Sjukt X 2

Ja mina killar är ju sjuka båda två stackrarna!!
Mattias är jätteförkyld, hostig och superhängig. Han är hemma från jobbet idag.
Max har fått feber stackarn och en hemsk hosta. Slemmig är han också lilleman. Plutt!!!
Dagen idag har mest bestått av att haft Max sovandes i min famn. Kamin värre!! Febern pendlar mellan 37,9 och 38,4. Är han lika imorgon så ringer jag rådgivningen tänkte jag.
Har precis varit på apoteket och fyllt på förrådet härhemma. Så nu har vi så vi klarar oss ett tag tror jag.
Hoppas jag slipper undan förkylningen så jag kan fortsätta ta hant om mina grabbar.

Nu ska jag se till Lilleman som nyss vaknat.



Så här busig är Max när han är frisk

Vilken pärs!!

Ja igår var det ju som sagt dags för party och grillning i Årsunda.
Vi åkte ut till kl 17 och Max somnade i bilstolen dit. Men sen när han vaknade var han på väldens sämsta humör och det var bara Mamma som gällde. Han gallskrek och var nästintill otröstlig ibland.

Han har ju gått och blivit förkyld också Lilleman och har fått hosta stackarn. Så inte undra på att han var på dåligt humör och mammig.
Men vi stannade iaf nästan tills kl 21 så vi hann med att äta grillat och äta efterrätt. Mums!!
Fast jag kunde ju inte va så social direkt eftersom Max skrek så fort nån råka titta på honom typ.

Men vi hann uppleva en hel del trots allt. Anders lyckades pricka en fågel när han låna våran bil och som dessutom fastnade i våran grill på bilen. Stackars fågel!!
Mattias han lyckades ta fel jacka hem och tog Perras. Vi upptäckte det inte förrens vi var på Ica Maxi i Sandviken. Haha!!! Var det vinet tro?? ;-)

I natt har jag haft 2 sjuklingar härhemma. Mattias är förkyld och har ont i halsen så han har inte kunnat sovit i natt och har legat nere på soffan för att inte störa oss.
Max han har haft jordens hosta men ändå sovit ganska bra ändå lillgubben.

Idag ska jag iväg på klädparty hos Malin i Forsbacka. Ska bli kul och se vad det är för kläder.
Men känns lite jobbigt att lämna sjuklingarna hemma. Ska försöka se till så att Mattias sover en stund nu så han orkar med Max sen.

So long!!!

Underbart!!

Ja Max han amma sista gången strax före 21 igår och sen vela han inte vakna för att ha mat förrens kl 05:15 imorse. Gissa om det var underbart!! Men när jag ammat honom så lära jag tyvärr kliva upp för att pumpa ur mitt andra bröst som var sprängfyllt. Sen sov vi vidare till 8:30 och här är vi nu.
Ska käka frukost nu och sen ska hela familjen gå upp på stan och kika lite.
Ikväll ska vi på party i Årsunda. Blir årets första grillning då. Mums!!
Näe nu ska jag sätta lite fart!!

Lite update

I Onsdags var vi ju till Gävle och strosade på stan. Sandras syrra och hennes son var med en sväng och åt med oss på nian. Sen kom även Andreas och Therese som hade vart på Ultraljud och fått sett sin lilla tjej. Mysigt!!
Kollade i lite affärer och det enda jag shoppa var en söt solhatt åt Max och ett par solglasögon åt mig.

Igår torsdag så kom mamma förbi en snabbis och myste med Max, sen kom Linda och Nelly vid 11 och vi gick upp på stan i det helt underbara vädret. Spanade in Kapp Ahl som ju öppnade igår i Sandviken. Men för min del så var det på tok för mkt folk och för lång kö. Men dem hade mkt fina barnkläder iaf. Och där får man ju som oftast rabattkuponger på 25% så det är ju bra. :-)
Hitta en tuff keps där som jag ska köpa till Max sen som han kan ha i sommar. Fanns även en del fina kortärmade bodyn. Det är dax att börja använda sånna snart om denna värme ska fortsätta. Vi har ju en varmblodig liten kille vi.
Sen vid 14 var det dax för föräldrautbildning igen och denna gång handlade det ju om mat. Vi kokade potatis och morötter som vi fick mosa och dem som vela fick ge sitt barn. Jag testade potatis till Max och han gillade det verkligen inte. Han kväljde sig och trodde nog att han skulle dö. Så äckligt såg det ut.
Han trodde nog att han skulle få gröt. Haha!!
Sen gick vi till Mattias jobb och hälsa på en sväng innna vi styrde stegen hemåt.

Idag ska vi till Järbo och hälsa på Jenny och Alva. Ska bli kul!!! Blir bjudna på mat där och så ska vi ta en tur med vagnarna och få lite motion. :-)

Max sover än han och har sovit sen 21 igår med uppehåll för mat vid 02 och 07. Men det är väl snart dax för han att vakna när han sovit så bra.
Jag ska kika runt lite nu på lite bloggar och så innan jag ska göra dag med mig själv.
Ha en underbar dag i solen!!!

Onsdag

Idag ska jag och Max åka in till Gävle och umgås med Sandra. Det ser vi framemot. :-)
Max han sover än han och jag har hunnit duschat. Nice!!

Satt igår i vardagsrummet och titta på tv när Mattias matade Max med gröt på kvällen och det lät som att han tyckte det var jättegott för gud så han mmm:ade och smaskade. Hihi!!

Igår knölade Max en del innan han somnade för natten. Vi gick och la oss kl 20 och han somnade men vaknade efter 30 minuter och vi låg kvar i sängen och myste och sen somna han om igen vid en 21:15 och sov sen till 00 då han fick lite mat och sen somna han om till 03 och fick mer mat och då tog det nästan 1 timme innan han somnade om ordentligt igen.
Och vid 6:30 vakna han igen och fick en ny blöja på och mer mat. Och då passade han på att bajsa så då var det bara att kliva upp och byta blöjan. Hehe!!
Sen somna han om igen iaf vid en 8 och har sovit sen dess. men nu hör jag att han är vaken däruppe så nu ska jag skynda göra dag med han så vi kommer iväg i tid.
So long!!!

Världens finaste lilla kille

image352

Invigning av sittvagnen

image351

Tittar nyfiket på när pappa klipper vinbärsbuskarna. Spännande!!!

Glädje

image350

Jag hjälper till med tungan... Hihi!!!

Nu är det kaos!!

Ja fy fabian alltså för allt detta. Hur mkt mer orkar man?? Hur mkt ska man ta?? Och varför ödslar denna person all denna energi på detta när den så väl behövs till det andra som ska kämpas emot??
Jag förstår mig inte på denna person. Hur kan man såra så mkt??
Jag vet inte längre vad jag ska göra. Hur jag får denna person att förstå och inse saker och ting. Jag känner mig så maktlös och ledsen. En stor klump i magen har jag dagarna i ända.
Jag orkar inte bråka mer, och för den delen så finns det en annan jätteviktig grej att lägga energin på. Men denna person är helt kör i vägg just nu och har gett upp pga en enda person. En person som inte är värd denna person. Usch så tragiskt!!! Och att få höra att denna person inte vill leva för min skull och andra personer som står henne nära det sårar!!!

Ja nu har jag fått skrivit av mig lite igen!! Orken räcker inte till.....

Trädgårdsfix hela helgen

Ja det är vad vi pysslat med. Och härligt soligt vårväder har vi haft också till på köpet. Skönt!!

Igår var vi ute på förmiddagen och skar ner båda vinbärsbuskarna.
Max han njöt i sin vagn under tiden. Vi har i helgen bytt till sittvagnen åt han och han verkligen älskar det. Då ser han ju så mkt mer.
Men jag tycker nog att liggvagnen är mer ombonad åt han, så får se när vi byter på allvar. Han ser ju så stor ut vår lilla kille när han sitter där i vagnen och har det bra.
På eftermiddagen så åkte M och träna innebandy och sen när han kommit hem och duschat så åkte vi till Micro och kolla på bilbarnstol åt Max.
Och vi kom hem med en också. Men vi ska inte byta til den riktigt än men snart så.
Det vart en BeSafe Izi Kid X1. 2995 kr fick vi punga ut och då valde vi en färg som var utgående.



Men när det gäller säkerhet så får det faktiskt kosta. Deta är en stol som "barnet" faktiskt suttit kvar i vid krock när tester gjorts. Fatta att i många stolar så satt inte barnet kvar. Jisses!!!
Den är lite svårmonterad stolen men därav den höga säkerheten också. Vi vart iaf visad i butiken hur vi ska sätta fast den så får se hur mkt som fastnade. Hihi!! Annars var det bara att komma in så skulle dem hjälpa oss.


Idag gick vi ut strax före 10 och fortsatte vårt arbete i trädgården. Så nu har Mattias grävt upp svartvinbärsbusken och rödvinbärsbusken är numer flyttad till en annan del av trädgården. Så är det nån som vill ha en svartvinbärsbuske???
Jag krattade löv medans Max tog sig en tupplur i vagnen.
Har vart och inhandlat jord nu som vi ska fylla på vid vinbärsbusken. Så nu ska vi ut i solen igen här.


Strålande sol men ändå mörka moln

Ja igår var det verkligen finväder härhemma. Jag och Max tog en promenad till sjukhuset där föräldragruppen håller till. Idag handlade det om Relationer och det var intressant.
Max han var vaken hela tiden och pratade en hel del och speciellt med pojken breve och tjejjen med den fina klänningen. :-)
Sen tog vi oss en promenad hem och Max somna gott i vagnen och sov där i mer än 1 timme. Jag passade på att sitta ute i solen och njuta.

På eftermiddagen gick vi till Prix och handla lite så vi kunde baka kladdkaka med havregryn jag och Max. Sen kom mamma hit en stund och myste med Max. Det behövdes.

Det är en oviss tid vi lever i nu och jag hoppas och jag ber att det inte är så illa som dem tror. *gråter* Jag orkar inte berätta vad det är här men jag känner att jag måste få skriva av mig ändå. Mitt hjärta blöder!!
För att ingen ska tro att det är nånting som är tjall mellan mig och Mattias så kan jag avfärda det redan nu. Vi har det kanon bra och är så kära så. :-)
Men vi har en oviss tid framför oss och det kommer nog att bli många tårar för min del. Men jag hoppas hoppas hoppas att det slutar i glädjetårar. Näe nu ska jag inte skriva mer om detta.

Idag vet jag inte riktigt vad jag och Max ska hitta på. Har inte så mkt ork känner jag men ut ska vi väl iaf nu när solen äntligen är här. Så det blir väl nån promenad iaf.
Max har för den delen låtit sin mamma fått sovit ganska bra inatt, han kände kanske på sig att jag behövde det.
Han somna vid en 20:30 igår och vakna först vid 01:30 sen 05:30 och nu kl 08. Då klev vi upp, ja inte direkt utan vi låg en halvtimme och myste först.


Nu ska jag byta om på Max så han är klar och redo för dagen. Sen blir det duschen för mig.

Ha en toppen dag!!!

image347


Fin väder!!!!

Ja idag kom solen fram fast det inte skulle bli fint här men det är ju bara att tacka och ta emot. :-)
Max sov till 10 idag han. Då gick jag upp och väckte han så vi inte skulle sova bort hela dagen.

Efter lunch kom Linda och Nelly hit och vi gick upp på stan. Kikade i lite affärer och fyndade en hel del på rea.
Idag var det nämligen 70 % på Åhlens.
Så jag passade på att fynda då. Det vart en liten leksaksresväska med Emil i Lönneberga motiv åt Max, en svart mindre fleecefilt till vagnen, en blå mjukdjurs elefant, en sagosamling med Pippi där Astrid Lindgren läser, presentpapper och solskyddsfaktor åt mig och Mattias. Detta för bara 200 kr. Bara väskan kostar egentligen 249 kr. Älskar att fynda!!!

Igår var vi ju på kalas i Årsunda, men först åkte jag och Max in till Barnens Hus i Gävle och fick även sällskap av Therese. Handlade present till Felicia. Hon fick Astrid Lindgrens sagosamling, en rockring, suddigummi och lite godis. Hon vart jätteglad för presenterna. Är så lätt att köpa åt småtjejjer. :-)

Nu sitter mina grabbar i soffan och kollar på hockey. Men Max han har somnat i pappas famn efter en portion gröt. Idag mumsade han i sig gröten utan problem. Jo en massa kladd vart det såklart men det är väl svårt att komma undan. Haha!!!

Imorgon är det dax för föräldragrupp igen. Blir ofta nu då vi har lite att ta igen då det vart inställt pga vattenläckan.
Hoppas Max somnat för natten nu så han orkar upp i tid imorgonbitti.
Det blir en tidig kväller för mig idag känner jag. Trött!!!
Kanske man redan ska krypa till kojs... :-)

Ha en skön kväll ni som orkar vara uppe lite till!!!!

Smart strandlösning

När jag var på IKEA sist så köpte jag en strandmatta med solskydd som är tänkt att ha på badstranden i sommar åt vår lille son.
Han har ju 2 föräldrar som är soldyrkare så en och annan tripp till stranden blir det ju. Och vad passar inte bättre då om inte denna smarta lösning. Solskyddet är dessutom flyttbart i 3 lägen.
Kan man sitta i solen medans Max sitter i skuggan.  :-)

image346
DYNING
- strandmatta med solskydd  189 kr


Gårdagen

Ja igår kväll var jag ju på vattengympa och det var skönt!! Så det ska jag nog hålla i och gå 1 gång i veckan.
Grabbarna hade klarat sig galant utan mig härhemma, hade jag trott nå annat??

Men den lilla nackdelen är att Max inte alls är så sugen på att äta ur nappflaska nå mer. Han spottar nog ut lika mkt som han får i sig. Han som var så duktig för nån månad sen.
Dumt av oss kanske att hålla uppe så länge innan han fick flaskan igen. Men nu kan an ju iaf äta lite gröt som tur är om det skulle krisa.
Fast än får han inte sig en hel portion inte. Igår kväll åt han en fjärde dels smakportion, vilket är ganska många teskedar.
Men igår grina han inte illa lika mkt som förut och gapade när skeden kom emot han. Sötis!!!

Idag ska jag och Max åka till Barnens Hus i Gävle och köpa pyjamasar och kolla på bilbarnstolar. Sen ska vi även inhandla en present till Mattias brorsas tjejs flicka som fyller hela 6 år idag. Så idag blir det kalas i Årsunda efter att Mattias slutat.

Nu ska jag underhålla min kära son här som vakna för dagen strax före 8. :-)


För 1 år sen precis...

så fick vi reda på att vi var med barn och väntade våran Lilleman. Det var då en lördag och testet gjordes jätte tidigt på morgonen. Hade mina aningar då jag kräktes på fredagen och mensen var sen. Ja det var iaf en spännande dag det.   :-)


Vilken bilbarnstol ska vi välja???

Ja detta är en djungel utan dess like har jag märkt.

Det vi söker är en bra, enkel att montera, säker och justerbar till viloläge på ett enkelt sätt och inte alltför dyr.
Den kommer att användas i baksätet.

Nån som har nå tips på vilken stol vi kan tänkas köpa???
Vad har ni och vad tycker ni om eran??

Lillen blir 4 månader

Oj tänk vad tiden går fort!!!
Max blir 4 månader idag, lilla plutten!!
Kändes som att det var nyss vi fick han ju. Det var ju inte så länge sen vi låg där på BB och inte kunde slita ögonen från våran älskling. Det nya livet som vi hade fått och som vi skulle lära känna.
Idag känner vi vår son utan och innan, men där i början var allt så nytt och nervöst. En uppgift man funderade om man skulle klara av. Men det har gått galant det!!
Max är nu en stor och mkt glad kille. Han ler och skrattar mest hela dagar. Ja inte när han är trött då såklart. Men vem gör det??

Han har växt så det knakat under dessa månader. Nu har han snart växt ur strl 68. Jisses!!
Och smaka på gröt har han ju fått också och igår gick det riktigt bra. :-)

Nu ska jag ta och gå upp och kika på min sovande son.

Stort Grattis Max på din 4-månadersdag!!
Ser framemot allt nytt du kommer att lära dig här nu framöver.

Verkligen älskar denna kille.









Träna ikväll

Ikväll ska jag ta mig i kragen och åka till Parkbadet och va med på vattengympa. 18:30 ska jag vara ombytt och klar. Ska bli skönt och få röra lite på sig och jag tror vattengympa kan vara rätt bra att starta med för min del med tanke på mitt onda bäcken.
Ska ta fram en slurk bröstmjölk ur frysen så grabbarna har härhemma. Men det finns ju även gröt att ta till.
Jag blir ju inte borta så värst länge heller så. 1½ timme eller nått sånt.
Ska försöka att ta mig iväg på ett pass i veckan iaf har jag tänkt. :-)

Helgen

Så var helgen snart förbi. Det säger bara svisch!!

I fredags så var jag och Max in till Stina och hälsa på. Nu har hon inte långt kvar inte. Spännande!!
Sen gick vi på stan en sväng och kika jag och Max. Det var vårmarknad. Hittade ingenting förrutom rean på Lindex då. Vi promenerade hem då vi fårr skjuts upp på stan av Mattias.

I Lördags så stack jag upp på Lindex och fyndade, sen åkte jag och Max till Rörberg och hälsa på syster och J. Men vi stannade inte så länge då dem höll på och målade.
Igår skulle vi göra ett till försök att få Max att somna på kvällen utan att tutta och det lyckades bra!! Han fick mat vid en 21:30 och sen somnade han i min famn vid en 23 och då la jag han uppe i våran säng. Där sov han sen tills 2:30 så det var matdax.

Max har ätit gröt nu 3 kvällar på raken och det går väl sådär. Han riktigt ryser ibland stackarn. Haha!!! Igår fick han lite vatten efter gröten också.
Ja det ska bli kul och se hur han reagerar ikväll.

Idag har vi passat på och städat härhemma medans Max har sovit ute i vagnen i hela 2 ½ timme!!!
Nu tar han sig en tupplur igen. Fast när han sover inne blir det ju aldrig längre än 30-40 minuter åt gången. Konstigt det där!!

Näe nu ska jag fortsätta spana runt lite.



Riktiga fynd!!!

Ja det har jag gjort idag och igår på Lindex. Dem har nämligen tag 2 betala för 1 på sina reavaror.
Så jag har storshoppat åt Lilleman. Man är väl dum om man inte gör det. Så nu har jag fyllt på hans garderob i storlekar från 74 upptill 98.

Ordinarie summa för dessa plagg är 931,50 och mitt reapris vart 204,50. Då är dessutom en body och 2-pack strumpor inte med på bild då detta ska bli en present till Max kusin som kommer till världen i Maj.

image338

image339

image340

image341

Premiär

Ja igår kväll var det premiär för Max att få smaka på fast föda.
Banangröt var det som stod på menyn.
Han såg lite halvt chockad ut där när gröten hamnade i munnen. *ler*
Men det gick ändå ganska bra. En del kom ju ut igen då såklart. Men ett leende fick man av han så det kan inte vart så hemskt ändå.
Nu var det ju bara typ 1 tsk som han fick smaka på för att vänja lilla magen.
Så nu blir det till att fortsätta varje kväll här så får vi se när han han vill ha mer än 1 tsk.


image337
Första skeden


BVC

Ja idag var det så dax för vägning och mätning igen. Och hör och häpna men denna gång hade inte Max gått upp mer än 420 gram och väger nu 8350 gram och men hade växt 2 cm så nu är han 68 cm lång.

Han börjar göra en "puckel" på sin kurva och det innebär att han behöver mer mat än min bröstmjölk. Så nu ska vi börja med lite gröt på kvällarna. Så kanske han sover bättre också och inte vill äta så ofta på nätterna.
Men han ligger ju fortfarande en bra bit över sin kurva så det är ingen fara på taket. :-)

Så var det ju även föräldragrupp och idag handlade det om barnets temperament.

Nu ska jag gå och leka med Max här.

Mamma på vift

Ja idag tänkte jag rymma lite hemifrån. Jag ska nämligen på kryddparty hos Malin i Forsbacka ikväll.
Mat är framplockat ur frysen till Lilleman, så nu ska dem klara sig ett tag utan mig.
Det kommer nog gå galant!!

Idag har jag bara tagit det lugnt då jag inte är superpigg efter nattens uppvaknanden. Jag har iofs gjort egen katrinplommonpuré åt Max och fryst den i mina smarta kuber som förresten kom idag i brevlådan.

Sitter här med en nerkräkt tröja. Dum som jag var satt jag ju på mig det jag hade tänkt haft ikväll redan imorse. Det borde väl jag veta vid det här laget att det inte riktigt funkar så längre. Haha!!!

 Jag har en hemlis... hihi!!! Hoppas bara på lite tur nu... :-)

Näe nu ska jag gå och leta efter nått nytt som jag kan sätta på mig sen.
Bye bye!!!


Sömn vad är det??

Ja ni vår lille prins Max har visst kommit in i en ond cirkel vad gäller sömn. Pust!!
Fast nu är han ju förkyld också och då kan ju allt rubbas bara för det.
I går somna han vid en 20:30, bara för att vakna till igen vid 21:30 och gav sig inte förrens han fick tutte.
Där somna han iaf igen och sov sen till 23:00 och så börja han knöla igen och vela ha bröstet igen!
Sen somna han på en gång och sov sen iaf till 02 innan han vela ha mat.
Vid 04 vakna han igen och vela ha mat. Försökte med nappen men icke sa nicke!!
Sen sov han till 06:20 och då lyckades jag söva om han utan att ge mat, så han sov 1 timme till,
men sen var det kört.
På med ny blöja och i med mer mat. Så somna han en liten stund till. Jag klev upp vid en 08:15 och då var han halvt vaken men han låg nöjd kvar i sängen medans jag gick ner och åt frukost. Sen gick jag upp till han och möttes av ett underbart leende.
Då glömmer man lätt bort tröttheten.
Tänk den dagen man får sova en hel natt!!! Jisses vilken lyx!!

Näe nu vill min son ha mammas uppmärksamhet här.
So long!!


Magläge

image336

ja det kan ju vara riktigt kul om man får titta på sina leksaker. :-)

Dagens Max

Jag kan stå alldeles själv

image335

Namnet Max

Hitta en rolig namnsida och sökte där på Max namn för att se vad det betyder och hur populärt det är.

Max är en förkortning på Maximilian som betyder den Störste. ( det stämmer väldigt väl..hihi!! )
År 2007 fick 560 personer heta Max och har endast placering 24 på topplistor. Så det var roligt att vi valde ett så inte vanligt namn. :-)



Här ska jag länka till sidan men just nu funkar inte det verktyget utan sidan bara hänger sig


Tävling

Var med och tävla om barnkläder för 300 kr på Nikitas blogg
Hoppas att jag har turen med mig och vinner. :-)

image334

Här var det snuvigt

Ja iaf för Max del. Stackarn!!
Han har lite feber också, men inte så hög skönt nog. Han är som vanligt annars, kanske något lugnare och mer trött. Men det är ju förståeligt.

I helgen har vi tagit det lugnt mest.
Igår var vi ut till Rörberg och hälsa på i systers och Jerkers hus. Skoj!! Det där kommer bli kanonbra när det väl blir klart.
Vi passade även på att fira min andra lillasyster Nathalie som fyller hela 18 år idag. Grattis!!!! Liten blir stor!!!

Så vad händer i veckan då??
På tisdag ska jag till optikern och skaffa nya linser
På torsdag ska det vara föräldragrupp men vet inte om dem fått ny lokal till det än, så är det även vägning för Max del. Spännande å se vad han väger nu!

Sen har vi inte så mkt mer inplanerat. Ska träffa Sandra ev imorgon beror lite på hur Max mår.

Vill ha fint väder i veckan så vi kan grejja lite ute i trädgården, klippa ner buskar, kratta och sånt som behövs göras. Men är det för mkt begärt att be om sol i veckan tro???

Näe nu ska jag göra ett nytt försök att ta mig in på Traderas sida, som strejkar, sen blir det matning på schemat.

Vad ska ni göra för skoj i veckan tro???

Shopping

Idag har jag handlat på Pippilotta åt Max.
Vi var i behov av dregellappar och så hade dem en smart sak där som jag kommer att behöva.

Detta var vårat köp


En brun och en marinblå vart det



Smarta kuber att frysa in bla bröstmjölk och barnpure i.

Update

Ja så var födelsedagen över för i år. *ler*
Igår åkte jag och Max ut till Katarina i Bergby och hälsa på. Det var verkligen barntätt där igår. Malin hade sin Hugo med sig och Jenny hade sin Anthon med sig. Så kom Katarinas syrra ner som har Alma och Elsa. Så var det ju Max då såklart.
Han lyckades somna en liten stund där i oljudet. *ler*
Vi fick gott fika och lunch. Tackar!!!
Ja det var skoj och se barnen leka och hur olika dem är i olika åldrar. Max var lugnast. Haha!!
Det var iaf en trött Max jag hade med mig i bilen hem. Han sov hela vägen hem.

Sen kom mamma förbi och hälsa på en sväng och fika lite tårta.

Max har ju börjat sovit dåligare på nätterna nu. Pust!
igår somna han i min famn och vi tänkte göra ett försök att få han att sova i sin säng. Men så fort jag la ner han så vakna han och log stort mot mig. Buse!!!
Men han låg kvar där och snutta och myste ett tag men sen börja han gnälla och vela upp. Då gav jag upp och han fick komma och sova med oss.
Där somna han efter 22 och sov sen till 1:30 då han böka lite men somna igen. Sen sov han till 04 och fick mat. Sen var kl 6:15 och tillsist 08. Då var han en glad liten kille som inte tänkte sova nå mer. Men vi låg och myste tills kl 09 nästan innan vi klev upp.

Nu har han sovit ute på altanen i 45 minuter och sen vakna han så jag drog in han men då somna han igen och har nu sovit i nästan 1 timme inne i vagnen.
Jag har passat på och kollat tradera och sånt där.

Idag blir det bara en slappardag för oss. Så skönt så!!!
Kanske att jag och Max tar en promenad senare, men bara kanske. Haha!!

Ett stort tack!!!

Tack för all uppvaktning jag fått av allihop idag på ett eller annat sätt. *glad*

Det har varit en superbra dag!!! En av mina bästa födelsedagar faktiskt. :-)
Och jag fick massa paket idag, jag vart riktigt bortskämd.
Av prinsarna mina fick jag en digital hushållsvåg som jag önskat mig och så fick jag presentkort på B-young i Sandviken. Perfekt!!!
Av svärmor fick jag den sladdlösa dammsugaren jag önskat mig. Hurra!!!
Sen fick jag även en väska jag sett ut i affären igår och 2 par handskar. Tackar!!!!

Idag hade jag även besök av Jenny och Alva och med sig hade dem en fin tulpanbukett. Tack!!!

Ja det har vartit en riktigt bra dag och Max han har vart på sitt bästa humör. Han sov dessutom 2 hela timmar ute i vagnen efter lunch. Nice för han och för mig!!
Mattias kom dessutom hem på lunchen med Friterad kyckling och sötsur sås. Mums!!!

Näe nu ska jag gå och umgås med mina grabbar!!!

Tack än en gång!!

Vad är det för dag idag??

Jo det är ingen vanlig dag, för det är Tinas födelsedag. Hurra hurra hurra!!
Haha!!
Ja så var dagen här. Och vad bjuder vädret på?? Jo regn!!! Grrr!!!

Inatt har Max sovit sådär tycker jag. Han somna vid en 22 och sen vakna han 03 för mat, men sen efter det har han vaknat jätteofta. Först kl 05:15 och sen igen vid 07:45. Pust!!!
Men vi har ju haft det väldigt bra så man ska ju inte klaga, men när det blir sådär ofta då blir man rätt mör när man är van att få sova bra.
Kanske bara är en period han är i just nu. Han sover ju än dessutom så jag får väl skylla mig själv som klivit upp.

Älsklingen skrev precis på msn att han tänkt komma hem med nybakt bröd till mig, men det hade dykt upp annat på jobbet så han kunde inte komma ifrån. Men jättegulligt tänkt!! Sen lovade han att jag hade det innestående. :-)

Nu ska jag gå och göra lite nytta härhemma och baka en tårta när Lilleman vaknat.




Liten resumé

Ja blogg.se har ju inte funkat på ett par dagar här.
Så vad har hänt sen dess??

I helgen tog vi det lugnt bara. Och höll oss godisfria.. :-)
I söndags åkte vi upp till Högbo och tog oss en promenad runt sjön hela familjen. Nice!!

I måndags så åkte jag o Max en sväng till Köpis och jag lämna tillbaks en klänning jag köpt som inte passade. Sen tog vi en runda på stan också när vi ändå var igång.
Max han skötte sig ypperligt fast det egentligen var matdax för han. Skönt när han inte får matpanik nå mer som det ofta var ibörjan när han var pytte, då var det mat på en gång när man vakna till liv. Nu kan han ligga och leka 1 timme eller så innan det är dax.

Idag har jag och Max gått upp på stan och uträttat lite ärenden på banken och sen var vi och hälsa på Max farmor i affären. Där passa vi även på att fylla på matförrådet i Max mage.Sen gick vi vidare hemåt men stannade till på både Dollarstore och Rusta först. Sen var jag in på Ica och handla ingredienser till tårtan jag ska göra till min födelsedag imorgon. :-)

Ja för tänk imorgon så ökar man på sin ålder en siffra till. 29 år blir jag dagen till ära.
Imorgon får jag besök av Jenny och Alva en sväng. Ska bli kul och se hur lilltjejjen har växt sen sist.

På torsdag ska jag och Max åka ut till Bergby och hälsa på Katarina. Malin och Hugo ska också dit och även Jenny och Anthon.

Så nog finns det att göra allt om dagarna som man går hemma. Sen lär man ju ha hemmadagar också så Max får lugn och ro.

Idag är det ljuvligt väder ute för den delen. Så skönt att våren är på väg. *ler*

Näe nu är det dax att byta bajsblöja här.
Ha en skön dag!!!!

Världens sötaste Max

image331

Storhandlingen till Lilleman

image327
Jeans från Kapp Ahl och tröjan från Lindex

image328
Body och byxa från Kapp Ahl

image329
Jacka från H&M

image330
Pyjamas från Lindex och byxor från H&M