Vi testar

att låta Max bara få sova 1½ timmes middag på dan nu from idag och hoppas på att han sover bättre.
Ikväll har han inte alls varit nå gnällig som man ju kunde tro att han skulle kunna vara. Han har varit en riktig myskille. *älskade barn*
Idag efter dagis var vi in en sväng och grejjade lite innan vi gick ut i lekparken här utanför och Max styrde sina numera snabba steg mot gungorna och där stod jag och gungade han i över en halvtimme för sen kom Max farmor och fortsatte gunga på. Han bara älskar att gunga. Men tyvärr är babygungan trasig så han får nöja sig med en gunga som är ett dubbelt bildäck där han sitter längst ner. Men han njuter i fulla drag!!!
Så fort Max kommer ner på nedervåningen på morgonen så tar han sina skor och vill ut. Klockan 06.... *ler*

Idag har jag även hunnit fått negativt besked om sommarjobb där jag hade praktiken inom privat försäkring, trist men sånt är livet och deras förslut...
Men bara att ta nya tag så idag har jag sökt 2 nya jobb så nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Nu ska jag i säng här så jag hinner få några timmars sömn innan klockan ringer.


Max favorit sysselsättning inomhus. Riva ut alla skor och det händer VARJE dag.....

Helgen

Åhh vilken underbart skön helg detta har varit. Solen har skinit på oss och vi har grillat gotta.
Max har lekt ute hela helgen och han har inte velat gå in och de gånger man lärat gå in så har han varit jättearg. Han har verkligen älskat att varit ute och lekt och promenerat iväg på lite strapatser.
Jag och M har börjat ett lite nyttigare liv sen i måndags vilket innebär att vi bla har varit godisfri sen dess. Inte det lättaste lär jag säga, men det har gått ok.

Imorgon är det skolvecka igen på Högskolan, iofs bara en 3 dagars vecka. Nice!!

Nu ska jag se hur det går för M med nattningen av Max som visst är övertrött och vägrar sova däruppe. Tänk om dem bara förstod att om de la sig ner och varvade ner så skulle de somna.


Ut på äventyr!!!

Sovning

Hur länge sover era 1-åringar på dagtid???

Gangstar värdinneerbjudande i maj

Under Maj månad har Gangstar ett kanonerbjudande!!!

Alla som går på ett party under Maj får köpa 4 plagg men behöver bara betala för 3.

Väljer man att vara värdinna för ett party får man högsta värdinnebonusen som är på 260 kr om man får ihop 4 betalande gäster plus sig själv. Lyckas man få ihop 7 betalande gäster plus sig själv får man dessutom ett vuxenplagg på köpet, självklart gäller även ta 4 betala för 3 för värdinnan.
Bättre än så här kan det knappt bli!!!!

Så ta chansen och boka ett party med mig i Maj.  
min mail .......

Det blir mycket "gratis" för dem som handlar och speciellt för värdinnan!!

Så orättvist

Tårarna rinner längs med kinderna och jag riktigt lider med denna familj som behövt mist sitt barn i denna hemska sjukdom. En förälders mardröm.....
RIP Victor, himlens starkaste kämpe  

Max chockar

Ja i 2 nätter på raken nu har Max sovit väldigt bra, i förrgår natt sov han 19:20-04:30 utan att vakna en enda gång och inatt sov han 19:45 till 02:30 och sen har jag hämtat in han till mig och så har han sovit vidare till 06.
Så vi har verkligen varit bortskämda nu, hoppas det håller i sig ett tag iaf. :-)

Påskledigheten

Denna påsk har vi inte ätit en gnutta påskmat faktiskt, trot eller ej. För det första så har vårat kylskåp pajjat lagom till påsk så nu väntar vi tills det blir vardag imorgon så vi kan få det fixat om det går eller så lär vi inhandla ett nytt. Billigt och bra!! Detta år är verkligen en prövningens-år för oss tror jag. Men desto mer flyt åren framöver kanske??

Ja nog om detta. Tänkte att jag skulle återge delar av  helgen i lite bilder.
Denna helg har ju bjudit på mycket sol. Lovely!!


Max gungar med mormor. Solen i ögonen och allt. *ler*


Max matar fåglarna med mormor, men bäst var ändå att stoppa brödet i munnen på sig själv. Hihi!!


Max står och beundrar bilarna som åker förbi på vägen


Så här lycklig vart han när dem åkt förbi. Klappa händerna!!!


Käkar russin som påskharen kom med. Mums!!


Dansa till Nicke och Nillas musikvideos är kanon tycker Max!!!


Max modellar i sina fina Gangstar kläder. Nyinköpta shortsen Filippa och tröjan August.


Gangstar från topp till tå. Ser ni hans snygga basketkängor i svart skinn från La Redoute.

Ja det var lite från våran helg. Vi spenderade den till största delen utomhus i solen. Fick även besök av Nisse och Susanne och hennes 2 tonårsgrabbar. S mage var så go och rund så!!
Igår var vi även en sväng till Perra och Karin med deras 3 barn. Max röjjde runt därhemma som att han bodde där. Haha!!

Mattias stackarn har gått och blvit sjuk han, ont i halsen har han. Hoppas det ger med sig snart och att vi andra klarar oss.
Näe nu ska jag ta och krypa ner i sängen och få några timmars sömn innan man ska upp igen. Praktiken som hägrar igen. Dock sista veckan....


Tävla hos Nikita


Jag tävlar om ett tjejpaket/killpaket från
Rokcefella 
Hos
Nikita
Tävla HÄR du med!

Glad Påsk!!


Nerdragningar överallt...

Ja fy det är så trist för alla som blir drabbade på ett eller annat vis. Nu är det våran tur tyvärr.

Inom Sandvikens kommun som vi ju bor i ska dem dra ner dagispersonal för att få budgeten att gå ihop när staten inte tänker ge kommunerna så mkt bidrag framöver.
Ja då drabbas barnen..... mindre personal på avdelningarna och större grupper på dem äldre avdelningarna, men det ska bli mindre barn på småbarnsavdelningarna men vad gör väl det när dem tar bort personal iaf.
Dessutom ska det bli mindre med mat åt barnen. What!!!!
Jag får nog ta och börja skicka med min matglade son mat till dagis så han inte svälter.

Detta hade föräldrarna blivit informerade om i måndags via lappar som delats ut på förskolorna, vi har ju inte vart till dagis än men får väl se vad dem säger imorgon när vi lämnar Maxen.

Det känns så jäkla trist att dem drar ner på sånt som drabbar barnen, det kommer bara att kosta samhället mer i slutändan iaf. Dem sparar just nu men inte på sikt tyvärr....
Näe det känns olustigt att behöva lämna på dagis med ännu mindre personal som kan se våra barn och deras behov.
Dagens ris till politikerna!!!!

Max

Det händer såå mkt med Max nu så man hinner inte med riktigt.
Idag när vi gick förbi en gunghäst i lekparken så sa Mattias typ att titta där är hästen, efter en liten stund gav Max ifrån sig ett gnäggande ljud, men vi trodde inte riktigt på det först att han menade just hästen, Så jag frågade Max hur hästen låter och mkt riktigt så lät han som en häst igen. Knappt jag kan ju det. Haha!!!

Om vi säger ifrån till han när han inte får göra nånting tex trycka på och av dekodern då vänder han sig till oss bannar oss och hytter med fingret och säger : -Ajaj.

Han älskar att gömma saker och att leta på det han gömt, ibland hittar han inte sakerna på en gång och då utbrister han förvånat: -Mähh

Ja det är bara en del av grejjerna han har för sig nu. Han blir så stor, han var ju nyss den där lilla plutten som bodde vid mitt bröst dygnet runt. Älskade barn!!!



The news!!!

Häromdagen kom mitt egna beställda paket till Max med vårens nyheter från GANGSTAR. Och jag bara älskar det jag har köpt åt han!!! Såååå nöjd!

Detta vart inhandlat åt han så än så länge.

Shortsen FILIPPA, dem är bara sååå snygga på!!


Jeansshortsen JOEN, supersnygga live!! Tyvärr redan slut i dem mindre storlekarna.


Linne med brottarrygg SIXTEN, så tufft!!


Ja det var vad jag handlade just nu och jag vart verkligen kanonnöjd!! De svart/vita shortsen har han fått haft på sig idag inne nu när han haft så hög feber. Perfekt!!




Detta är de andra nyheterna som släpptes den 27 mars:
  
           MALTE
 
        NORA ROSA
 
          PETTER

          ROCKY

         
               SIXTEN BLÅ
   
           SIXTEN ROSA
 
          SIXTEN SVART
              

 
        STINA GRÖN

  
          STINA SVART

 
           TUVA


          SALLY
                                                


Är någon sugen på att shoppa eller ha ett party så är det bara att hojta till. Det tar slut fort nu så bäst att skynda om man vill vara på den säkra sidan.

min mail   ......

39,4

ja det är vad Max hade i feber nu sist vid lunch. Stackarn!! Han är såååå slut och slö pluttisen. Nu sover han gott efter lite alvedon.
Vaknade i natt av att Max låg och feberyrade inne i sitt rum. Så på förmiddagen var Mattias hemma och vab:ade och jag åkte in en sväng på praktiken för medlyssning och åkte sen hem vid lunch, så nu är Mattias och jobbar.
Hoppas han piggar på sig fort och att febern sänks, gillar inte när han har så här hög feber. Man blir lite orolig!!

Njut av solen idag ni om kan!!!

Återigen tack allihopa!!!

Ja nu är födelsedagen förbi och jag har haft det så bra man kan ha det . I torsdags så kom pappa, svärmor, syrran och Jerker och så Ozzy såklart förbi och grattade mig på min stora dag. *ler*
Jag fick så mkt fina presenter och allt var perfekt. :-)
Av Pappa fick jag pengar, av syster med familj fick jag presentkort på Annas topp till tå, av svärmor fick jag presentkort på 2 olika klädbutiker i Sandviken.
På morgonen vart jag grattad på sängen av mina 2 favoritkillar och fick ett presntkort på Bellisima på en lyxbehandling där det ingick massage, ansiktsbehandling, frans och brynfärg och handmassage och en hel del mer. Lovely!!

Så nu kan jag gå och njuta massor med olika behandlingar här framöver för inte nog med alla dessa fina presenter så fick jag en del av mina vänner oxå.
Med posten i fredags kom ett paket från Anna där hon skickat med ett halsband som hon gjort själv och en ljuspåse och halsbandet var verkligen sååå mkt Tina, ska visa bild på det så fort jag tar mig i kragen och lägger in lite bilder.
I Lördags hade jag ju som sagt fest för mina tjejkompisar och av Katarina, Malin och 3 arbetskamrater fick jag presentkort på Anna topp till tå. Av Jenny, Sandra, Stina och Therese fick jag presentkort på Bellissima på behandling. Av Heidi fick jag ett jättefint armband från Pilgrim.
Så tack än en gång för alla superfina presenter och all uppvaktning på min 30-årsdag!!

I går var jag ut på krogen för första gången på skitlänge, och det var faktiskt riktigt skoj att komma ut en sväng och svänga sina lurviga på dansgolvet. Det vart bara jag och Malin som gick ut tillslut men vi hade det riktigt trevligt. :-)

Nu är det dax för mig att hoppa i säng här och få lite sömn innan väckarklockan ringer och man lär upp till praktiken igen. Som tur är är det bara till Gävle jag ska åka imorgon. Sov så gott nu!!!

Idag är det ingen vanlig dag...

för idag är det min födelsedag. :-)
30 år har nu gått sen jag såg världens ljus för första gången.

Idag ska jag fira det med lite shopping och sen lite fika på eftermiddagen med lite nära och kära.
Stackars mamma är kvar i Uppsala än hon så hon kan inte vara med.

På Lördag blir det fest!!!!

Ha en bra dag!!!