MiniUpdate

De senaste dagarna/kvällarna/nätterna har mest handlat om att dona med tradera auktionerna på märkena som vart avslutade i helgen, få Max att sova i egen säng, pendla till Falun och praktisera, laga mat, fixa inför festen på lördag.
Ja om någon missat det så fyller jag faktiskt hela 30 år på Torsdag och ska ha fest för några av mina tjejkompisar på Lördag. Så nu är det en del som ska fixas och planering är ju A och O när man har en familj att ta hänsyn till.
Får fixa det mesta på min födelsedag då jag har lite tid till övers.
Redan onsdag imorgon. Jisses!!!!

Trött!!

Ja jag känner mig trött och sliten efter en vecka med pendling till Falun 3 dagar och Borlänge 2 dagar. Sen har jag suttit och kört fram och tillbaks till Uppsala idag för att hälsa på mamma på akademiska.
Mamma har ju som många redan vet cancer och har opererats tidigare för det och fått cellgifter men cancern försvann inte helt och nu var det så dax för en till operation och denna gång skulle de även laga hålet som vart i urinbåsan sen förra operationen.
Operationen som var i torsdags gick hyfsat bra. De lyckades laga hålet och mamma mår relativt bra trots att hon miste 5 liter blod under operationen och har i stor sett bytt ut allt blod.
Men... ja alltid ska det finnas sådana... cancern hade spridit sig till tarmarna och de hade lära tagit bort en del tarm. Så det känns inge vidare at det spridit sig så pass. Oroande!!

Näe nu ska jag ta och gå upp och lägga mig och försöka hinna få nån timmes sömn innan den numera morgonpigga lillemannen vil upp mellan 05-06. Pust!!!

Imorgon ska jag förresten ha ett Gangstar-party igen och visa upp nyheterna för första gången. :-)

Vinnaren

av min Gangstar-tävling var Sara !!!!!
Stort Grattis!!!!

Visa större bild (öppnas i nytt fönster)   Visa större bild (öppnas i nytt fönster)  Visa större bild (öppnas i nytt fönster)

Ett litet smakprov av 3 nyheter, Bilderna lånad av Gangstar

Nice price!!

Tack Miian för det braiga tipset om rabattkoden!!!

Gå in på
La Redoute och ange rabattkod 4935 så får du 40% rabatt på valfri vara+fri frakt+en träningsbag.
Inte illa!!!

Till Max vart det dessa skor:


Bild lånad från La Redoute




Bild lånad från La Redoute

Kom-i-håg att tävla!!!

Lite dålig uppslutning på min tävling om Gangstar-värdecheck på 50 kr lär jag säga.
Tävlingen pågår endast till Fredag så, Skynda nu!!!!

Tävlar gör du
HÄR


en solig Lördag

Idag bestämde sig Max för att vakna redan kl 06:15, Gäsp!!
Så idag käkade vi lunch redan kl 11 hela familjen. Haha!! Man blir hungrig när man kliver upp i ottan.
I kväll är jag gräsänka då jag skickat iväg sambon till Stockholm på Lundell-konsert och träff med kompisar. Så ikväll är det jag och Max, som dock sover efter en hård busdag.
Ja för busat det har då gjort i massor med sin mormor och moster och hunden Ozzy som varit här i eftermiddag med oss.
Max slocknade redan kl 18:30 efter nån minuts nattning bara. Tröttfisen!!

Jag och Max har varit på stan idag och sen gick vi hem och stannade till en sväng på Coop Extra där det var barnaktiviteter. Sen satt jag på han överdagsbyxor och så fick han ut och knata lite härhemma. Nån vurpa gjorde han såklart men han sken som en sol ändå.

Näe nu ska jag ta och gå ner i soffan och mumsa gotta och så får vi se hur länge ag orkar vara vaken för jag är såååååå trött idag.
Tjing tjing!!!

Vårnyheterna på väg in....

Jajjemen den 27 mars så släpps det 10 vårnyheter för barnkläder och en liten vuxenkollektion på Gangstar. Och jag kan bara säga att det var en hel del plagg där som jag ska handla åt Maxen. Är lite mer sommarkläder kan man säga. Bla shorts, linne, kjolar....

Ännu en skojjig sak är att även Laila Bagge ringt Gangstar och velat köpa kläder till sin son Liam, precis som Pernilla Wahlgren gör åt sin son. Skoj!!!!
Och dessutom ska kläderna att börja säljas på NK. Det ni!!!
Men bästa priser får man av en säljare, så det ska gynna att gå på party eller beställa direkt av en säljare.
Så är nån sugen på att ha ett party eller shoppa direkt. Hör av er!!!
[email protected]







Min egen Gangstar-ambassadör



Max och Tina update

Ny vecka och snart även slut på denna. Orken och prion att blogga har varit låg som ni kanske har märkt. Men idag så gör jag ett försök igen.
Det var visst dålig respons på
min tävling jag har utlagd. Kom igen nudå!!!

Max-rapport: Han har snart gått en hel vecka på dagis utan sjukdom, men han har fått en jobbig hosta pluttis och lite snorig, men på bra humör om dagarna iaf på dagis. Men nätterna är desto värre nu med denna hosta. Måtte den försvinna snart!! Max har *peppar peppar* faktiskt sovit bra 4 nätter på raken före denna hosta så vi som trodde på en vändning men det kanske kommer igen sen?? *hoppas*
Annars så knatar Max omkring mest hela dagar och bara älskar att han kan gå!!! Och allt han når och kan klättra på. Jisses!!
Och han säger Heeeej när han ser oss eller vi får främmande. Så söttt!!!
Och Ta ta, det betyder tack tack!!
Maaaaa det är katten det.
Meeee är mer!!!
Ja det är en del av orden han säger, är så roligt när det bubblar ur han så mkt ord och läten. Hans sätt att prata. :-)
Dagis går superbra!! Inga problem med nånting och det känns toppen. Han vill gärna kramas lite extra på morgonen där med den av oss som lämnar men sen går han över till en fröken och vinkar, nångång kan det hända att han vill tillbaka till famnen men det går att leda bort fort och sen så är han nöjd.
Fröknarna är iaf toppen och det märks att dem bryr sig om dem små på ett bra sätt. Dem får mer än gärna komma upp i famnen på dem och gosa om dem känner för det. Toppen!!
Och bilar det är Max stora passion nu i livet, så fort han ser en riktig bil så utbrister han Ahhhhhh och man riktigt ser hur glad han är. Att stå i mormors fönster och kolla på bilarna som åker förbi kan han göra hela dagar om han fick. ;-)


Tina-rapport: Ja jag har nu påbörjat mitt farande mellan Sandviken och Falun varje dag, en resa på 14 mil tor. Är redan less på vägen!!! På Försäkringskassan känns det helt oki och det jag ser framemot mest är att få vara uppe på avdelningen med Föräldrapenning, som vi ska få vara på nästa vecka i några dagar.
Annars då?? Jo man har mest hunnit hem och lagat mat och lekt med Max och nattat om dagarna nu. Men har väl iaf planerat lite inför min 30-års fest som jag ska ha den 4 april för lite kompisar. Har dock bara fått 1 ½ svar än så hoppas väl på fler.

Näe nu ska jag gå och duscha och sen förbereda för morgondagen.
En dag till sen är det helg!!! Jihooo!!!


Älskade buse!!!


Torsdag

Snart har veckan gått och Max ska faktiskt få gå på dagis imorgon en kort sväng. 9-14
Vi var förbi där idag på eftermiddagen och fröknarna och barnen saknade han. En tjej utbrast när vi kom: Åhh titta nu kommer "Masks".
Det är visst krångligt att säga Max för dem små liven. Hihi!!

Imorgon är det pluggeliplugg som gäller när Maxen är på dagis, vill bli klar med den dryga uppgiften vi fick i utredningsmetodik.
Nästa vecka bär det av till Falun alla dagar, drygt å pendla så långt bara!!

Näe nu ska jag kika vidare här och sen ner och slänga upp benen på soffan. :-)

Tävling om värdecheck hos Gangstar

Du kan nu vara med att tävla om en värdecheck hos Gangstar50 kr.
Enda kravet är att du utnyttjar den hos mig, du kan alltså inte använda den hos någon annan säljare eller på hemsidan.
Med värdinnerabatten (60-260 kr) som man får när man har ett party (för de som bor i närheten av Sandviken) och denna värdecheck så kan du ju handla med en rabatt som lägst på 110 kr upptill 310 kr billigare.
Eller om du väljer att handla direkt av mig så blir det ju oxå en liten rabatt, om än inte lika stor som när man har ett party då förstårs.
Så det innebär att även du som bor längre bort kan vara med att tävla då du kan handla direkt av mig, tyvärr kan du då inte få större rabatt än 50 kr då du inte kan ha ett party.
Passa på nu inför släppet av nyheterna den 27 mars!!!!



Jag tävlar om en värdecheck hos Gangstar i Tinas blogg.
Tävla HÄR du med!!!



Så vad ska du göra för att vara med och tävla??

Kopiera bilden + texten ovan och publicera i din blogg.
Du som inte har någon blogg kopierar texten och tipsar ett par st om tävlingen via mail.
Skriv sedan ditt namn, mail och bloggadress i en kommentar till detta inlägg,
Gå även in på Gangstar och kika och skriv sedan vilket plagg som är eran favorit.


Tävlingen avslutas den 27 mars kl 24:00
(vinnaren utses genom lottning)
Lycka till!



Sjukling

Skruttis är sjuk IGEN!!! Han började hosta och snora igår och fick ögoninflammation på andra ögat och har ju sen en tid tillbaka varit allmänt icke villig att vara på golvet utan vill bara bäras. Och vaknat på kvällar och nätter och varit jätteledsen. Så vi har anat att hans öron kanske inte är riktigt som dem ska än.
Idag fick vi så en tid till doktorn efter en natt med dålig sömn. Läkaren kollade i öronen och konstaterade att han var inflammerad i vänstra örat, det andra såg bra ut. Pluttis!!
Så nu är det en ny kur med pencillin som ska tas 3 ggr om dagen och läkaren tyckte att han skulle vara hemma från dagis så det får han vara. Om han får mer öroninflammationer så sa läkaren att han skulle få en remiss till Gävle på öronkliniken och ev operera in rör i öronen. Måtte han inte få flera nu!!!

Max var iaf jätteduktig när dokton kollade i örat och sa inte ett pip, sen fick han in och ta snabbsänkan, dvs stick i fingret. Som jag hatar!!! Men Max han satt bara där han och kollade intresserat vad dem gjorde och sa inte ett knyst. Vilket barn!! Han är så duktig!!
Nu sover han som en stock efter en jobbig natt och morgon. Sen blir det försenad lunch när han vaknar.

Ute är det strålande sol och verkligen sånt där toppen väder!! snart så kanske våren kommer. *hoppas*
Näe nu ska jag sluta svala en massa här ochgå och vila lite istället. So long!!

Gangstar-Max

Är morsan säljare för Gangstar så har man inte så mkt mer val än att ställa upp och modella emellanåt. Är jag inte söt så säg!!!



Här i mössan Pyret som säljer som smör i solsken


Här i mössan Pelle som är poppis den med!!


Byxan Fred bakifrån (klickbar bild)


Sötast i stan i outfiten, v-ringade tröjan Eddie och byxan Fred


Ovanstående outfit fast bakifrån


Den tuffa tröjan Glenn från höstens kollektion


Mer kläder kommer för visning sen......


Vår ljuva skatt


Max testar tacos och gillar det skarpt!!!



Ja han har börjat att klättra lite här och där oxå med varierat resultat......



Smoothie måste man ju oxå testa så man är inne... ;-)

Veckan snart slut

Ja och det känns skönt att ännu en skolvecka snart är klar. Idag började vi med ett nytt ämne, Utvärderingsmetodik och jag tycker det är svårt och förvirrande. Haha!!! Önskar kursen redan var klar....
Men jag ska ta mig igenom den också ska ni se.

Idag har jag lekt med Max lite efter skolan och badat och sen myst och så nattat både han och mig själv vid 19. Vaknade upp strax efter 21 och undrade vad som hänt. Man blir trött av att natta, även om det bara tog en 5-10 minuter innan vi båda sov. *ler*

Ska bli såååå skönt att få helg och sen ha en självstudievecka innan praktiken startar igen. Ska vara på Förskringskassan denna period och de första 2 ½ veckorna ska jag vara i Falun/Borlänge(2 dagar) så då blir det pendling dit varje dag och sen ska jag vara i Gävle i 2 ½ vecka. Men det ska bli skoj å se hur det fungerar att arbeta där.

Ska kika lite nu på sommarjobb tänkte jag sen ska jag hoppa i säng... igen.. ;-)

Tävla om väggord


Jag tävlar om ett valfritt väggord från
Unikdekor
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!



Update

Ja en ny säng vart det åt Max och ingen bättre sömnframgång för det... men men skam den som ger sig. Han tyckte iaf att det var jättekul med en ny säng och kom på fort hur man tar sig ur och i. Somnade bra i den med mig breve igår kväll oxå men sen var det ingen höjdare att vakna upp i den efter ett par timmar, så det slutade med en son sovandes breve oss inatt också. ;-)

Imorgon är det skoldax igen och en hel vecka med dagar till 17 väntar. Urk!!! Hoppas den går fort!!

Idag har jag haft mitt andra Gangstar-party och denna gång var det i Storvik. Nu vill jag ha fler partyn inbokade, så kom igen nu alla som är sugna på å klämma oh känna på kläderna . ;-)
Ska i veckan lägga in en till beställning som Max ska få. I Löv it!!!
Den 27 mars så släpps det 10 nyheter som är välvärda att boka ett party för. I promise!!!