Ett stort steg för Max

Idag klarade Max av nånting som jag trott ska komma tidigt för han och det är nämligen att sitta själv.
Han har i flera dagar nu kunnat sitta korta stunder utan stöd, men idag släppte det helt för han och nu kan han sitta 5 minuter och mer alldeles själv. Så duktig så!!!
Men än vågar vi inte lämna han själv utan vi sitter breve han. Men nu kan man ju börja lägga kuddar runt han utifall att han ramlar så han inte gör illa sig.
Man märker att Max gillar att kunna sitta själv, en helt ny värld har öppnat sig för han. :-)

image382

En pigg lilleman igen

Ja Max åkte på feber efter sprutorna i onsdags. Så sen i onsdags kväll tills inatt har han haft feber. Men nu är han feberfri och lika busig som vanligt igen. *ler*
Men han har inte haft nå hög feber som tur är. :-)

Idag vakande han klockan 07 och tyckte det var morgon, fast först vaknade han kl 06 men då lyckades jag få han att somna om igen en stund. Tack och lov!!
Idag är Mattias hemma och är pappaledig, men just nu är han på frukostseminarie uppe i Högbo. Typiskt när Max vaknade så tidigt. Mattias kliver ju ändå upp i ottan jämt fast han är ledig, så hade han vart hemma hade jag haft chansen till sovmorgon. Men men det är bara att bita i det sura äpplet och kliva upp med sin underbara son. ;-)

Idag blir det en prommis upp på stan och sen blir det trädgårdspyssel för hela slanten i solskenet.

Nu kräver nog Max lite frukost av mig här strax. Så ska ta och avsluta detta inlägg nu.



Lillkusinen har anlänt

Igår förmiddag fick Max en kusin. Och det vart en pojke. Vilket känns jätteroligt.
Och det skiljer ju bara 5½ månad emellan dem så om nått år är det full rulle med lek och bus dem emellan.
Stort Grattis till Patric och Anna och såklart även till Olivia och Felicia som fått en lillebror.

Sugen på resa??

Här kan du vara med att tävla om 35 000 kr att resa för med  Ving

Klicka på länken nedan:

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/5237



Lycka till!!!!

BVC-dax

Ja idag har vi vart till BVC och Max har fått 2 sprutor och var så duktig så. Han gnällde till men det gick fort över. :-)
Max fick träffa doktorn som undersökte han och allt såg bra ut. Han var en rejäl kille med lite extra reserv som doktorn sa. Haha!!!
Idag vägde Max 9300 gram och var hela 71 cm lång. Ingen liten kille det här inte. ;-)
5½ månad är han idag också.

Skön stil

image380

Morsdag igår

Ja igår var det ju Mors-dag och alla mammors dag. :-)
Jag uppvaktades med sovmorgon från Max sida och en tidning som han fått hjälp att köpa av sin pappa. ;-)
Söta svärmor uppvaktade mig också och tyckte jag var värd att köpa lite nya kläder. Tusen tack!!

Vädret igår vart ju verkligen superfint. Och på förmiddagen var vi ute i trädgården och grejjade.
Sen åkte vi till min mamma i Norrberg och firade. Alla syskona var hos mamma också. Mys!!!
Sen åkte vi till Mattias mamma och firade också såklart.

Idag ska det tyvärr inte bli lika fint väder, men i veckan här ska det bli kanonväder. Perfekt!!
Då vi har tusen saker att göra härhemma i trädgården.

Nu ska jag gå och byta en bajsblöja här. Det börjar lukta lite mystiskt av lilleman. Hihi!!


Bilder kommer från dagen

Boxaren

image379

Våran lilla boxare. Ja han får se ut så här på händerna nu på nätterna då han river sig så hemskt i huvudet.
Sätter inte på dem förrens han har somnat så han blir inge störd av att ha dem alls som tur är. Trodde det skulle bli stora protester men som ni ser på bilden också så blir det inte det även när dem är på på prov dagtid.

Veckan som gått

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Men det har varit så fruktansvärt mkt den sista tiden och jag har inte haft ork att skriva.
Men ska göra en snabbresumé.
I tisdags så mötte vi upp Maria och Theo och gick upp på stan. Molnen hotade mörka på himlen men vi klarade oss från regn. Hörde att det mullrade men det vart inge mer tack och lov.
Vi kikade i lite affärer och shoppade lite, sen gick vi till Marangoni och fikade. Men Theo han gillade visst inte Marangoni och skrek hela tiden lilla plutten.

I onsdags åkte jag och Max hem till Mamma (och Tim var även där) en sväng och hälsa på innan vi for vidare till Storvik och hälsade på Linda och Nelly. Barnen satt och åk en varsin majskrok ihop. Mums tyckte dem!! Sen gick vi ut med vagnarna och gick till kossorna och kikade. Men Max hade somnat då.
Sen bar det hemåt och dax för den där städdagen som blivit uppskjuten. Mattias gick ut och hjälpte till och bytte ut sanden i stora lekparken medans jag gick omkring med Max i vagnen.

I torsdags var det dax för föräldragrupp och då handlade det om språkutveckling och en tjej från biblioteket var där och berättade om vad dem hade att erbjuda på biblioteket.
Sen åkte vi och hämtade upp mamma i Norrberg och sen syrran i Rörberg. Sen bar det av till sjukhuset igen där mamma skulle träffa läkaren och få provsvaren på tumörerna från operationen och även få information om cellgiftsbehandling.
Som mamma redan anat och även läkaren så är det ju cancer som börjat i äggstockarna. Var tugnt att få höra det svart på vitt, men nu hoppas vi på att cellgifterna ska orka med att döda det som är kvar och hålla det borta. Men det kommer att vara en tuff väg för mamma nu med all behandling då man bla tappar allt hår och får ha peruk, kan må jätteill aoch känna sig allmänt sjuk och helst ska undvika folksamlingar då cellgifterna även ger sig på dem friska cellerna ju.
När jag skjutsat hem alla dit dem skulle så åkte jag hem och då kom pappa för att hjälpa oss att installera våran nya tvättmaskin. Så nu har vi äntligen en fungerande tvättmaskin igen och tvättberget har hunnit minskat något. Pust!!

I går var vi ute och for hela dagen och var till mitt jobb och hörde om nya lönen som jag ska skicka in till Försäkringskassan. Jag slocknade tidigt igår kväll efter en hektisk vecka. Max han somnade vid en 21 och sov i sin säng till 4-5 tiden inatt.

I dag skiner solen och jag fick sova vidare från 08-10 medans grabbarna gick ner. Sååå skönt och behövligt!!
Idag ska vi ta en prommis upp till Prix där dem har jippo idag med bla loppisstånd och andra erbjudanden.


Den här varelsen mötte mig igår kväll när jag vände mig om i sovrummet. Jag skrek som en stucken gris!! Hämnden är ljuv.. ;-)



Nu ska jag gå och göra mig klar så jag kan bege mig ut i den underbara solen medans den finns kvar.


Senaste sommarshoppingen och presenter till Max

Kortärmade bodyn

     

Superskön fleecejacka



Sommarshorts

     

Bodysuites

     

Tunna byxor med piké

  














Update

Igår åkte jag och Max in till min mamma och hälsa på på sjukhuset, men innan det stannade vi på Köpis och gick i affärer en stund. Jag provade lite kläder men inget som passa bra tyvärr. Trist!!
 
Mamma skulle få åka hem igår på permission. Hon ska opereras igen för hålet i urinblåsan men dem kan ej göra det än då kroppen måste återhämta sig efter den förra operationen och urinblåsan lär få svullna av.
Så istället för att bara ligga på sjukhuset så fick hon åka hem om hon vela tyckte läkaren.
Hon ska ev tillbaka redan den här veckan eller nästa och få info om cellgifter och få svar på tumörerna som skickades iväg på analys.
Men fram tills dess får hon vara hemma, vilket mamma tyckte skulle bli skönt. Få sova i sin egen säng vilket hon inte gjort på över 2 veckor.

Idag ska jag och Max träffa Maria och Theo en sväng. Blir en tur med vagnarna.
Imorgon ska vi åka och träffa Linda och Nelly i Storvik
På torsdag ska vi på föräldragrupp och då har jag för mig att en biblitiokarie skulle komma och prata om spräket.
Så nog har vi att göra allt. :-)

Hur går det med Max sömn??
Jodå det går väl sådär. Vi har fuskat nu i 2 nätter och låtit han sovit med oss. Inatt sov han väldigt bra fast han sov med oss. Han vela inte ha mat förrens vid 5:30 och då åt han sist vid 20:30. Det är superbra fast han sover med oss och känner mjölklukten hela tiden.
Men i kväll ska vi lägga han i sin säng igen. Men oftast vaknar han efter ca 1 timme och villinte ligga där nå mer. Men så fort han kommer till våran säng så somnar han på en gång. Busen!!

Hur går det med Max mat?
Ja vi har nu provat potatis, morot, majs och blomkål. Dem två sista är klara favoriter. Gröte får han nu en hel portion på kvällen. Mums tycker Max.
Han har även fått päronpuré som efterrätt när han ätit majs så han inte ska bli hård i magen.
Sen har han fått majskrokar, vilket är jätteskoj att äta. :-)



Nu ska jag gå och lägga Max här en stund. Ha en bra dag nu i solskenet!


Snackar i telefon

image364
Max pratar i telefon med farmor sin. Hur hamna hon där i luren???

Max bloggar

  mn m edc b b- n . m m m m m m mµµ               hm bhn bhn bhn       m,   bhn       x         jm m n             v  b    x n   


image363

Ps. Avslutade bloggandet med att kräkas på tangetbordet.... Haha!! 

Snö snö snöööööö

Igår skulle det ju vart städdag i kvarteret där vi bor. Men pga regnet så vart det inställt vilket var skönt då Max sovit oroligt under natten. Så då var det dax idag istället, men det verkar vara inställt idag också. Vem vill ut och sopa grus och kratta löv när det ligger snö på backen??
Ja det är helt sjukt. Igår kväll började det toksnöa. 17 Maj!!!


Bildbevis

Så igår åkte jag och Max hem till syrran och hälsade på en sväng. Mamma var där också. Hon hade fått permission från sjukhuset över helgen då dem inte kan göra nånting förrens på måndag iaf. Då blir det operation igen för henne. Hon har ett hål på urinblåsan som måste sys igen. Nu får det vara nog sen med "onödiga" saker.
Nästa sak blir ju cellgiftsbehandling och den är ju tuff i sig. Så hon behöver verkligen få ha alla krafter nu till den.

Idag ska vi nog ta och ta en städdag härhemma istället. Det behövs!!!
Dax att börja dagen här.

Dax igen

Igår var jag och Max upp på stan och där mötte vi sen upp Linda och Nelly. Vi gick och fikade lite och strosade i affärer. Nelly och Max är ju jämngamla så det är ju skoj!! Nästa gång kanske vi får ta en lekdate så dem får kika på varandra på golvnivå. *ler*

Igår vart även mamma inlagd på sjukhuset igen efter en massa strul med sin kateter. Den läker och dem vet ej vad som är fel utan hon väntar på att få göra en röntgen. Mamma är väldigt nere och det förstår jag. Det räcker ju liksom med det som är. Ev så lär hon göra en till operation och det vill hon verkligen inte, hon har ju knappt återhämtat sig efter den hon gjorde för 1 ½ vecka sen. Så just nu känns allt supertungt för oss alla. Det är så svårt att stötta nån som stöter en ifrån sig och som inte vill leva nå mer. Hur stöttar man nån som har elakartad cancer?? Man kan ju liksom inte locka med livet då det inte är en 100 % utgång. Ja det är jättesvårt verkligen!!

Näe nu ska jag ta och umgås med min sambo som kom hem på lunch här.
Ha en bra dag!!

Gårdagen!!

Nu sover lillprinsen sin förmiddagslur så jag passar på att skriva ett inlägg om gårdagen.
Vi var ju på barnvagnsbio och såg filmen "What happens in Vegas". En lättittad film som man ju behöver ha när man går med småbebisar sådär på bio. Max skötte sig bra iaf. Han var vaken mestadelen av filmen men somnade på slutet.
Dem hade gjort iordning skötbord ute i foajén där dem även hade gratis blöjor och tvättservetter och inne i salongen fanns det en micro och även barnmat åt barnen. Sen mitt i filmen vart det en paus på ca 20 minuter och då serverades det även kaffe/the och kaka åt föräldrarna.
En jättebra aktivitet tycker jag, då man kanske inte alltid har tiden att gå på bio och se dem nyaste filmerna när man har småbarn.


Max på bio

Sen gick jag och Max till babyproffsen där jag köpte en leksak åt våran 5-månaders kille. Leksaken är mkt omtyckt och den låter som en hel bondgård. Skoj tycker Max!!


Titta vad jag fick idag!!

Sen åkte vi till Sandviken och träffade Sandra, Stina, Therese, Jenny och Alva. Vi fikade på Selmas och jag tog en macka med kycklingröra och brödet var såååå segt. Var omöjligt att äta den med kniv och gaffel och i handen så kladdade den bara. Så den blir det inge mer där inte.
Vid en 16 åkte vi och hämta Mattias på jobbet.

Max fick sen smaka på majspuré för första gången och jag smakade först och fy så äckligt jag tyckte det var och tänkte att det här kommer aldrig att gå. Men Max han verka tycka det var gott. Haha!!
Potatis och morot är ingen höjdare, men majs det gillar han. Toker!!

Igår kväll hade Max en väldigt bra kväll. Han slukade en hel portion banangröt innan det var läggdags. Inge grin och skrik igår. Skönt!! Och han somnade i min famn vid en 21 och sov sen till 02 innan han börja gnöla i sin säng. Men lyckades få han att sova där till kl 03 innan han fick komma över till oss.
Och idag tog vi sovmorgon till kl 08:30 :-)

Idag ska vi upp på stan och kika lite igen. Jag ska prova lite jeans har jag tänkt. Välbehövligt då all amina jeans jag har är för stora nu helt plötsligt!!

Ha en bra dag nu allihopa!!!

Tävling


"Jag tävlar om barnkläder från
Kidsbutik
(värde 500:-) på Robins Garderob http://robinsgarderob.blogspot.com/
Coolaste barnkläderna i stan... TÄVLA DU MED"

Hela 5 månader idag!!

Ja våran lilla kille har gått och blivit en riktigt stor kille. För 5 månader sen fick vi äran att få denna lilla gosse till oss. Han är en riktig glädjespridare bland alla.
Han ler mest hela dagarna och är en glad liten skit. De gånger han kan ta till ton är på kvällarna när han är övertrött och inte orkar med tillvaron riktigt. Och det kan vi ju ta så länge han inte är så dygnet runt. *ler*

Han är en riktig ål i famnen nu förtiden och vill gärna snurra runt där. Men på golvet är han mer lugn även fast han vistt kan snurra som klockan. Och vända sig från mage till rygg kan han och tvärtom, men han gör det bara när han vill. Han är väldigt bekväm av sig våran son nämligen. ;-)

Ja dessa 5 månader har svischat förbi och man vill stanna tiden. Men det går inte så man får passa på att njuta av varje dag istället med lilleman. :-)



image359


Bio

Idag ska jag och Max gå på bio. Ja ni läste rätt.
Vi ska nämligen gå på
barnvagnsbio i Gävle kl 10:30

Det är Maria och Theo som lockat med oss, dem hade varit en gång förut och tyckt det var bra så då lär man ju prova. Hoppas bara Max sköter sig därinne nu. Hihi!!


Underbart!!

Ja Max han sov underbart inatt. Han slockna vid en 21:50 i famnen och las då ner i sin säng. Sen vaknade han till kl 01:30 och då gav jag han nappen och så strök jag han på kinden så somnade han om igen. Men bara för en liten stund. för sen efter 20 minuter ca så vaknade han till och vela ha nappen men så somna han om igen. Sen sov han till 05:40.
Så inatt var han utan mat från 20:30-05:40 = 9 timmar = Rekord!!!

Nu ligger han i babygymmet och riktigt rycker och sliter i leksakerna så det dånar här. Jag inväntar att han ska börja med sina tjejskrik och gnäggningar så jag kan fånga dem på film, men då vill han ju såklart inte låta. ;-)

Idag får vi besök av Anna kring lunchtid. Ska bli skoj!

Nu ska jag gå och leka med sonen här. :-)


image357

Tävla om presentkort

image613
Jag är med och tävlar om två presentkort á 500 kr
från funkybaby.se
Nikitas blogg.
Var med och tävla du också!

Gratis är gott!!

Passa på att registrera dig på Gratis Bio genom att klicka nedan

Gratis biobiljetter eller presentkort

Där kan man enkelt skrapa ihop poäng som man byter ut till presntkort eller biobiljeter. Och allt är gratis. :-)

Här var det ljud värre.

Ja Max håller ju på att exprimenterar för fullt med sin röst.
och just nu har han fastnat för dem ljusa tonerna och låter som en tjej som skriker. Och även en häst som gnäggar ungefär.
Jag håller på at dö av skratt varje gång han sätter igång.
Ljuvliga unge!!


Helgen

Ja helgen bjöd ju på underbart härligt sommarväder. Lovely!!
Vi var ute hela lördagen i princip och höll på i trädgården och sådde gräs och olja in altanmöbler bla.
Max sov sina sovstunder i vagnen och det gillar han. :-)
I Lördags så premiärgrillade vi dessutom. Det var mysigt och mumsigt!!!

Vi skulle ju egentligen ha åkt till Sthlm i helgen, men vi ställd ein det då mamma var dålig och det kändes fel att åka då. Sen är jag ju dessutom fortfarande förkyld!!

Igår solade jag lite innan jag och syskonen åkte in till sjukhuset och hälsa på mamma. Mamma är inte helt återställd än efter operationen och mår väldigt illa periodvis. Det är så synd om henne att hon ska behöva må så dessutom mitt upp i allt.
Nathalie följde med oss hem och sov kvar här inatt och hon sussar just nu, en det var väl inge oväntat. ;-)

Max har sovit bra i sin säng alla nätter. Fast inatt var han lite knöligare och vakna till en del, så vid 02 fick han komma och sova i våran säng. Men det är ju bättre än ingenting så. :-)

Nu ska jag gå och leka med min son som ligger här i babygymmet och har tröttnat på leksakerna.

Titta vad jag kan!!!

image354
Vänder mig precis från mage till rygg för första gången.


image355
Efter mkt kämpande hamnade foten där jag ville. :-)

Så duktig!!

Ja våran son är så duktig!! Han sov i sin säng ända till klockan 5:40 imorse. :-)
Igår kväll efter en skrikig kväll så somnade han tillslut i famnen vid 21:30. Där sov han i lugn och ro tills ca 02 då han vaknade till men nöjde sig med nappen som Mattias var upp och stoppade i.
Sen vaknade jag vid 05:30 och hade sprängfyllda tuttar. Kände att jag lära upp och pumpa ur om inte Max behagade vakna, men precis då slog han upp sina blåa ögon. Skönt!!

Jag är riktigt förvånad över att han sover så bra i sängen. Över förväntan lär jag säga. Inatt var han ju dessutom utan mat i nästan 10 timmar. Det går framåt. :-)
Hoppas det håller i sig nu.

Max i egen säng!!

Jag vill börja med att tacka för allt stöd jag får här på bloggen och IRL. Det värmer ska ni veta.

Sen vill jag tacka min son som så duktigt sov i sin säng i natt. :-)
Efter en skrikig kväll fick jag han att somna i min famn och så la jag över han i sin spjälsäng. Där sov han 1 timme innan han vakna igen och jag sövde om han i min famn och sen sov han 1 timme till innan han vakna till och vela ha nappen. Men sen sov han ända till 4:30 i sängen och det utan att ha fått mat sen kl 20.30. Hur skönt som helst. Så han fick komma över till mig i sängen och tömma tutten som var sprängfylld.

Så nu hoppas jag att det ska gå lika bra ikväll/natt. :-)
Nu ska vi göra oss klara här för vi ska åka in till Gävle och där ska jag först klippa mig och sen ska vi hälsa på mamma.
Så ha en skön dag nu allihopa i det härliga vädret!!

Tugnt besked

Ja jag har inte orkat skrivit nått i bloggen sen sist.
Mammas operation är nu klar och hon ligger på kvinnoklinikens vårdavdelning.
Läkaren som opererade mamma kunde snabbt konstatera att det är elakartad cancer och att den spridit sig. Operationen tog många timmar och ändå fick dem inte bort allting. Så nu blir det cellgiftsbehandling för mamma och så hoppas läkarna på att det ska göra att resterande tumörer försvinner. Om inte så blir det ev en operation till.

Var in igår och hälsa på mamma och hon ser så ämlig ut där hon ligger i sängen.
Och envis som en röd gris är hon. Personalen har det inte lätt med henne inte.
För röksugen är vad hon är och man får endast röka om man går ut utanför sjukhuset.
Vilket är väldigt svårt för mamma nu då hon för det första inte har så mkt krafter att kunna gå för egen maskin samt att hon är kopplad till både dropp, EDA och kateter. Plus att personalen inte har tid att hjälpa henne ner och det förstår jag.
Så vi hjälpte henne ned en gång igår och så köpte vi nikotinplåster till henne så det värsta suget kanske dämpas iaf.
Nog för att jag förordar att inte röka till mamma men på det örat lyssnar hon inte.
Som det ser ut nu så blir hon kvar i nån vecka och hon längtar redan hem stackarn.

Det var ett tungt besked läkarna kom med och än har man nog inte tagit in allt och smällt det.
Tack för allt stöd jag fått!!!!


Nu ska jag gå och roa min son här som vaknade kl 07 imorse och var tokpigg!!

Hoppas hoppas!!!

Idag är en stor dag. Min mamma ligger nämligen just nu på operationsbordet.
Vad är nu detta undrar säkert många av er.
Det började med att min mamma upptäckte en stor knöl vid äggstocken och fick åka in till Gävle och få den uppkollad. Det visade sig då att det inte bara var en knöl utan massor. Dem kunde inte ens räkna dem och det var många stora. Det beslutades att en operation skulle göras så fort som möjligt.

Mamma har mått jättedåligt och har haft väldigt ont då knölarna växer i ett rasande tempo. Såg hennes mage i söndags och hon såg ut att vara gravid i ungefär 7:e månaden. Min pinnsmala mamma!!
I Torsdags gjordes en helkroppsröntgen inför operationen och igår lades hon in.

Läkarna har starka misstankar om att det är cancer, vilket känns jättejobbigt!!
Mamma själv har hela tiden sagt att det är cancer hon säger att det känns i hela kroppen. Men jag vill liksom inte tro det förrens det finns bevis.
Så idag tas knölarna, livmodern, äggstockarna och lite till bort för att minska chanserna för att det kan återkomma. Hoppas verkligen att dem får bort allting nu och att det visar sig att det inte alls är cancer.
Mamma är ju inte ens 50 år. Hon har ju halva livet kvar att leva. Och jag vill så gärna att hon ska få se Max växa upp till den kille han ska bli.

Och inte kan jag åka in och hälsa på än heller då jag fortfarande är förkyld och vill inte att mamma ska behöva dras med en förkylning också.
Men antingen i morgon eller på torsdag hoppas jag på att kunna åka in och hälsa på henne på sjukhuset.

Näe nu väntar jag på att få höra nånting snart. Fast iofs kunde ju operationen ta upp till 3 timmar.
Syster Linda är där iaf och det känns ju skönt.

Ja nu vet alla vad min jobbiga sak har varit som jag skrivit om tidigare.

Febertopp

Ja igår eftermiddag vart jag totalt däckad i feber och sov på soffan. Det var Mattias som fick dra det största lasset igår med Max och hemmet.
Idag känner jag mig på bättringsvägen iaf tack och lov. Men har hållt mig inne fast det är soligt väder ute.
Mattias har oljat altanen på baksidan och trallen på framsidan och Max har sovit ute i vagnen medans och han sover än också. Helt otroligt!!
Själv har jag deklarerat och sökt fler föräldradagar.Och faktiskt så har jag unnat mig en dusch, en välbehövlig sådan. :-)

Nu ska jag gå och ta ur tvätt ur maskinen.

Soligt!!

Ja idag är det verkligen soligt och härligt ute. Trist att jag fortfarande är störtförkyld bara!! Hur mkt kan man snyta sig egentligen?? Haha!!
Har varit ute nu i en timme ungefär och tittat på när Mattias rengjort altanen och fixat med bilen och så har jag suttit i solen ett tag men gav upp nu då det är så jobbigt med ljuset när man är förkyld.
I natt hade jag riktigt jobbigt med förkylningen. Urk!!
Men snart så ska det väl vända.

Igår fick Max prova gåstol för första gången och det var uppskattat, men än förstår han inte hur han ska ta sig fram. *ler*
Han tycker inte det är så kul nå mer å ligga i babygymmet utan han verkar vilja ha annat att göra. Om vi lägger han där när vi ska äta t.ex så brukar han ofta gnälla och då får han komma och sitta med oss vid bordet i sin stol och då blir han nöjd. Klart man ska va med!! Och spana in när pappa äter det är spännande det!!!
Vi har ju inte gett han gröt på snart en vecka eftersom han satt i halsen pga hostan. Så vi avvaktar lite till med gröten.

Idag och imorgon blir det bara lugnt för oss. Vi skulle ju vart på 30-årsfest ikväll men ingen av oss är tillräckligt pigga för det.
Nu vakna Lilleman därute hör jag så det är väl dax för mat för han antar jag.
So long!!!

Här var det..

förkylt värre!!!
Grabbarna härhemma vart ju förkyld i lördags redan dem och jag vart nu i tisdags. Men min förkylning är inte lika kraftig som deras har varit. Jag har iaf sluppit feber och huvudvärk. Men jisses så snorig och täppt jag är.

Har varit ett par intensiva dagar där mkt har hänt i det privata. Både på gott och ont. Mkt tankar och farhågor. Fick ta hjälp av en maktfull instans för att få rätsida på saker och ting. Det var med skräck vi ringde och bad om hjälp. Som tur var slutade det hela på ett så bra sätt det kan bli i den här situationen. Hoppas nu bara att det kan få fortsätta så här, eller det allra bästa vore ju om det kunde vända uppåt.Men dit är nog vägen lång. Är en del hinder att ta sig förbi först.
Och en som ska ha en stor medalj för sin stora ork i dessa tider är min syster Linda. Du ska ha ett stort tack för att du kunde rycka ut så hastigt och vara sånt stöd för denna person.
Ja nog om detta. Hoppas allt kommer att gå bra nu på tisdag!!!

Härhemma har vi ju en massa saker som väntar på att få bli gjorda, men det får vänta tills vi frisknat till. Men lite trist är det allt nu när Mattias är långledig och allt och vi inget kan göra härhemma för att orken inte finns där.

Säljes

Soffa och soffbord

Vagga