. Han hade somnat strax efter 19 men vaknat strax efter 20, men hade inte varit ledsen eller nått. Så mamma/mormor hade lagt sig breve och då hade han lagt sig på kudden igen och somnat om. Sen hade han sovit till kl 08 imorse utan att vakna en enda gång!!
Alltid när han sover borta sådär så sover han som en gud!!! Härhemma då vaknar han massa gånger på natten och grinar till och vill ha nappen eller hjälp att somna om. Busungen!!
Men superskönt för mamma/mormor att han sovit så bra! Det första han hade gjort när han vaknade var att le stort och gett mamma/mormor en stor puss. Mys på hög nivå!!

Själv sov man från 23 till 07:30 utan att vakna en enda gång. Hur skönt var inte det då??!!
Näe nu längtar jag snart ihjäl mig efter Lilleman här. Hihi!!


Min lilla familj. Och nej det är ingen bebis i magen för er som tror det, endast dålig hållning och dålig karaktär som ligger bakom. ;-)

Max och mormor

Just nu är Max hos sin mormor och har varit sen strax före 14, meningen är att han ska sova kvar och hon ringde nyss och berätta att han sov nu vårat underverk.
Max tycker så mycket om sin mormor och jag blir så glad av att se dem ihop.
Som ni redan vet har ju min mamma cancer och har opererat sig och fått cellgiftsbehandlingar. Efter op så vart det komplikationer med urinblåsan som nu ska opereras här i Januari i Uppsala. Mamma har även gjort en röntgen som visade att cancern är kvar. Ett tungt besked för oss alla.
Så nu väntar operation av cancern igen och förmodligen cellgifter på det. Dessa cellgifter tog nästan kål på mamma sist så dem kunde inte fullfölja alla behandlingar som dem skulle. Så det bävar man lite för hur det ska gå denna gång.

På julafton satt jag och beskådade mamma och Max och hur roligt dem har ihop. Max fullkomligt älskar sin mormor och det riktigt lyser om han när dem är ihop.
Tanken slog mig att det kanske är sista julen vi firar ihop och det kändes hårt. Ögonen tårfylldes och jag såg på mamma att hon faktiskt tänkte samma sak den här speciella julaftonen vi hade.
Så därför vill jag ge mamma så mycket Max-tid som möjligt och i den mån hon klarar av och orkar det pga sjukdomen. Mycket för mammas skull och även såklart för Max skull. Även om han inte skulle minnas så mycket av henne om hon skulle gå bort inom kort så är han präglad av henne och alla saker dem gjort och upplevt.
Sen får han lita på mitt minne och det jag berättar om hans och mormors upptåg.
Det känns hemskt att skriva såhär men det är faktiskt så illa att det tyvärr kommer att kunna ske.
Men som jag säger så många gånger, så är hoppet det sista som överger en. Och hoppas det gör jag verkligen!!!!
Mamma är ju inte ens 50 år och har hela livet framför sig. Det skulle vara så orättvist om hon inte fick fortsätta leva och njuta av sina barn och barnbarn.
Detta vart ett sorgligt inlägg, men detta är ju också en del av min vardag som jag behöver lufta mig om då och då.
Det jag hoppas på just nu i nuet är att Max får sova gott hos mormor inatt!!!

Älskade mor!!!


Annandagen

Idag fick jag en extra timmes sovmorgon, så skönt! Max har snurrat runt och gnällt i sängen inatt. Upptäckte idag att en av tänderna längst bak har brutit sig igenom så det kan ju bero på det...

Idag begav vi oss av till Köpis och tänkte spana in rean, men jisses vad folk!!! Vi åkte aldrig till Siba som det var tänkt utan nöjde oss med att bara gå på Köpis.
Hittade en stickad kofta åt Max för 79,50 på rea. Superbra!! Och så vart det lite mer kläder inhandlade till han bla en pyjamas och en tröja. Mattias hittade oxå kläder men dock inte på rea.

På eftermiddagen idag har vi vart till Hofors och firat jul med pappa/morfar. Där fick vi julklappar som bestod av ett kuvert med pengar. Det är standard från han. *ler*
Så nu har Max en del pengar att köpa grejjer för. Ska fundera ut nå bra till han. Just nu känns det som att han har massor av leksaker. Men nått han behöver är ju kastruller och sånt till hans nya spis som vi köpte så han kan laga mat åt oss. ;-)
Ikväll skulle vi ha vart ut till Årsunda på fest men eftersom Max inte är riktigt sig lik så stannade vi hemma. Blir för jobbigt för mamma/mormor att ha han på natten när han är så här. Men han ska få komma och vara med mamma/mormor antingen imorgon eller på söndag dagtid istället.
Imorgon ska vi förmodligen upp på stan och byta lite julklappar och så.
Näe nu ska jag gå ner och ta Max ett tag så Mattias får mysa i fred ett tag oxå. *ler*


Gofisen i sin pulka

Julafton och Juldagen

Julafton började vi med att äta en god frukost hela familjen och öppna paketen som tomten lämnat i julstrumpan. :-)
På förmiddagen fick Max ta sig ett bad och mamma/mormor dök upp vid lunch.
Vi hjälptes åt att förbereda maten och duka och göra klart innan de andra dök upp vid 14:00 tiden. De andra bestod av Linda, Jerker, Ozzy , Nathalie, Tim och Svärmor.
Vi kollade på Kalle Anka vid 15 och drack glögg/julmust och åt pepparkakor till det. Sen var det så dax för det årliga julbordet som dignar över med massor av mat. Man äter tills man nästan storknar!!
Efter maten var det så dax för julklappsutdelning och Max hög var stoooor. Tack för alla fina klappar han fick!!

Keyboard med djurläten, Duplo-lego, Nalle Puh-tält, Grävmaskin med gubbar till, Tåg med djur, Bilgarage, 3 pyjamasar, 3 DVD med Teletubbies, Giraff som var som en bana för bollar, katt-handdocka, klossar, flygplanskudde, verktygslåda, spis, lastbil, DVD med Postis Per, vattenflaska, 500 kr. Ja det är säkert nått mer jag glömt.

Vi i våran familj hade bestämt i år att bara köpa en 100 kr julklapp som vi bytte sinsemellan och där fick vi en bok med roliga historier.
Av svärmor fick jag ett presentkort på Annas topp till tå, en tröja, en prenumeration på tidningen Må Bra, ett halsband och ett startkapital till inköp av Gangstar kollektionen. :-)
Av Mattias fick jag ett fint set med bh och trosa. ;-)

Efter julklappsutdelningen tog vi och körde några omgångar Buzz och sedan skrålade vi Singstar långt in på natten. Max han lämnade in handduken vid kl 23. Men stackarn har sovit dåligt inatt pga att han blivit förkyld plutten.

Idag vaknade jag och Max vid 9:30 efter en lite jobbig natt med lite sömn. Mattias var iväg och spelade bandy med kompisarna och vi slappade härhemma och lekte med Max alla nya saker innan det var dax att göra sig redo för att åka till Storvik och fira lite jul med svärmor, Mattias bror och familj.
Vi käkade lite julemat och sen öppnade vi lite mer klappar.

Max fick en skiva med sånger där dem sjunger hans namn, en Max bil-bok och ett pussel av Mattias bror med familj.
Jag och Mattias fick en ljusstake av dem.

Sen åkte vi hemåt och har bara myst härhemma och är ganska trötta allihopa. max han slocknade strax före 19 men jag hör att han är vaken nu och gråter däruppe. Han är nog övertrött efter en hel del timmars sömn att ta igen och en kombination med förkylningen. Pluttis!!

Ja detta var en kort resumé av julen hittills. Imorgon väntar julmiddag hos min pappa.
Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och sova ikapp timmarna jag missade inatt så jag orkar med morgondagen.

God Jul!!!

Tack för alla fina julkort vi fått!!
I år har vi inte hunnit skickat några, tanken var att göra ett julkort med Max men tiden fanns aldrig. Men idag tog jag tag i saken, bättre sent än aldrig. Men min lille kille var inte så villig att vara behjälplig så man tager vad man får. ;-)
Här kommer iallfall en julhälsning från oss till er alla!!!


Resan till Lanzarote


Som ni läst tidigare så har vi haft otroligt kasst väder därnere. Nog för att det kan vara lite sämre dagar där i just den tiden men så här många dagar i sträck med dåligt väder brukar dem inte ha. Så typiskt att vi prickade in alla dem dagarna då.
Max och jag är dem enda som badat och med bada var då att doppa oss till knäna i barnpoolen som dessutom var kall. Brrr!! Vi som shoppade badgrejjer till Max därnere som vi skulle få användning av men icke sa nicke. Bara att ta med dem hem igen oanvända.

Men visst visade sig solen litegrann, en av gångerna så började det dessutom regna när solen äntligen kom fram. Haha!!! Solen kunde vara framme några minuter i taget innan den hittade sig in bakom molnen igen i nån timme.
Så bruna är vi inte, snarare vinterbleka.
Jo förresten solen kom fram ordentligt sista dagen, men kruxet var då att den kom fram 30 minuter innan våran buss skulle avgå till flygplatsen. Så sol och värme har vi inte varit bortskämda med. Snarare kyla och blåst!!

Hotellet var ju ett 4-stjärnigt hotell, Sol Lanzarote. Vi fick våra rum lite längre bort än från huvudbyggnaden så vi hade lite jobbiga backar upp dit som man fick kämpa sig uppför med vagnen, fast det var skönt att få röra på sig efter all mat man proppade i sig under resan. För vi reste ju med All-Inclusive och det var superskönt att slippa tänka på vad och vart man ska äta varje dag. Det va en riktigt stor buffé med massor av olika mat att välja på och kockar som stod och stekte färsk fisk, kött och kyckling. Så mat vart vi aldrig utan utan snarare att man vräkte i sig alldeles för mkt varje gång.
I brist på solen vart ju maten ett substitut istället. ;-)

Max har verkligen gillat att resa. Han har vinkat åt alla och verkligen charmat varenda en på hela resan. Flygresan ner gick bra förrutom att jag vart åksjuk och kräktes och mådde skit, men efter nån timme fick jag en tablett av flygvärdinnorna och illamåendet släppte efter ca 1 timme. Pust!! Som tur var var Max inte så mammig då. Hemresan gick helt kanon med Max och med mig då jag förebyggde med en åksjuketablett. Men när vi väl klev på fick vi reda på att vi lära mellanlanda i Portugal för tankning av planet.
Det blåset så hemskt på Lanzarote då så dem kunde inte starta med full tank. Så hemresan tog närmare 8 timmar istället för närmare 6 som det skulle ha tagit. Pust!! Men Max han skötte sig exemplariskt under hela resan förrutom dem 2 bajsblöjorna han såg till att vi fick byta på minimala toaletten. ;-)

Med facit på handen så skulle vi lätt ha kunnat åkt till Thailand med Max, men kruxet var att jag inte kunde vara ledig i 2 veckor. men nästa gång så blir det att åka till et tställe med större solchanser.
Men det var iaf skönt att få komma iväg en sväng och slippa bylsa på sig och Max en massa vinterkläder.

Så vad gjorde vi där nere??
Vi roade oss med att gå mkt längs med strandpromenaden som sträckte sig in till Puerto del Carmens centrum, shoppade i affärerna, kollade på flygplanen som flög in och landade på flygplatesen som låg en bit från hotellet, gick på en djurpark och fick vara med på en superhäftig örnshow!, jag gick till frissan, jag och Mattias var ut en kväll och roade oss, vi satt på hotellets bar och kollade på olika shower som dem hade varje kväll. Ja det var väl delar av vad vi syssalde med.

Här kommer lite bilder:

Mattias och Max utanför puben där M kollade på fotboll


Max, jag och svärmot i foajen. Bus på G!!


Max har hittat en dinosaurie


Vid poolen


Max hälsar på Pippi Långstrumps häst


På örnshowen


Så här solade vi


Max modellar och smilar inför kameran


Flygplan som är på väg att landa


Mina fina killar på stranden


Hejja Brynäs!!


Max i den fina mössan han fick i present av Persson med familj.

Natten

Max har sovit oroligt under den första delen av natten, men kunde inte ge han mer alvedon eftersom han fick en dos innan han la sig. Men vid en 01:30 var det så dax för en till dos, han kändes superhet men tempen visade bara 38,2, men han fick en alvedonsupp och sen somnade han om gott efter ett tag Lilleman.
Båda mina killar sover än och jag ska nu smyga iväg till skolan för den sista dagen innan jullovet väntar. Fast det blir inte direkt nått jullov då jag har en etikuppgift som ska vara inlämnad nästa vecka, en hemtenta i rättskunskap som ska göras och så ska jag plugga inför en salstenta i Försäkringskunskap. Så nog finns det att göra allt. Men så är det ju att plugga.
Ha en skön dag nu allihopa!!!

Tävling hos Nikita


Jag med och tävlar om TVÅ presentkort värda 200kr/st hos
Fridolina
i Nikitas blogg.

No time

Ja ni tiden rinner verkligen iväg om dagarna. Har verkligen haft fullt upp den här veckan. Har inte alls hunnit det jag velat. Men nu hoppas jag det börjar lugna ner sig lite.
Har ju en skolvecka nu, den sista inför jullovet. Och vi har gått till kl 17 om dagarna förrutom igår då vi avslutade dagen med tenta i rättskunskap. Den gick hyfsat bra så jag blir iaf godkänd. Men jag har inget större hopp för ett högre betyg på tentan heller eftersom jag inte hunnit pluggat så mkt som jag velat och borde. Men men....
Sen har det varit väldigt turbulent på ett annat plan igår och idag så mkt energi och många timmar i telefon har spenderats till det.
Så det är en del som fått släpat efter, men så lär det bli då man inte är mer än människa.
Dessutom har Gangstar-kläderna kommit igår kväll, men har inte haft tid att meddela alla om det. Ska försöka att hinna det imorgon under dagen.
Som grädde på moset så fick Max feber ikväll och har 38,6 lillplutten. Men nu sover han äntligen efter en gnällig kväll. Men det är ju sviter efter sprutan han fick idag på BVC. Max väger nu 12,3 kg så han har inte ökat så mkt i vikt, men skjutit desto mer på längden då han är 81 cm lång nu. Stora killen!!!

Bloggning om resan och födelsedagen kommer sen som lovat.

Lite "to do" resterande dagar av denna vecka:

Torsdag: Skola 8:30-12:30, sen möte med FK till ca kl 13
Fredag: Ledig!!! På kvällen ska vi på julgröt hos Malin och Daniel om Hugo blivit frisk
Lördag: Max ska ha kalas för lite vänner kl 14:00
Söndag: Anna kommer på besök.

Ev kanske jag tänkte att vi skulle hinna med att shoppa lite julklappar på fredag förmiddag. Men vi får se hur orken känns. Nu ska jag kika på lite bloggar här innan jag ska skutta ne ri sängen och få min skönhetssömn. ;-)



Årets tomtenisse

Liten update

Max tackar så hemskt mycket för alla gratulationer och all uppvaktning han fått på sin födelsedag!!
Födelsedagen igår var mycket lyckad och Max trivdes som fisken i vattnet med all uppmärksamhet.
Jättefina prersenter fick han oxå. Tackar!!
Tänkte skriva ett större inlägg sedan om födelsedagen så ni får nöjja er med detta så länge.
Idag har jag varit i skolan hela dagen till kl 17 och sen har jag suttit och pluggat inför en tenta jag har imorgon, så jag känner att tiden inte finns till bloggandet just nu. Därav detta korta inlägg.
Här kommer en liten bild från födelsedagen iaf.


Max får sin allra första tårta och ser lite fundersam ut och undrar om den verkligen är till han. Behöver jag nämna att skeden inte användes så flitigt utan händerna fick fungera som redskap. Dessutom så käkade faktiskt Ozzy (syrrans hund) upp skeden sen. Haha!!

Max 1år

Ett helt år har gått sen vi fick möta dig våran älskade son för första gången, vilket var en underbar upplevelse. Vi har haft ett underbart år där du lärt dig så mycket. Helt otroligt vad du kan!!!
Idag ska vi fira dig med tårta, ballonger och paket.
Så ett stort Grattis till dig älskade Max!!!


Ja må han leva, ja må han leva.....





Max önskar sig....

Ja Max fyller ju år imorgon, den 14 December och sen nalkas ju julafton den 24 December. Så det är en del firande för honom med paketöppning. Men så blir det ju för han, man får tänka på att han faktiskt får vänta ett helt år tills nästa gång han får öppna paket igen.

Har fått många förfrågningar om vad han önskar sig och därför knåpar jag ihop en liten önskelista för Max:

Kläder - Gärna presentkort på b la POP, H&M, Lindex, annars är det strl 86 som gäller
Leksaker - t.ex.
Kryptunnel
Duplo Lego
MegaBlocks
Fischer price leksaker
Sångpåse, finns även extra figurer att köpa till
Böcker i alla former,
tex, de som låter, de man kan öppna luckor i och vanliga
Babybjörn mattallrik+skedar
Nappburk, cult design
Bilar
Musikinstrument,
han har maraccas redan men gärna andra som typ trummor och xylofon
     


Pepparkakan


Max i sin fina pepparkaksutstyrsel och smilar på begäran åt kameran vilket är hans nya konst. Så fort kameran åker fram ska han göra sig till och le. Fotomodell som yrke senare i livet kanske?? ;-)

Hej Sverige!!

Nu är vi hemma igen! Kom hem 01:30 inatt. Tänkte bara skriva ett kort inlägg så att ni vet att vi överlevt. ;-)
Kallt var det iaf på Lanzarote (brrrr!!!) och ingen sol så vi är bleka som lakan. Men vi har iaf ätit och sovit gott!!
Härhemma har vi en liten pepparkaksgubbe som far omkring idag Luciadagen till ära.
Idag ska Max få vara hos sin mormor medans vi föräldrar ska ordna inför kalaset Max ska ha för släkten imorgon. Så nu ska vi sätta lite fart här.

Vi ses snart!!!


Max vill också säga Hejdå innan vi åker och berättar stolt att han faktiskt fyller 1 år 2 dagar efter hemkomsten. Vi ses snart!!!

Nu far vi snart!!

Tänkte blogga en sista gång nu innan vi far, vi åker ju ner till Arlanda imorgon på eftermiddagen och tar in på hotell en natt sen på fredag morgon går planet mot Lanzarote.
Ska bli så skönt att komma bort lite, men just nu är det tydligen kallt därnere. Hoppas det vänder fort!!!

Ett annat litet orosmoln är Max förkylning som inte vill släppa och bli bättre, nu har stackarn fått hosta också. Inte så mycket som duger om dagarna härhemma, mest famnen om han ska vara nöjd.
Så jag ringde till häsocentralen idag och vi ska ringa imorgon och få en akuttid för att kolla upp han imorgon innan vi åker så han inte har halsfluss eller öroninflammation eller nått sånt. Skönt att få checka upp det innan vi åker.

Så nu får ni ha det så bra härhemma så är vi åter i Sverige sent på fredag kväll den 12:e. Vi hörs och ses!!!
Lanzarote here we comes!!!




Tisdag och 3 dagar kvar

Dagen idag har svischat förbi!! Vi klev upp strax efter 08:30 efter en orolig natt för Max. Stackarn är inte frisk än, nu känns han rosslig också. typiskt!! Men hoppas det ger med sig snart.
Sen pluggade jag till tentan och sen var det dax att äta lunch och duscha och göra sig klar inför avfärd mot Gävle. hela familjen följde med då vi hade lite andra ärenden dit oxå. Bla växla in pengar och hämta pass och barnvagn.

Intervjun gick bra och det var precis som att vara på en anställningsintervju. Jag ställde nog en hel del frågor. Haha!! Verkar iaf vara ett intressant jobb. :-)
Han hade googlat på mitt namn sa han och fått fram ett gocart resultat på mig. Haha!!! Men det var ju passande då praktiken är inom motorskador. *ler*
Så nästa vecka avgörs det om vem som får ha praktik där. ;-)

Imorgon ska vi upp tidigt och tvätta i tvättstugan som finns härute. Våran tvättmaskin har ju som sagt skurit ihop så lägligt inför resan. Så det är del packning kvar att ta tag i så satt säga.

Nu ska jag slänga mig i soffan här. Natti natt!!


Måndag och 4 dagar kvar

Idag har vi träffats i skolan och gjort ett grupparbete där vi jämfört Länsförsäkringars hem och villavillkor med Vestas. Var ganska drygt men intressant hur mkt det ändå kan skilja.

Vid lunch hade det ringt nån med hemligt nummer på mobilen och även Mattias hade ringt men jag hade inte hört det. Så jag ringde upp Mattias och då sa han att en kille från Folksam hade ringt mig angående en praktikplats som jag har sökt. Folksam behövde en praktikant men för att få den platsen lära man ansöka som man gör vid en jobbansökan och jag ringde upp han och han vela att jag skulle komma på en intervju... Jisses vad seriöst, det är ju ändå bara en praktikplats. Fast iofs dem passar väl även kanske på att välja in sådana som dem kan tänkas vilja ha sedan som framtida arbetskamrater. Så det är jätteskoj att ha blivit utvald att få gå på intervju. Men samtidigt jättenervöst!! För jag ska dit redan imorgon. Gulp!!

Ikväll har vi packat en del härhemma och vart iväg till en granne och köpt polletter till tvättstugan. Våran nya tvättmaskin har så lagomt till resan gått sönder. Blääää!! Men en tekniker ska komma och kolla på den för den är ju bara 6 måander gammal eller ung kanske man ska säga. ;-)

Idag är det 4 dagar kvar tills vi sticker eller rättare sagt 3 dagar kvar tills vi drar till Arlanda för att bo på hotell en natt före. :-)

Nu ska jag gå och ta ur linserna här och ta mig en mandarin tror jag.