Sjukling

Skruttis är sjuk IGEN!!! Han började hosta och snora igår och fick ögoninflammation på andra ögat och har ju sen en tid tillbaka varit allmänt icke villig att vara på golvet utan vill bara bäras. Och vaknat på kvällar och nätter och varit jätteledsen. Så vi har anat att hans öron kanske inte är riktigt som dem ska än.
Idag fick vi så en tid till doktorn efter en natt med dålig sömn. Läkaren kollade i öronen och konstaterade att han var inflammerad i vänstra örat, det andra såg bra ut. Pluttis!!
Så nu är det en ny kur med pencillin som ska tas 3 ggr om dagen och läkaren tyckte att han skulle vara hemma från dagis så det får han vara. Om han får mer öroninflammationer så sa läkaren att han skulle få en remiss till Gävle på öronkliniken och ev operera in rör i öronen. Måtte han inte få flera nu!!!

Max var iaf jätteduktig när dokton kollade i örat och sa inte ett pip, sen fick han in och ta snabbsänkan, dvs stick i fingret. Som jag hatar!!! Men Max han satt bara där han och kollade intresserat vad dem gjorde och sa inte ett knyst. Vilket barn!! Han är så duktig!!
Nu sover han som en stock efter en jobbig natt och morgon. Sen blir det försenad lunch när han vaknar.

Ute är det strålande sol och verkligen sånt där toppen väder!! snart så kanske våren kommer. *hoppas*
Näe nu ska jag sluta svala en massa här ochgå och vila lite istället. So long!!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Men stackars lilla Max, hoppas medicinen tar bort det onda snabbt!! Kram

Postat av: therese

men stackarn när ska det ge med sig för er...krya på dig lille max kramizar

2009-03-10 @ 08:10:24
Postat av: rosi

ja vi pratade idag om det,hon har mer kompisar som har barn så d blir bättre så...ska bli roligt att få se kläderna av bilderna å döma så såg det riktigt bra ut....ha d bra kram

2009-03-10 @ 20:27:02
URL: http://rosalees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback