Stockholm o Gräsö med min prins...

Så var man nu återigen hemma efter en helt underbar semester med min prins.. och om jag tyckte om han mycket förut så är det ännu mera nu!! Jag är kär på riktigt gott folk.. och det känns sååå bra!!
Nåja vad har vi nu gjort under dessa dagar som vart 6 stycken..

Onsdag:  Vaknade vid 7:30 av väckarklockan, vi hade inte sovit så mkt då vi kom fram vid 2 på natten o somna senare än så. Men vi hade bestämt att vi skulle njuta av en dag ute i skärgården eftersom det skulle bli finväder, så då var det inte så svårt att kliva upp ändå.
Vi tog tunnelbanan ner mot stan och gick sen till hamnen där vi hann med 10:00 båten ut till en ö som heter Grinda.
På båtresan satt vi samma bord som en liten tjej o hennes mamma o vännina?. Mattias o tjejjen böt kex med varandra. Muminkex mot Kalle Anka kex.. *sött*
Båtresan tog 1 timme o 20 minuter och var som balsam för själen.
På själva Grinda var det verkligen urmysigt och fint. Vi la oss på en klippa på filten o solade och myste med vin o kex. Hur underbart som helst.
Vi ångrade oss massor att vi inte hade tagit med oss grejjer så vi kunde ha sovit kvar där en natt. Men det får bli nästa gång helt klart!!
När klockan var 16:30 tog vi en färja in mot Stockholm igen.
Där gick vi och åt en pizza och avslutade kvällen med en lugn o skön filmkväll. Ja jag somnade såklart ifrån filmen hela tiden så jag gav upp och gick o la mig istället. *ler*
Vaknade när Mattias kom o la sig o pussade på mig *me like* och sen somnade jag om lika fort igen..

Torsdag:  Ännu en dag med soligt väder. Vi beslutade oss för att åka och bada.
Så vi åkte först till Smedsuddsbadet men det tilltalade inte oss så mycket, så vi bestämde oss för att gå över bron till Långholmen istället och gå till Långholmens strandbad. 
Där var det mycket mysigare och lite mindre. Var i och badade en hel del då det var så hett. På eftermiddagen vart det supermycket folk så man låg nästan på varandra där ett tag kändes det som. Ett populärt bad det där. 
Vi bestämde oss för att gå vidare mot Söder och Tantolunden. Det var en jättepark verkligen!! Vi la oss på
klipporna där o njöt av solens strålar och varandra såklart.. =)
Vi låg tydligen 2 meter från en "kändis". Han som var Olyckan (Ted Åström) i Trazan & Banarne. Inte för att jag kände igen han men Mattias gjorde.
Sen tog vi oss hemåt lägenheten och gjorde oss klara för en öl eller två ute.
Vi började på Medborgarplatsen (Medis) på en uteservering där. Var jättemkt folk ute.
Efter två öl så begav vi oss vidare till ett ställe som heter "Hotell Eken".
Och där var det verkligen jättemysigt. Man kunde sitta i fönstrena och spana ut över vattnet och mysa tillsammans. Ja det stället gillade jag mycket!! och det var där jag fick höra väldigt fina ord från Mattias som gjorde mig jätteglad =)
Sen gick vi iaf vidare och spanade runt på lite olika saker...Mer förtäljer inte historien.. ;-)


Fredag:  Hade bestämt oss att ta en shoppingdag idag eftersom det skulle bli regnväder.
Men när vi vaknade så var ju vädret mycket finare än väntat.
Men vi åkte upp på stan iaf och så gick vi in på Åhlens o kolla först. Mattias köpte ett par jeans som han velat ha länge.
När vi kom ut därifrån så var det ju sååå varmt o solen sken på den mest blåaste himmel.. !!!..
Både jag o Mattias tänkte samma tanke då att här kan vi ju inte gå en sån här fin dag, så vi åkte tillbaka till lägenheten och bytte om och sen gick vi till en park i närheten där "Tessinparken".
Där fanns det en liten bassäng som man kunde svalka fötterna i.. *härligt*..
Sen efter nån timme började det åska så vi gick hem igen och bytte om än en gång och åkte sen upp på stan och åt mat och kollade i lite roliga affärer.
Sen prata Mattias med hans kompis Pelle som vela att vi skulle ses på Medis och ta nån öl ihop med han o hans tjej. Sagt o gjort vi åkte hemåt än en gång och bytte kläder och begav oss upp på stan igen. Tur att vi hade så pass nära ändå. (Gärdet)
Jag o Mattias hade tänkt att gå på Grönan sen efter att vi träffat dem en stund. Men med regnet som vräkte ner kändes det inge lockande direkt. Dessutom så åska o blixtra det rejält... Puh!!
Så vi tog en öl med dem på "snaps" som ligger vid Medis.
Sen skulle dem gå o äta på Gamla Stan vilket vi ju redan hade gjort så vi gick till  "Eken" igen som man nog kan kalla för "vårat ställe" nu.. *mys*
Efter ett tag så dök även Pelle o hans tjej upp där. Satt o prata en stund innan vi bestämde oss för att gå vidare. Gick då till "Krönet". Var där ett tag också innan vi bestämde oss för att gå hemåt.
Och precis när vi klev utanför dörrarna så vart det ett jädrans liv därute.
Var ett gäng killar som gav sig på två vakter. Så dem hade fullt sjå att försvara sig med batongerna. Och det dröjde inte länge förrens det kom fler vakter som kunde hjälpa dem där två stackrarna.. men polisen dröjde ett bra tag dem! Vi gick iaf vidare o inte ner i tunnelbanan på det stället som vi egentligen skulle ha gjort...

Lördag:  Idag vart det iaf shopping för hela slanten... Började på Gallerian och jobbade oss upp mot Biblioteksgatan och förbi Stureplan och Kungsgatan upp mot Drottninggatan. Fanns en hel del affärer lär jag ju säga då.. Haha!!
Mattias var den som hittade mest av oss. Han köpte många fina tröjor och jag inhandla ett par Fornarina-jeans på en sån butik.. och så var det 40 % på dem å.. Inte klaga jag iaf.. =)
Vi skulle äta på Kungshallen men där var det proppat med folk så vi gick till ett kebabställe alldeles i närheten. Sen så gav våra fötter upp och vela verkligen inte gå nå mer så vi åkte hemåt nöjda men med ömma fossingar.. Resten av kvällen vart en mysig filmkväll..

Söndag:  Idag skulle vi vidare mot Gräsöbadens camping så klockan ringde 7:30 så vi skulle hinna njuta nått av dagen o solen som utlovats.
Det gick fort att åka dit och vi hann med färjan från Öregrund kl 10.
Vi checkade in och satte upp tältet, vilket gick galant. Mattias som varit lite orolig för det.. *ler*
Sen packa vi med oss grejjer o la oss på klipporna nere vid havet o sola och bara hade det riktigt bra.. =)
Vi hann även med lite minigolf och banorna var väldigt annorlunda lär jag ju säga. Bilder på det kommer.
Och behöver jag säga att det inte var jag som vann??
Efter det åkte vi in till öregrund och åt lite mat nere vid hamnen innan vi begav oss till tältet igen. Där jag vart halvt ihjälskrämd av en jättepadda som hoppade vid vårat tält. Och som att inte det räckte så höll jag på att kliva på den på vägen tillbaka från toaletten. *ryser*
Sova i tält var mysigt lär jag ju säga.. Men lite kallt vart det mitt natten där då vi lära krypa ut båda två för att kissa.. Men sov gott sen till 8:30 iaf..

Måndag:  Dax att åka hemåt. Packade ihop tältet på ett kick som vilka vana campare som helst *ler* och sen gav vi oss iväg hemåt. Stannade till på Bremmen och solade o badade i 3 timmar och vart attackerad av en uppblåsbar banan där på stranden.. *ler*  Vi låg o myste o prata en del om framtida resor.. =)

Ja dem här dagarna har verkligen varit toppen!! Och levt med Mattias så här nära inpå har bara gått bra och känts bra. Jag mår verkligen superbra med han.
Pratade med min systeryster när jag var i stockholm och berätta för henne hur bra jag hade det och så och hon började gråta för min skull. Ja det var glädjetårar dock.. =)
Har verkligen varit underbart att få vakna upp med han varje morgon nu i 6 dar och att ha fått upplevt dem här fina platserna tillsammans med han. Vår andra semester ihop egentligen.. men man kan säga att det är vår första "riktiga" semester ihop. Och jag hoppas på fler...


Nu är det sängen som hägrar här...

Mot Sthlm!!

Har lite bråttom egentligen, ska nämligen åka till Sthlm om ett tag, men tänkte jag skulle uppdatera lite vad som hänt dem senaste två dagarna.
Igår vakna jag upp med Mattias och det var lika underbart som vanligt.. =) 
Vid lunch tid åkte jag ner på stan och träffade Katarina o Malin. Vi gick till Java o satt oss och åt sallad/smörgås och prata bort 2 timmar.. och dem bara rann iväg.. Hade kunnat suttit längre men hade en parkeringstid att passa tyvärr..

Bestämde mig sedan för att åka till Avesta o hälsa på sykonen.. Natha var nämligen där o hälsa på Linda i några dagar.. Tog bilen o åkte förbi pappsen först innan jag åkte vidare med Avesta..
Åkte ut till jerkers föräldrars hus där allihopa var..
Fick supergod mat när jag kom.. Åt så jag höll på att spricka.. Sen så hade Natha gjort en rabarberpaj som var gudomligt god!!
Efter den åkte vi till affären o inhandla gotta till kvällen..
jag fick köra "jordgubben" som bilen kallas.. kopplingen är ganska kass på den så det var svårt att växla utan att gasa för mkt.. hehe.. och så lät den som en rallybil.. *ler*
satt oss sen o skulle kolla på film. satt i en film men den verkade konstig o tråkig så vi satt i Pippi Långstrump istället.. Och alla replikerna satt inpräntade.. hihi!!

Efter filmen så åkte vi ut til Utsund och tog ett kvällsdopp. Var inte supervarmt men inte kallt heller i vattnet.. Men det var ju lite kyligt i luften och det gjorde ju sitt..
Slog på en vurpa där på klipporna när jag skulle byta om, som tur var gick det bra... farligt farligt!!
Efter att vi slagits klart med myggen så åkte vi hemåt och satt i ännu en till film.. och den var verkligen kass!! Så kass att vi bara lära se klart den.. "Jag såg min bästa vän dö".. ja det var verkligen en B-film... haha!!!
Sen var det natti natt för oss alla..

Klockan min ringde 8:30 idag, då jag satt på mig träningkläderna eftersom jag syndat sååå mkt igår och begav mig ut på jogging runda.. Men puh så varmt det var redan då!!!
Åkte sen hemåt och tvättade två maskiner innan jag begav mig till Sandviken o Högbo för att bada med Mattias o hans kompisar.. Vi låg till klockan var kring 16..
sen åkte jag till "Northhill" o hämta tält o sovsäckar...
Jag o Mattias ska ju åka till Stockholm på semester ihop i några dar här.. och vi skulle åka img bitti egentligen men har bestämt att vi ska åka i kväll/natt istället.. Så jag har hållt på å packat här nu och grejjat en massa...
Imorgon ska vi iaf ut i skärgården om allt går som vi vill.. *mys*
Så ska jag försöka att få Mattias att sova i tält också.. hihi!! Det skulle vara såååå mysigt så.. men han är lite svår att charma.. ;-)
Kommer att bli underbara dagar det här!!! =)
Nu måste jag rusa in i duschen här innan min snygging kommer och hämtar upp mig....

Tack för underbara dagar alla Nära o Kära!!! Love You All


Bröllopsbilder

                                                                
Dagens klädsel                                                                              


Frisyren   
                     

Buketten 


Spår efter nattbad


Bröllopet

Åhh så underbart vackra Heidi o Thomas var igår.. Och vilken klänning o frisyr!!! Helt sagolikt!!
Vädret vart perfekt!! Solen sken på en klarblå himmel tillsist.
Och bröllopsfesten var riktigt skojjig..
Fick lite plockmat o bål utanför lokalen när vi kom.. sen fick vi sätta oss på våra platser som var lite huller om buller.. dem jag hamna närmast var Jenny N, Thomas brorsa och Kristoffer med lilla Ella... Den sistnämnda berätta mer än gärna att hon hette Ella och så sa hon Hej och tjejjen hela tiden och log med hela ansiktet!! Hon  var lika gammal som Vendela. Och Vendela var för den delen ursöt igår i sin klänning!!
Förrätten bestod av gubbröra på bröd och en snaps till det.
Varmrätten var porterstek, potatisgratäng och sallad. 
Efterrätten var kaffe o tårta
Heidis bror  var toastmaster och berätta att under varje tallrik så fanns det ett uppdrag man skulle göra under hela kvällen. På min lapp stod det: Så fort nån reser sig vid bordet måste Du slå ihop händerna och utbrista "Det må jag säga, att det var ett särledes vackert brudpar vi har här ikväll"
Och det fick man ju göra ett antal ggr då.. *ler*
Heidi o Thomas fick även göra ett litet test om varandra där dem fick stå på en varsin stol med ryggarna mot varandra och svara på frågor och så hade Heidi en av sina skor och en av Thomas skor i händerna och Thomas detsamma.. och så skulle dem räcka upp den skon som tillhörde den som svaret på frågan stämde överens med enligt dem själva.. och det vart roliga svar.. hihi!!

Sen var det ju dem som höll tal också.. Bla Heidis pappa höll ett och det var så gripande tyckte jag.. Då börja jag nästan att lipa.. lite känslig jag då.. *ler*
Lika i kyrkan var tårarna nära att trilla flera ggr..

Sen kom det en trubadur dit som sjöng o spela.. och folk var upp o dansa och så även jag..
Vart först uppbjuden av Thomas brorsa som visst vart lite förtjust i mig han.. *ler*
Sen kom Heidis bror och bjöd upp mig och så dansa jag med Thomas syrras kille.
Det var skoj att få bugga lite och dansa styrdans.. Inte varje dag det inte.. Haha!!

Malins Daniel vart lite på lyset han och skulle prompt bada, så han och några killar till gick iväg till Heidi o Thomas pool och nattbadade....knäppisar!!
Vid en 01 så åkte vi hemåt och fick stanna en gång på vägen för att D skulle spy... haha!!
Så vid en halv två var man väl hemma inatt iaf.. full o go efter en jättehärlig kväll!!!


Vakna idag vid 9 och mådde väl sådär just då men piggna på mig ganska fort ändå..
Åkte o käka pizza med Jenny o Kecke på söder.. Har inte sett dem sen i mars!! så det var jätteskoj att träffa dem igen.. Och snart så flyttar dem ju ner hit å.. vad roligt!!!

M kommer hit sen ikväll efter fotbollen så då ska jag mysa med han... Längtar efter han massor!!



Kärlekens dag!!!

Vädret igår lurade en ganska rejält lär jag ju säga.. När jag tvättat klart så sprack det upp till världens kanon väder!!! Sandra kom förbi här och vi gick ner på stan och var lättklädda båda två då vi höll på att dö i värmen..
Hitta inget på stan och tanken var ju inte att jag skulle shoppa heller.. eller jo ett bröllopskort köpte jag ju och ett par halvlånga vita tights.. men det räknas inte.. =)
Sen när vi skulle gå hemåt så öppna sig himlen och det börja spöregna på oss.. Vi såg ut som två dränkta katter.. och Sandra hade ett vitt linne på sig så det såg ut som att hon skulle vara med i en "Wet T-shirt" tävling.. ;-)
Åkte sen till Owes o köpte två nya färger så jag kunde måla blommor på kista jag målat till Heidi o Thomas.. Vart iaf jättegulligt.. Och jag som trodde jag skulle förstöra den helt om jag börja kladda.. *ler*

Mattias ringde mig när jag var på väg därifrån och sa att det hagla i S-viken!!!! och strömavbrott var det å..
Vilket väder mitt i högsommaren!!!!

Var bara hemma igår kväll och fixade bla. mitt hår... Så klockan vart efter 00 innan jag kom i säng....

Idag vakna jag strax efter 8 och kunde omöjligt somna om, så det var bara å kliva upp det..
Idag händer det massa grejjer..

Heidi o Thomas gifter sig
Jenny o Anna ska ha 25-årsfest
M***a fyller år

Det sistnämnda känns lite jobbigt då ingenting är som det ska än.. och kanske aldrig blir...
Mådde rätt dåligt igår kväll innan jag skulle somna och jag låg och kollade igenom mina videofilmer jag har i mobilen. Där fanns det några filmer som fick mig att gråta...
Saknaden är stor o det är jobbigt att gå att ha det så här, men det finns inte så många fler sätt känns det som. Måste bli ett slut nångång. Men frågan är ju om det går in på rätt vis nångång.
Tanken på vad denne missar i mitt liv o många andras är lite jobbig. Men det är dennes eget val.....
Saknar dig iaf massor.. Och Grattis på födelsedagen!!!

Ska gå och testa kläderna jag ska ha på mig idag på bröllopet och se om jag fortfarande kommer i dem..  =)
Idag är det kärlekens dag!! Bara så ni vet...

Puss på alla mina dyrbara skatter!!!




30 timmar till "The Wedding"...

Hämta Mattias o hans kompis efter ölrundan i onsdags.. Och han var ju full o go. Fick skratta en hel del iaf.. =)
Vakna vid en sju då Mattias skulle upp o jobba, men jag somnade gott om till klockan var halv tio...
Gårdagen= shoppingväder.. så jag o Anna bestämde oss för att åka till Köpis o strosa runt.. Hämta upp henne kl 11 och sen begav vi oss iväg på shoppingrunda..
När kl var 13 så hade vi bara hunnit gått i TVÅ butiker!! Haha.. Vi gjorde en liten paus då och gick och åt lite mat innan vi fortsatte spanandet efter kläder.. Vid en 14:30 lära vi avsluta eftersom Anna skulle iväg o jobba sen.. Hann bara med halva köpis på den tiden...
Köpte väl inte sådär jättemkt med tanke på att det kanske blir Sthlm nästa vecka.. Men hitta iaf ett par linnecityshorts för halva priset och ett linne som vra nedsatt 70 % och en t-shirt billigt.. och en necessär att ha schampooflaskor och sånt i...  Ja så lite fynd gjorde man ju allt iaf..  =)
Åkte sen hemåt och pustade ut en timme innan det var dax att åka iväg igen. Då färden bar av mot Sandviken och träffa Linda.. Åkte o köpte mat på Monroe´s i S-viken och så vart det en kulglass till efterätt.. Mums!!   
Var jätteroligt att ses igen och prata bort flera timmar.. Och vips så var klockan 21..!!!
Åkte då hem till Mattias och sov där... Tänk vad skönt man kan sova breve nån, det trodde jag aldrig att jag skulle kunna göra nångång.. men ack så fel jag hade.. *ler*

Nu ska jag strax ner o slänga i dem första maskinerna med tvätt här... Inge finväder idag heller tyvärr..
En dag för att pyssla o dona helt enkelt..
Ska försöka göra klart Heidi o Thomas bröllopspresent tänkte jag...
För snart så är det dax för dem att bli man o fru..  =) Om närmare bestämt 30 timmar..




Tänkvärt

Att vara stark
är att våga vara svag….

Pusskalas...

Vakna imorse kl 7:40 och var piggelin.. så det var bara å kliva upp då och se glad ut..

Soligt o fint ute var det å..
Prata med Anna och vi bestämde att vi skulle åka upp till Högbo o sola o bada idag..

Hämta upp Malin först som jag erbjöd att få skjuts till sandviken så slapp hon ta bussen med den där magen.. *ler*.. Bara en månad kvar nu.. *nyfiken*
Sen åkte vi upp mot Högbo jag o Anna och mötte upp Mattias där..
Hans kompisar kom upp med deras söta dotter igen.. Ett riktigt charmtroll!!
Idag fick jag stora blöta pussen av henne när hon skulle åka hem, ja för hon vela också pussa mig precis som Mattias hade gjort med mig.. hehe.. och hon vinkade hejdå och gjorde slängpussar i massor.. *ler*
Att barn kan föra med sig så mkt glädje alltså.. Man lever verkligen upp i närheten av dem...
Längtar tills den dagen jag får ett eget liv att ta hant om...  *mys*

Jag o Anna stanna kvar till närmare 17 innan vi åkte hemåt..
Jag åkte o köpte så jag kunde göra våfflor.. Var sååå gott!!!
Sen fick jag ett mess av Linda, så jag ringde upp henne och vi pratade länge o väl om allt möjligt.. Vi bestämde att vi lära ses här nåndag snart och prata vidare om allt... Hehe..
Ikväll ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt.. M är ute o dricker öl han.. själv festar man med alkoholfri päroncider ikväll.. *ler*

Och jag njuter verkligen av min semester!!! 

Och tuffar runt på små rosa moln gör jag å... Glad!!





By air

By air

På väg hem från Alanya maj-06


Underbara dagar!!

Dem här senaste dagarna så har jag haft det riktigt mysigt och bra!!  Så underbart skönt ju!!
Gårdagskvällen avslutade vi med att laga till lite mat... Jag skulle åka o handla färdiggrillad kyckling så skulle M sköta om riset o såsen därhemma.. :-)  
Men nån färdig kyckling hitta jag då inte iaf.. åkte på TRE olika affärer.. haha.. Så det fick bli kycklingfiléer tillsist som vi grillade på balkongen hans.. Men åhh så gott det vart!! Proppmätt!!! Men godis det går ju alltid ner det... Hihi!!
Somnade gott sedan breve M.. Jag har blivit bortskämd nu ett tag med att ha han nära intill när jag ska till och somna.. Farligt! Men ack så härligt!
Imorse vakna jag av att M klev upp tidigt som vanligt.. han har svårt att sova länge han stackarn.. Men jag sov vidare och vart väckt kl 9 av M.. Tänk så härligt man kan ha det va... =)
Upp o åt lite frukost och gjorde oss klara för en dag uppe i Högbo..
Idag var det inte lika varmt ute i luften, men i solen var det stekhett... badade inget idag faktiskt.. bara till knäna.. *ler*
Åkte hemåt vid en halv tre då M skulle åka o spela tennis...Jag tog då bussen hem till Gävle igen. Nog för att jag kunnat stannat kvar där än men man måste ju hem ibland å.. *ler*
Har diskat o plockat lite härhemma och var iväg en sväng med bilen, sen har det inte hänt så mycket mer än att jag ska ta mig ett varmt bad här strax...
Ska bli skönt!!

Hoppas att det blir nå Öland, för det skulle vara så härligt o mysigt verkligen!!!


In Sandviken

Gårdagen var helt toppen!! Massa sol o bad o mys =)
M kom ju o hämta mig så åkte vi och inhandla oss lite sallad och baguette att ha med på stranden.
Åkte sen ut till Hedåsen där N redan hunnit ut.
Solen var tokhet och det blåste inte många vindpustar där på stranden så det vart att man fick i och doppa sig några gånger.
M:s kompis P kom ut en liten sväng med sin dotter S. Jättesöt verkligen, men lite blyg där i början.
M följde med henne ner o badade och lekte lite där i vattnet. Det var verkligen jättegulligt att se M ta hant om henne så bra. Vart riktigt glad att se han sådär :) Han blir garanterat en bra pappa när/om den dagen kommer!!
Träffade även på L där på stranden och det var verkligen jätte längesen vi sågs. Vi sa att vi lära ses här nåndag framöver. Som vi sagt så många ggr förr.. *ler*  Tiden den rinner bara iväg ibland.
Åkte väl hemåt vid en närmare 17-18 tror jag bestämt klockan hann bli. Tog det lite lugnt o vila lite innan vi duscha o gjorde oss klara för att åka o handla lite mat.
Lasagne med sallad stod det på menyn igår. Och det vart ju gott tillslut efter lite om o men. M:s ugn är lite knäpp och graderna var visst felinställda så efter 30 minuter var lasagnen ganska svart uppepå!! det var visst inte 200 grader som det skulle va utan 275 typ som var inställd..Haha.. men det brända gick att ta bort och sen så smakade det riktigt bra iaf tack o lov!!  Drack lite vitt vin till också.. =)

Men fy så trött jag var igår kväll. Hade riktigt svårt att hålla mig vaken. Kikade på "Patrioten" men somnade såklart ifrån den.. haha..

Imorse klev M upp tidigare än mig och jag sov vidare till 9.. nice!!

Skulle gå o köpa nybakt bröd på bageriet här intill men det var visst stängt fast vi kollat dan före att det skulle vara öppet.. konstigt!!

Efter frukost åkte vi ut till Högbo o la oss där o sola o bada. P o hans dotter o tjej K kom också ut. Var trevligt att få träffa henne också. Sen kom även N ut med lite mat till oss..

M skötte även rollen idag som badkamrat åt S och hon är nog stormförtjust i han nu... *ler*

Men vem skulle inte bli det.. ;-)

Är fortfarande i S-viken och M är och klipper sig han. Så nu får man snart hem en riktig snygging här.. *busvisslar* 

Ska väl ta och avrunda här nu fixa till mig lite efter duschen.


Grattis Jenny förresten på 25-årsdagen!!



 


Möhippa på hög nivå

Oj vilken kväll det vart igår!!!
Det där som har varit lite hemligt ett tag här var nämligen en möhippa för H. och den vart såååå lyckad.

Vi som var med var 3 av H:s kompisar från Sandviken L o J o S, sen var det H:s brorsas tjej A och jag o J.
Vi samlades i H:s bostadsområde fast lite längre bort. Där gick vi igenom kvällen så att allt klaffade.
Sen började vi vår färd mot radhuset. Där travade vi in i huset och hittade H på baksidan där hon stod o hängde tvätt. *ler* 
H vart riktigt chockad o överaskad och undrade vad som skulle hända nu.. hihi!!!
På med fina kläder som bestod av en ful klänningsliknande overall med ben och över det en stickad väst och på med ett par superhöga platåskor.
Och som pricken över I:et så fick hon på sig en stor fluffig svart afro-peruk. 
Och självklart en slöja med tiara på det... =) och en skylt fick hon också på ryggen. Där det stod -Ett nyp i baken nu 5 kr. ord pris 15 kr.
H vart mkt tjusig och klädde väldigt bra i sin nya utstyrsel.
Beställde taxi och sen börja vi vår färd mot Boulogern.
Där satt vi oss vid ett par bord som fanns där och började festen..
Sen var det dax för lite lekar. Hoppa säck var den första leken, sen vart det kanadensisk julafton och sen lekte vi Pennan i flaskan. Och det var Sandviken mot Gävle och tyvärr så vann ju Sandviken med 2-1.

När H skulle på toaletten, vilket för den delen inte var det lättaste så fick hon av med alla kläder.. så lite sjåigt hade hon allt..
Ja men iaf så när hon gick förbi mingolfen så började hon sälja lite nyp i baken till folk. och bla till en kille som var där med sin tjej. Tjejjen sa lite skämtsamt att killen kunde få en klubba i huvve om han vela och det bästa av allt var nog när killen bad tjejjen om pengar till nypet. Då hörde man henne säga - Ska jag betala för att du ska nypa andra tjejjer i rumpan?  haha

H fick ju lite uppdrag hon också och dem skötte hon med stort beröm.
På det första kuvertet hon fick stod det  "Vad finns innanför byxan?" och inuti var då uppdraget  "Klipp av 10 st tvättrådslappar från olika killars kalsonger".
H klöpp hejvilt med saxen och killarna var inte sena med att stå till tjänst.. *ler*

Sen fick hon ett uppdrag när vi lämna Boulogern och på det kuvertet stod det  "Behövs det regnskydd ikväll?" och inuti låg uppdragslappen "Sälj alla kondomer för 10 kr styck"
Och sålde det gjorde hon allt. Det bästa var nog när hon sålde en kondom till ett gammalt par.

Väl nere på stan så gick vi till Tant Grön och där fick H sitt tredje uppdragskuvert. "Röstövning tack" och inuti stod det  "Sjung en låt med en trubadur/karaoke". Och H var inte sen med att påbörja sitt uppdrag. Hon knatade upp med bestämda steg till trubaduren och sjöng med han. "Jag ljuger så bra" vart låten och H var riktigt duktig på att sjunga och fick mycket beröm av alla som var där. =) Ja för se sjunga det älskar hon att göra.. och stå på sen överhuvudtaget.. =)
 
Sen så styrde vi våra steg mot Heartbreak där bandet Ebba Gold spelade... och shit vilket drag det var då dem spelade.. Jag hamna längst fram o röjjde järnet. Jag som bara älskar Ebba Grön o Imperiet låtar...
Och H röjjde där hon också såklart...

Sista uppdraget. På kuvertet stod det  "En stor stark" och inuti det var lappen där det stod "Sjung en låt med en dörrvakt" Men se det lär jag ju säga att dörrvakterna dem var svårflörtade dem.. hehe..
På HB var det två till möhippor.. det är visst populärt att gifta sig.. =)
Men H var helt klart snyggast..

När klockan var närmare 2 så tackade alla för sig och styrde sina steg hemåt.
Och H tackade tusen ggr för en underbart lyckad kväll. Var sååå kul att se henne sådär glad o lycklig.
Det vart många pussar o kramar innan jag styrde mina steg hemåt efter en superlyckad kväll..

Och nu ser jag framemot bröllopet som kommer att bli jättevackert och mitt öga kommer inte att va torrt...

Nu ska jag skynda lite här för M kommer snart och hämtar upp mig så ska vi åka o bada sen..





Livet leker!!

Vart bara hemma igår och myste för mig själv med lite gotta.. =)
Fick trevligt besök inatt för den delen så helt ensammen var jag ju inte.. ;-)
M kom hit efter konserten o krogbesöket.. Men det tog ju sin lilla tid innan han hitta hit i fyllan...
Han yrade omkring överallt där han inte skulle..
Men jag fick mig ju ett gott skratt sådär mitt i natten iaf..  *ler*
Sen hade jag fullt sjå att få han och inte somna med kläderna på.. *ler*..  Så lite rund under fötterna var han allt.. men det var bara roligt... Och det var sååå mysigt och vakna upp breve han imorse..
Låg o prata en massa om hur vi ska göra nästa vecka med stockholm..
Öland dök även upp som förslag vecka 30 och det skulle ju verkligen vara hur skönt som helst det!!! Hyra en stuga o njuta av sol o bad.. och golf för grabbarna kanske o lite gocart för mig.. hehe.. Äta och dricka gott... :-)  Ja vi får se hur det blir sen...

Och jag mår så bra nu verkligen och trivs såååå bra med livet och allt som sker... *lovely*
Har så många runt omkring mig som får mig att må så bra.. alla på olika vis.. Är superglad att jag har ALLA er... och ni vet vilka ni är!!!! 
Och frågan jag fick imorse gjorde mig jätteglad inombords även om jag vet att det är ett tag kvar tills dess... men jag trivs som fisken i vattnet med han!!

Ikväll smäller det iaf..  =)

Nu ska jag gå och fixa det sista...


Denna kärleken..

För evigt?

Ena gången finns den där starkt, men lika fort kan den försvinna igen.
När man minst anar det, oftast så överrumplas man av  "Vågen" som sköljer bort det mesta av allt som en gång fanns. Men innerst inne finns för alltid känslan kvar av det underbara man en gång hade.

Frågan är ju om man ska våga sig på och gå in på denna knackiga väg som ingen har ett facit på.
Utan ett facit i handen så fumlar man rätt bra där i mörkret. Men man måste även våga för att vinna. Och nu när det finns nån som är väl värd att få min hand o leda mig rätt på denna knackiga väg så bör jag ta den chansen. För man vet aldrig när det dyker upp ett sånt tillfälle igen och ensam på denna väg kan man omöjligt vandra. Och vem vill leva ensam??

// TiniWinisen


Tycker om dig M... <3



Att se sanningen i vitögat

När någon närstående har ett missbruk

Om du lever eller har levt med en missbrukare är risken stor att du fått tagit del av missbrukets konsekvenser.
Det är vanligt att de närmaste utvecklar ett medberoende.  Att vara medberoende innebär ofta att du bryr dig mer om andra än om dig själv och att du skyddar missbrukaren från hans/hennes egna konsekvenser av missbruket. Du ser till att vara honom/henne till lags i ett försök att undvika konflikter eller återfall.

På grund av att du behöver anpassa dig till den situation du lever i och att tilliten till andra människor skadas kan du få svårt att uttrycka dina egna känslor, tankar och åsikter.

I ett hem med missbruk ges ofta dubbla budskap vilket leder till förvirring och nedbrytning av familjemedlemmarnas självuppfattning.
Skuld och skam är ofta centrala känslor för hela familjen. Barn och ungdomar till missbrukare gissar sig ofta till vad som är normalt.
De är ofta allvarliga och kan ha svårt att ha roligt. Många dömer sig själva hårt och tycker att det är svårt med nära relationer.
Många känner sig annorlunda och utanför.
Det finns ofta känslor av att behöva göra allting perfekt vilket skapar en rädsla för att göra misstag.

Några blir själva missbrukare med tiden eller väljer en livspartner som missbrukar.

Att vara medberoende innebär att du är precis lika värdefull och bra som andra människor och att du har utvecklat en "roll" för att försvara och skydda dig själv.
Du kanske klarat dig så bra just på grund av din förmåga att gå in i en roll. Rollen som från början var bra och fungerade kan i förlängningen däremot bli negativ och hindra dig från att vara dig själv och dessutom få många negativa konsekvenser


***Utdrag ur lg.se/umgdomsmottagningen***


Tiden

Så går tiden
och alla bilder bleknar
ljuset som falnar
och vinden som dör ut

Stoft över tankarna,
drömmarna som drömdes,
och minnenas skrin
rostar i hörnen

I morgon
är redan i förrgår,
sommaren
hinner bara förbi som en doft
från ett nyponrossnår,
och plötsligt
är hösten här,
snart är det åter
vårdag

Du
som varit mig så nära
är inte längre här,
ord och tankar vi delade,
gråt och leenden
allt förbi
snart täckta av tidens stoft

Jag ser mot gårdagsstigen
och minns...
medan ljuset falnar
och vinden dör ut


Det här är sommar det!!

Det här är sommar det!!

Systeryster o jag  =)

Semester!!

Ja så har man nu 4 veckors härlig semester att se framemot.. Ska bli skönt att bara få vara o ta dagen som den kommer. Fast lite inplanerat vill man ju ändå ha också..
Men det blir väl kanske nått nästa vecka med M och sen så vill jag verkligen på Lars Winnerbäck- konserten i Leksand v.32...
Sen så ska jag ju på bröllop lördag den 22 juli.. Min vän H o hennes blivande man T ska ju slå till på stort dem och gifta sig.. Det ser jag framemot mycket.. :-)

Inledde iaf min semester med att lägga mig o sova ett tag då jag var så yr eller är väl fortfarande å kanske jag ska säga. Hoppas det släpper snart så man kan få känna sig lite normal ett tag.. hehe..

Ikväll spelar Ulf Lundell här i Gävle och M är såklart en trogen åskådare.. *ler*
Själv ska jag nog bara ta det lugnt ikväll o åka o handla lite gotta och mysa och fira min semester..
För imorgon händer det grejjer!! Kan inte ta det här o nu utan den som är nyfiken får ge sig till tåls o vänta lite till...

Godishyllan kallar nu...

Första gången..

Ja det är på den här sidan jag kommer att delge er av vad som händer i mitt liv och hur en  vanlig vardag kan se ut för en Tiniwinsien.
Ingen dag är ju den andra lik och tur är väl det. =)

Imorgon är min sista dag att jobba innan jag går på en skön semester i 4 hela veckor!!
Vad är då inplanerat??
Ja faktiskt knappt nånting... men hoppas på en massa sol så jag kan ligga på stranden o njuta..
Ja för se det gillar jag... massor!!

Nu ska jag ta o krypa ner i mina sköna men ack så tomma säng här....